Arada sevgi ya da aşkın olması gereklimidir sizce !!!
Nasıl anlarsiniz peki baglandiginizi?
Bana bunu bı aciklayin bakalım ❓❔❓❔
#askınhalleri
#delihatun
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir nesneyi başka bir nesneye ya da başka bir yere bağlaman için ihtiyacın olan malzeme iptir. İp olmazsa hiçbir şeyi hiçbir yere bağlayamazsın. İşte insanlar arasındaki duygusal bağı oluşturan ip sevgidir. Sevgi olmazsa hiç kimse birbirine bağlanamaz. Başka bir insana nefret ile bağlanamazsın, hiçbir şey hissetmeden bağlanamazsın. Bir de bağlanmanın farklı yönleri var. Anne baba olmak urgan ile gemici düğümü atmak gibidir. Kolay vazgeçemezsin. Bir de normal bir ip ile bağlanmak vardır, aşk gibi. Ama bağlanan kişilere bağlıdır. Sen ne kadar sıkı ve sağlam atarsan düğümleri o kadar uzun ömürlü olur. Ama şansta gerekir. Yaşanılan zorluklar hep o ipi yıpratır. Bazen kopmaması biraz şansa bağlıdır.
Bazen de bağlansan da daha önce başka bir yere de bağlıdır karşındaki. Bir yerin çözülmesi gerekir. O kişi artık hareket edemez hale gelmiştir. Böyle anlarda da zorlamayıp kendi ipimizi kendimiz kesmemiz ve bir varoluşu yok etmemiz gerekir.
Baglanmak kadar tatli bir duygu yoktur aslinda, cunku hislerine sekil veren insani ertesi gun de sevmek ve orada gormek isteriz. Bu istegimizin temel sebebidir baglanmak.
Cok tesekkurler:)
Onsuz yediğin yemeğin tadını alamamak, ne uyuduğundan ne uyandığından bişey anlamamak, onunla uyuyup onunla uyanmak, onsuz kesik kesik nefes almak, her namazda ilk duaya onunla başlamak bağlanmaktır tatlım :-)
Teşekkür ederim tatlım :-)
Hayatında olmasını istemek , sana bir şeyler öğretmesini, bir şeyler katmasını istmektir. Senin için önemli konularda fikirlerini ve ne düşündüğünü bilmek istemektir bence
Cevap
16Cevap
Uyandığında aklına gelen ilk oysa bağlanmışsındır fakat önermem. Yarın bir gün yanlışı olur hayatından çıkar çok büyük bir boşluğa düşersin.
Yok ya bağlanmak değince işte elini bir zincir alıyosun güzelce kendine bağlayıp kitliyosun sonra anahtarı atıyosun ben bunu anlıyorum 😂
sabah kalktığında ve gece yatarken aklında ise bağlanmışsındir
bağlılık bir çok tanıma bağlıdır hangi tür bağlılık olduğunu net sormadığın sürece net cevabıda yoktur
genel tabirle canlı ya da cansız nesnelerle kurulan bağlardır
Baglanmak aptaliktir. kimsenin vazgecilmez oldugunu hissetmemesi laizm
Düşüncelerinde hep o varsa, onu kendinden bir parça olarak görüyorsan oluşabilir demektir, bu duygular karşılıklı ise bağlanma hayırlı olsun
Etkilenmeden sonraki evredir
Arada bağ kurmaktır..
Herhangi bişi olabilir ama genellikle bağlanma olarak algıladıgımız muhtaç olma gibi anlaşılabilir ki bence yanlıştır.. bana göre bağlanma kendinle başka birinin kendisi arasında olan ortak etkılesımdır..
Zaman görecelidir.. ne kadar an'layıp paylastıgına bağlı.. kimi hızlıdır kimi yavas..
Bağlanmak aşka giden yoldur. herkes farklı yoldan gider herkes aşk da birleşir. annem
onda kopamiyorsam baglanmisim demektir.
iyi bişi değil
akıllanda o varsa sürekli onu düşünüyorsan
Duygular anlatılmıyor
gerek yok baska yonlendernde baglanırsın
İple ise ayrilmasi kolay gönül baği zor..
Aklında fikrinde o varsa
Biz baglanalim anlarsin
Anlayamazsin :))
Bana mesaj at 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar