Sevgilimin "Duru Önver" ilgisi artık beni çileden çıkarıyor. Bahçeşehir'de ki arkadaşlarımıza bile gittik kızla tanışıcaz diye?

İkimizde Beykent'te okuyoruz. Duru Önver ise popüler bir Youtuber daha doğrusu Youtubermış. Ben tanımıyordum sağolsun sevgilim sayesinde tanıdığım yanımda videolarını izlediği için. Bence saçma yayın yapan bir kız. Bu kıza ciddi anlamda bir ilgisi vardı. Yanı videolarını izliyordu falan. En son bomba ise Bahçeşehir'e gittik. Kız Bahçeşehir'de okuyormuş. Bizimde orda okuyan arkadaşlarımız var. Neyseki bizim dönemimiz büyük olduğu için ve bizim popülasyonumuz 1-2 sene önce mezun olduğu için (24 yaşındayız.) çok fazla tanıdık bulamadık. Kalan tanıdıklarımızda kızı tanımıyomuş. İyi ki tanımıyorlarmış. Bunu özellikle sordu ya tanımıyomusunuz tanıyosanız bizi tanıştırın diye. Gerçi şimdi bu kız İtalya'ya gitmiş erasmustan video atıyor şimdi. Bu tanıma muhabbeti falanda olunca artık ciddi ciddi canım sıkılmaya başladı. Sevgilimde 96'lı ve hiç tanımadığım bir kızı mı kıskanıyorsun diye dalga geçiyor benle. Bizde 93'lüyüz yani. Kıskanmak değil belki ama sinirlerim bozuldu? Haksız mıyım ya?
Sevgilimin "Duru Önver" ilgisi artık beni çileden çıkarıyor. Bahçeşehir'de ki arkadaşlarımıza bile gittik kızla tanışıcaz diye?