Sırf canınız sıkılıyor ve boştasınız diye biriyle sevgili olur muydunuz?
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Çoğu ilişkiler bunun üzerine zaten. Ki bu tür ilişkiler üzerine ''Sevgilim neden beni terk etti?, sevgilim bana neden bu fotoğrafı attı?, sevgilim beni aldattı, sevgilim beni 2'nci haftada terk etti, sevgilim beni en yakın arkadaşımla aldattı, erkekler neden böyle? erkekler neden sevmez?'' gibi sorular arttıkça artıyor. Ortada sevgi yok ki, ne bekliyorsun yani adamın pırlanta alıp sana evlenme teklifi etmesini mi? Ben eğlence için sevgili yapacaksam bunu kendim için yapmam, başkası için yaparım; onun mutluluğu için. Bu kaideyi kabullenemeyecek olan da eğlence üzerine sevgili yapmasın.
Olmam 😂hatta öyle bir çıkar için arkadasta olmam 😬
Vay anasini sayin seyirciler asdf 😂😄
Öyle olursa çok sıradan olur. bak seni nasıl seviyoruz 😬 bir nedeni var ama bu sıradanlik değil 😬
O zaman nedeni be 😎
*ne
Sitenin en ponçik üyesi olman olabilir :D
Sende en minnoş uyesisin 😍😍
Hahaha senin için öyle ise demek ^^ <3
Sağol Hayriş ☺
Rica ederim Yıldoş 😄
Canın sıkılıyorsa hobi bulursun arkadaşlarınla vakit geçirirsin film izlersin. Sevgiliyi boş vakit doldurmalık bir aktivite aracı olarak görüyosan manita da yaparsın tamamen sana bağlı. Saçma saçma işler karşı taraf da biliyosa tamam ama insanlarla oynuyosanız aslında kendinizi kandırıyosunuz benden söylemesi.
Kendim için sormadim 😄😄😄
He tamam o zaman 😄
O zaman şimdiye kadar biriyle sevgili zaten olurdum. Yok, zaman geçirmek için sevgili olmak, anlamsız 👯
Oyle bir sey yaparsan anneni kesinkes ararim 😎
Şikayet etmek kanında var senin 😐
Ivit ve cok eglenceli 😁😁😂
Cevap
31Cevap
Hiç sevgilim olmadı. Eğer olacak olsam şimdiye kadar olurdum diye düşünüyorum :))
Gandirik yapiyor bu fenomen hanim sevgili üyeler =/ biz cikiyoruz sjsj
Ama özelimizi ortaya neden döküyorsun hayri 😕 Göze gelmeyelim diye söylemedim ben, birinin gözü filan kalır aramıza kara kedi gibi girerler sonra :))
Dunya alem duysun istiyordum =//
Peki duysunlar be sen iste yeter ki ://
Eheuehheh tamam 😁😎
sevgililik benim için fazlasıyla ciddi. vakit geçireceğim insana söylerim, sevgili olmayacağız derim. sevgililik daha değerli, evlilikle ilintili.
anlatamadım ama sevgilim dediğim insan benim parçam olacak seviyeye yükselmiştir. fazla seçiciyim.
vakiy geçsin diyerek yalnızca takılabilirim. bunu da bilirler. umut vermem.
Yok bitanem ya ben zaten sevgili olamıyorum ki birde sırf sıkıntıdan hiç olamam. aşık olmam aşkından ölmem lazım bunun için zaten olursa direk nikah yani yaş malum :-)
Senin düğünün cok eglenceli olur kesin abla 😄😄
Allah büyük be kuzu olursa çağırırım 😊😊😊
Ay hadi inşallah 😍😍😍
İnşallah 😘😘😘
İnsan duygusal olarak uzun süre boşlukta olunca karşı cinsteki herhangi bir insanla yakınlaşabiliyor, istemeden.. Hatta farkına geç varıyor. Bu yakınlaşma genelde arkadaşlık ilişkisi ile başlayıp, dertleşmeler, içini dökmeler, dışarda buluşmalar, derken adım adım ilerleyebiliyor. Bu durumun ilerlemesi genelde, bir tarafın yani duygusal ilişki isteyen tarafın sürdürmesi, davetleri, ilgilenmesi diğer boşlukta olan insanı adım adım ilişkiye ilerletebiliyor.. Duygusal boşlukta olduğunda karşı cins ile ilişkilerde biraz daha dikkatli olunmalı, kimseye gereksiz ümit verilmemeli, başka kalp kırıklıklarına neden olunmamalı.
Zaman geçirmek için birileriyle sevgili olunmasına gerek yok bence.. Flörtte iş görür. Yapmam ama o ayrı.
Yapma sen askim 😍
Sensin yapma askım 😍
sevmiyorsam asla olmam umut verip neden günahına gireyim
Helal olsun valla 😄😄
Sırf başkasının canı yansın diye bu ara böyle bir fikrim var ama araftayım
Yapma yazik ya 😔
Ama sirf canin yaniyor diye sana hisleri olan birini kullanmak ne kadar doğru =/
İstesem de olmaz yapamam gerçekten istemediğimi her an belli ederim.
En iyisi zaten 😄
Olmaam çümkü canım sıkılır benim :D Sevmediğim insanlarla vakit geçiremiyorum ben çok yapmacık oluyoruuğm :D
Çünkü sen yapmacik olamiyorsun 😍😍😍
Çünkü sen mikemmel bir insansın <3
Çünkü mukemmelliginin yansimasiyim 💝
Yaaa <3 <3 <3
Denemistim ama tecrübe edinmiş oldum asla yapılmaması gereken birsey. yalan birsey yasamaktansa hic yasama
7 yıldır zaman geçiriyorum o zaman ben :D ilkim ve sonum :D
Hayır çekim olmalı sevmeliyim zamanımı arkadaşlarımla daha cok geçirmeyi seviyorum
Herkesin yaptığı ama kimsenin itiraf edemediği şeydir bu.
sevgili değil de birlikte vakit geçirme diyebiliriz buna. Yani bir kaç kişi tanıyorum bu şekilde.
Hayır olmam. Ciddi düşünmediğim bir şey hissetmediğim birini hayatıma almam.
Bir arkadaşıma daha önce hiç sevgilim olmadığını söyleyince bana boşver bir kere tadınca bir daha vazgeçemiyosun demişti. yani sevgilisiz duramazmış. daha önce olmadığı için bu konuda canım sıkılmıyor. yani böyle bir ihtiyacım yok. yani hayır
Elime geçse böyle fırsat olurum tabi ama böyle şeyler zor olmaz
Olurum galiba 🙄Bunu hiç sevgilisi olmamış insan söylüyor ama bak bilemedim😂
Şuana kadar kimseyle sevgili olmadım. Zaman geçirmek değil benim hayatıma anlam katacak birisi olması gerek. Olmazdim
zaman demiyelimde ihtiyaçtan sevgili olduğum oluyor :D
Sevgili kullanmıyorum.
Bilmem, olur muyum sence? :)
Bir düşünelim himmmm.. Evet olursun 😄😄
Cıks verme bence 😄
Asla olmam çünki insan kendi kandırır ve karşıdaki kişiye büyük haksızlık yapar ruhu kirlenir..
Yok ya birini unutmak için olabilir ama boştayım diye yapmam öyle birşey
sevgili degil kanka olurdum
Ya cok merak ettim. Nickin ne anlama geliyor 😅😅
sevdigim kizin ismi sakli icinde
Tuşlu telefon seysi mi
hayir. muhendislik okuyorum biraz onunla ilgili
Himm peki o zaman :))
:-)
Asla
-Gecen bol olsun.-
Kafa dengiyse olurum. 😂
Olmam..
Olmadım..
#Vesselam
olurum sonra iş ciddiye binerse evlenirim
Hayır tabiki kimsenin gönül eğlencesi olamam :)
Hayir. Enerjimi bosa harcamam
Hayır, bana göre değil.
Kimsenin kalbini kiramam olmaz 😢
Olmam yapamam ben.
Yapma zaten sen 😍
İ ıh yakismaz 😍
Kızlara sorsan, bir kaçı evet der çoğunluk hayır
Ama erkekler, nefes alsın yeter kafası sa:Dsad
Hayır olmadım hiç olmam da
Yok ya sanmam ne gerek var
Hayır, hiç benlik değil
Zaman gecirmek icin arkadasta olunur ki