Ruh ikiz mıdır? Es'li?
Bir aşk ve evlilik ilişkisinde ruhlar birbirine bağlanır mı? Yoksa hayır ruhlar hep tek midir?
Ruh ikiz mıdır? Es'li?
ruhların bağlanma durumu vardır... çok uzakta yaşayan iki insanın aynı şeyleri hissetmesi buna iyi bir örnektir... tabi ki bunu aşıkken ya da birini sevdiğinizi hissettiğinizde daha belirgin olur.. ruhda bir şeylere ihtiyaç duyar.. onu tek kabul edemezsin.. görmediğiniz ama bir şeyler hissettiğiniz biri size sevdiğini söylediğinde içinizde onu sahiplenmek istenildiğini anlarsınız.. dolayısıyla gözle görmesenizde dokunmanızda ruhun birbirine dokunma bağlanma hatta yönetme güçü vardır..
Guzeel..
teşekkürler EİG için
Rica ederım..
Ruhların birbirine bağlanması beklenir; ama her zaman bu olmaz. Çünkü ilişkilerimizi genelde oluşturur ve yönetirken, bilmediklerimizden dolayı çok falso yaparız. Bu da bilgisayardaki kırık dosyalar gibi kırık kalpler yaratır. Kırıklıkları telafi ve tamir etmeyi biliyorsak ilişkiyi kurtarırız; ama çoğu zaman bunu da beceremeyiz.
Çok tuhaf sorular soruyorsun ama mantıklı ruhların kutupları vardır elbet mesela pozitif negatif gibi ama bu kutuplat enejinizle frekansınızla bağlı diğelimki karşı tarafla hemen anlaştım demekki frekansımız uyuşuyor enerjimiz birbirimizi kesiştiriyor ruh ikizi konusunda da böyle frekansları ve enerjileri uyuşan iki birey anlaşabilir.
Ruh ikizi olmak güzel olur bağlanabilir:)
@hayattanb yine mi aynı yorumu yaptık 🙈🙈
@bycarlito burda yazın artk orası çok uzun oldu :D Sayfa cokcek :D
Hahabhababba hiç gülesim yoktu ya aynen aynı yorum mu olmuş farketmedim ilk yapan ben olduğum için @trance12fusion neden çöküsunya sorun olmaz😀
Benim telefon Hata veriyo o sayfaya gidince uzunluktan.. :D :D
Ahahaha kul yutmaaz :P
Kim kim :D :D
Ortaya attm :P
Ahahaha :P :D :)
@bycarlito ben senin arkandan bişi demedim ;) :P
Sende hemen yan çizdin @trance12fusion tamam seni affettim nerde @hayattanb o daha suçlu çünkü o kazana düştü 😜😂😂
@bycarlito yan çizme mi gerçekler ;) :D
@trance12fusion esas hayin hala kayıp :D :D
ooo giden sövüyo gelen sövüyü.. :P :D
ohooo arkadaşım geldi kim hep bu @trance12fusion hep oo :D
@bycarlito Ahaa kabak patlıyoo :D :D
@trance12fusion hani biz abi kardeştik hemen çamura yatıyon insan kabul eder :D
Bize duvarını açıyor iyidir o iyidir sohbetli muhabbetili @trance12fusion👍👏
duvarım yok çok şükür.. ;) :)
o senin gözlerinin güzelliği..
@hayattanb ve @trance12fusion bakın ben ne yapacağım :D
@bycarlito ahaha :D :)
@trance12fusion ve @bycarlito yeni paylaştıklarınızi bekliyorum:)
;) ;) :) ;)
@trance12fusion oda olsun zaten @bycarlito;)
@bycarlito yerinde karar :D :)
@bycarlito ahahaha bızdenım baskan :D :)
@trance12fusion sende gördün mu destek verelim dediğiniz birisi vardıya ismini unuttum buraya davet et dediğim aman iyiki gelmemiş öyle nerede nasıl konusacagini bilmeyen bayan olsun erkek olsun sevmem ya hoşlanmadım o kızdan
Hiç deme @trance12fusion doğru söyledi ona kabuğundan çıkmamış diye 😂😂
@hayattanb çocuk ablası o çocuk büyüyünce oda senin gibi hanımefendi olacak
Aman @trance12fusion haklı ya benim gibi hemen çözmüş valla bravo ne çocuğu ya acaba kendi yorumundan kendisi ne anladı ben bir anlam çıkaramadım başka işler peşinde gibiydi iyiki gelmedi buraya valla öyle densizlerle muhabbet edemem ben seviyeli olacak:)
Geldik aynı noktaya arkadaşım eğitimde geldiğimiz nokta yaşı 18 di o gencin bu son nokta işte ve bu seviye daha da düşüyor beyin gelişmiyor özüne dönüyor yani doğduğu güne... sadece canı su istediğinde su içiyor acıkınca yemek yiyor sıkışınca wc ye gidiyor hal vaziyet ne yazık ki bu
İyi pazarlaaar..
Teşekkürler.. :)
@bycarlito yıkayalım beraber :D :D
Valla öyle olsun canımız sağolsun arkadaşım @hayattanb 👍🏻😉 sende yıkayalım derken Cem yılmazlık yapma çocuk anlamadım sanki @trance12fusion😂😂😂
:D :)
Rica ederim.. :)
Cevap
22Cevap
ruhlar birleşir sevince..
evlenince bence diyorum
ama olay en son noktaya gelince
herkes ayrı mezara giriyor.. bence
Bağlanır tabi bir bütün olursun.. sonra o ruhlardan biri saçma sapan şeyler yapmaya başlar.. Ve biter
Eksik dogcagimizi sanmiyom..
kişiden kişiye değişir, kimileri eşinin fikri olmadan adım bile atamazken kimileri tek başına plan yapıp uygulamaya geçmeden önce haber verir örnek olarak.
Yanı?
öyle bir soru sordunki detayin hele aklimdaki olan cevabi aldi götürdü böyle😂😂 bilemedim🙄
:) Olsun neydi aklndaki onu soyle..
kutuplar varmidir bilmiyom , ama ruhlar birlesir 😁
Hmm..
japon mitolojisine göre her insanın ruhu ''ruh eşine'' kırmızı iple bağlıdır.
Peki buldugunda mi baglanir yoksa baglı mi dogar..
japon inancına göre zaten bağlı olarak doğdduğun için o insana doğru gidersin. ancak bu demek değildir ki senin evlendiğin ya da birlikte olduğun insan gerçekten bağlı olduğun insandır :) yine buna göre her insan hayatında en az bir kez bağlı olduğu insanla karşılaşır bir şey yaşar mı yaşamaz mı orası kesin değil.
Bu konu hakkında açık bir fikrim yok ancak her şeyin bir enerjisi vardır, ben buna inanırım : )
Kutuplarını bilemem ama birbirinden etkilenen ruhlar vardır diye düşünüyorum.
cut.
Herkesin ruhu eşsizdir bence ama bazı insanları daha ilk görüşte yıllardır birlikteymişiz gibi benimseriz. İşte o neden olur bilmiyorum. İkiz ruhlar dedikleri bu olabilir.
Ruhlar kutupludur ve bir araya gelirken doğru kutuplarla karşılaşmaları gerekir. Ama şöyle bir gerçek var birini çeken kutupları ayırmak zordur evet lakin ikisinin ayrı kutuplar olduğu gerçeği değişmez ve bariz bir şeydir
Eğer gerçekten saygı, güven ve fedakarlık içerisin de bir sevgi ile evlenilmiş ise ruhlar bir birine bağlanırlar..
2 bedene tek bir ruh hukmeder gercek aska sahipsen.
Enteresan..
Eger o kiisi dogru kisiyse ruhlari zaten bir ama dogru kisi degilse hep bir yarilari eksik
Doğru ama insanların cogu yanlis insanlarla evlenir salakliklarindan acele ederler veya sirf aman evde kalmis demesinler diye evlenen salaklarda var ahhahah
Ruh tek mi çift mi bilmem ama ben ruh ikizimi arıyorum
Ne kadar baglansa da ruh tektir. Anne evladı ile tek ruh olurdu ruhlar tek olmasa bence.
ruhlar özgürdür. bazen birbirlerini bulurlar, severler. ruhlar birbirini zincire vurmamalı
Aşk ve evlilik olmadan da ruhlar birbirine bağlanabilir
ruh ikizi bulmak zordur..
her evlenen ruh eşini bulamaz..
Gorucu usuluyle evlenip 50 yil beraber ask icinde yasayancitlerle dolu etraf.. demek ki evlendikten sonra baglaniyor insan.
Evlilik zaten saçma bişey yani bilmiyorum o yüzden😏
Yani kağıt parçası.. gönüller bir olduktan sonra gerisi tefarruat..
Azizim senin soruları cevaplamak için Filozof olmak lazım
Bilemedim bak
İnsanlar zaten ruhlar aleminde yaşıyorlar
Evet de Ruh tek mi ikiz mi?
Her ruhun bir eşi vardır.
Ruhlarin meselesidir bu zaten hep.
Yalnız geldin yalnız gidersin bu dünyadan.
Bilemiciimm
Ay bıseyıde bil be :P
Ahahahaha :D sen varya sen :D
Evet kanka
Hangisi knk :D
Kanka her erkegin kalca kemiginden kadinin vucudu yaratilmistir yani bana gore ruhda bedende eşlidir herkes eşini bulacaktir
Bağlanır.
Herşey olabilir yaşamak gerek.
2 gönül 1 olurda ruhları bilemiyorum
ruh tektir... herkes kendi hesabini verir..
Bağlanır gönül bağı denen olay budur
Sadece ruh birbirlerini hissederler.
Tektir..
Tektir
Bilmem hiç aşık olmadım ki.😕
Daha kabugundasn..
Zan..
Kendi her gün biriyle çıkıyor o yüzden
@FırındaÇekirge çıkmıyo o kendi kabuğuna alıyo..
Eski golfculerden :D nice shot :D
ruh ikizi gibi
Ruhlar bağlanır
Evlilik dedigin bos bir is
Ruh tek mi? Es'li mi?
Bilemedim..
Tektir
Bağlanabilir
ahahba
Wıt?
O ney?
Yine trance12fusion ve yine saçma sapan sorular.
Yine gizli :D :D
Benim gizli olmam senin saçma sapan sorular sorduğunu değiştirmiyor.
Takip ettiklerinden biriyim ve burada soruya cevap verenlerle ortak yanımda bu. Her gün aynı kişiden sorulara çağırılmak...
Engelle çok kafan karısıyosa.. :)
@trance12fusion kafam karışmıyor. Normal şöyle ciddi ve güzel soru olsa neyse. Sadece saçmalığını dile getirdim.
Sacmaligi dile getirmekten daha sacma bisey yoktur yaz bunu..
İşine gelmediği içindir. Yazabileceğim bir söz olduğunu düşünmüyorum çünkü böyle konular için geçerli değil.
Aynaya bakmana sevindim.
Tipik ergen başarısız laf sokma çabaları
Kes artk bebe hadi uza coplugune.
Şimdi tam ergen oldun.
bilmiyorum
Bağlanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar