Eskiden korkumuzdan sesimiz çıkamazdı hocalara, saygımız vardı. Şimdiki çocuklar da bir tuhaf şımarık... Ben biraz çocuğa fazla yüz verilmemesinden yanayım (sevginin az olduğu ortamda yetişsinler demek istemiyorum). Gerekiyorsa elini de kaldıracaksın ama yüzüne değil tabi. Yüzde onur vardır. Şimdi hadi oradan öyle şey mi olur başka yerinde vurunca onuru yok mu falan diyeceksiniz... İyi de hacılar başka ne yöntemi var bunun? Amerika'da uzmanlar bile az dayak gerekli demişler diye duydum, ne derece doğru bilmiyorum. Sadece öğretmenler için demiyorum aileler de aynı sıkıntıyı çekiyor.
Ya da dayak olmasa da en azından büyüklerinin gücünü farkketmeliler çocuklar. Çünkü gerçek hayatta da öyle değil mi? Güçlü olan saygı duymuyor mu? Böyle şımarık yetişen çocukların da hayattan beklentileri büyük olunca bunalıma girmiyorlar mı?
Ne bileyim yapın yorum merak ediyorum. Yanlış mı düşünüyorum sizce?
Ya da dayak olmasa da en azından büyüklerinin gücünü farkketmeliler çocuklar. Çünkü gerçek hayatta da öyle değil mi? Güçlü olan saygı duymuyor mu? Böyle şımarık yetişen çocukların da hayattan beklentileri büyük olunca bunalıma girmiyorlar mı?
Ne bileyim yapın yorum merak ediyorum. Yanlış mı düşünüyorum sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
oo unutmadan yanlış anlaşılmasın. azcık popoya kola vurmak gibi evire çevire dövmek değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer