sevginin saygının iyi niyetin terbiyenin sadakatin ozverinin merhametin aşkın kıymeti hiç mi yok. sahiplenmenin değeri bitti mı hayanin namusun kıyameti mi koptu. niye sırf dış görünümle ilgileniyorsunuz. askinizls yanan kalbin hatri yok mu? alacağın olsun eski sevgili bende olan hiç bir şeyi bir başladım da bulma iki uzun bacak haricinde her şeyden yoksun iki uzun bacağı olsun tek öğrenmeden kıymetimi ölme BŞR
Bak herkes ilk başta tanımak ya da aile olmak istediği adamin ya da kadının fizigine bakar sonra diğer asama içine bakar. Kusura bakmada dış görünüş herşey değildir ama herseydir. Sen yanına yakışmayan biri ile ya da evinde bir ömür yanyana her açıdan hoslanmadigin bir insanla ömür geçirebilirmisin. Bak dış görünüş gençken önemlidir yaslandiginda önemli değildir. Herkes sevdiği kadin adam güzel yakışıklı olsun ister. Cekim icin güzellik şart. Kendi adima diyorum tabi ki benim eşim güzel olmalı benim için onunla bir ömür geçirecek benim o yaraga girecekte benim işten eve geldiğimde bana güzel bakan güzel gülen beni etkileyen beni kendine hayran bırakan hem içi hem dışı güzel bir bayan bana huzur verir. isten eve geldigimde ayaklarım geri geri gidecekse ona yaklaşmak onu görmek istemiyorsam nbm ben o evlilik Aşkı sevgiyi. Dis görünüş önemlidir. Dunya güzeli olmasada önemlidir. Kimse de kandirmasin kendini değildir diye. Oyle derse bunlar kendini avutma cabasidir.
bak güzellik kavramı görecelidir. Sana güzel olan bana olmaz bana olmayan sana olabilir. Hayatta herkesin beğeneceği bir insan çıkar. Herkesin beğendiği tip farklıdır. Ben tercihimi bana güzel gelen güzel görünenden yana yaparım. Ama benim beğendiğim insanı birçok insan beğenmeyebilir. Herkes evlensin. Ben evlenmesin demiyorum ki ama dış görünüş önemlidir. Yahu dışını beğenmediğim insana yaklaşmam ki ya örnek verim evliliği geçtim sen hoşlanmadığın bir adamlar sevişirmisin çekim hissetmediğin. Bak alakasız birşey dicem konunun bunla alakası yok. Markete pazara gidersin dimi bir sürü meyve sebze vardır. İçlerinden hangisini seçersin en güzellerini. Yani bu kavram eş sevgili seçiminde de böyledir. Nbm şimdi zorla mı evlenim hoşlanmadığımla belki ben hoşlanmadım ama başkası hoşlanacak olamaz mı. Benim güzellik anlayışıma uymadıysa nbm yani. Belki biraz saçma oldu yazdıklarım ama dışını beğenmediği kimse kimseyi kolay kolay seçmez.
herşey tabiki dış görünüş değil. Görsellikle belli bir yere kadar gidebilirsiniz evlendiginiz de falan. ama onun gönlüne aşık olup gidersin ömür boyuda doyamazsın. bana göre gerçekten kalbini seviyimm yeter. onun için herşeyi yapabilirimm.
Bana göre dış görünüşün hiçbir önemi yok, bunu da gayet içten söylüyorum. Kendi dış görünüşüme çok takığımdır ama başkasınınkiyle hiç ilgilenmem. -Gecen bol olsun.-
Kadinlarda erkeklerde once dis gorunuse bakiyolar eger hoslandiysa konusuyor sonra tanima asamasina geciyor ama iste bu senin dedigin olayi yapan insanlar yani dis degilde ic guzellik muhabbetini bir elinin parmagini gecmez
Hayat çok garip. Ama bilmezler ki ; güzellik geçip geçici. Hani demiş ya Aşık Veysel ; "Güzelliğin on par etmez , bu bendeki aşk olmasa." Her şey gönlünce olur , inşallah.
En İyi Cevaplar