seni çok seviyorum diyordu yıllarımı vermiştim her şeyi yaşadık onunla daha öncede kısa ayrılıklarımız olmuştu sonra barışırdık bu seferki çok ağır oldu ağza alınmayacak hakaretlerle beni bıraktı ortada hiç bir şey yokken tek derdi sıkılmış olması bugün ayrılığımızın beşinci günü beni her yerden engelledi normalde çok karakterli biri ama bunu yaptığına inanamıyorum bunun üzerine yaşanan şeyleri yok saydı kızgın olduğu için bunu söylediğini düşünüyorum sizce bütün yaşananlara rağmen bana döner mi?
Cevabın nedir?
+1 yılGercekten seni seviyorsa donmekten baska ne yapabilir ki, sayet sevmiyorsa zaten ne yapabilirsin ki, kirik kalpler arasina katilmaktan baska,, biraz bunalmis sıkilmis olabilir, baska bir derdini senden o an cikarmis olabilir, hayattan bunaldigi bir ana denk gelmis olabilirsin, yani olabilirde olabilir, bence hicbirsey yazma, yazsan nolacak hala rahatsiz eden taciz eden biri olacaksin ve onun sana yazma suresi uzayacak maalesef, birak herseyi zamana, donerse seviyordur, donmezse artik icindeki hisler bitmistir, hayirlisi olsun de, devan et yoluna, elbet seviyorsa donecektir, minimum 1 hafta bekle, sonra ulasabilirsen sor; benimle devam edecek misim diye, elbet mantikli bir cevap verecektir, ya tamam ya devam diyeceksiniz, hayirlisi olsun onemli kisim bu.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim rahatlattın beni yorumun için çok tşkler
- +1 yıl
Rica ederim, umarim gonlunce olur hersey
Soran+1 yılamin inşallah hepimiz için
En İyi Cevaplar
+1 yılinanır mısın benimde başıma aynı şey geldi,1 sene pşinden koştum , oda 1 sene içinde başka birisini seviyormuş sonradan ögrendim ama yine sevdim ve sevgili olduk sonr bana agza alınmayacak hakaretler etti herkesin gözü önünde ve ben den ayrıldı gitti başka birisiyle çıktı
010 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorum neden hep böyle oluyo biri iyi biri kötü oluyo vallahi hak etmediğimiz muameleleri görüyoruz
- +1 yıl
öyle be arkadaşım benim sevdigim kıza karşı hep güzxel devrandım hep iyi davrandım sesimi bile yükseltmedim , dokunmaya bile kıyamıyordum ama o kalbimi cayır cayır yaktı
Soran+1 yılAllah onu bildiği gibi yapsın
- +1 yıl
aynen vicdanı da onu cayır cayır yaksın
Soran+1 yılamin
Soran+1 yılboşver üzme kendini
- +1 yıl
üzülmemeye çalışıyorum ama ilk sevdigim kişi ilk aşık oldugum kişiydi, keşke bir taşı sevsedim diyorum , günlerdir geceleri aglıyorum, geceleri uyuyamıyorum hep onun hayali ama unutmaya çalışıyorum. çok saolun anlayışınız için , ALLAH KALBİNİZE GÖRE VERSİN
Soran+1 yılbende senin durumundayım her gece gizli ağlıyorum bizi ne hale koydular Allah kardeşiminde kalbine göre versin
- +1 yıl
amin kardeşim , çok saolasın , siizn gibi karşı cinsi görünce hepinizin kötü olmadıgını anlıyorum , çok saolun Allah razı olsun
Soran+1 yılsendende kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yıldönerse napıcaksın kabulmü ediceksin oda ağzına sıç maya devam edecek
010 Yorumla
Soran+1 yılağzıma sıçmış zaten her dediğini yaparak
Cevap sahibi+1 yılaynı durum bendede var sürekli ayrılıp barışıyorduk, onun her gelişinde ben onu kabul ettim affettim ya da ben gidip af diledim, o yüzden onu hiç bırakmicam diye hep herşeyi yaptı bana nasıl olsa yine barışıcaz diye hep ağzıma sıçtı, ama 1 aydır ayrıyız ve 3 gün önce beni 100 kere aradım bende mesaj attım ve engelledim heryerden bidahada aramadı, artık ondan vazgeçtim, oda vazgeçilir olduğunu anlicak artık. sende öyle yap bacım
Cevap sahibi+1 yılo aradı ben aramadım, aradı diyeceğime aradım demişim
Soran+1 yılcanım şu an seninle aynı durumdayız sanki ben erkek oldum o kız peşinden koştum ama şöyle bişey var terkeden o olduğu halde yinede geri dönmez keşke o da beni arasa araması için ne yapmalıyım :(
Cevap sahibi+1 yılvalla benim ki bana köpek gibi aşık biz ayrılamayan bir çiftiz biliyorsun dedi, bende ayrıldık artık dedim ve engelledim göt gibi kaldı özlüyorum çok özlüyorum ama onun yaptıklarına artık tahammül edemiyorum, ama ben onun peşinden koşmuyorum o arıyo, seninkide seviyorsa döner ama dönerse sakın affetme
Soran+1 yılcanım benimkide güya çok aşık ama yine tereddütlerim var şöyle düşünüyorum sevmese üç yıl biriyle düşünürmü
Cevap sahibi+1 yılaynen sevmese 3 yıl senle beraber olmaz tabi, ama gururlu demekki
Soran+1 yılseninkide benimki gibi ayrılmayı alışkanlık haline getirmiş
Cevap sahibi+1 yılaynen yavrum ben alıştırdım onu böyle o yüzden kafasına göre takılıyo, ama şmdi inan umrumda değil
Soran+1 yılen iyisini yapıyosun canım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDönülmez, dönme zaten. süründür ibneyi. bul yakışıklı bir çocuk takıl. birden fazla çocukla takılma laylaylom tekiymiş demesin sana. Onun yanında daha mutluymuş gibi görün. yap bir şeyler kafana göre. baktın hiç sallamıyor takıldığı kızlara da git anlat bu durumu bakalım güzel kardeşim seni öyle ezip kolay kolay kızlarla fingirdeyebilecek mi?
012 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın ama ben onun yaptığı karektersizliği başka birine yapamam sevmediğim halde insanların duygularıyla oynamak şerefsizliktir
Cevap sahibi+1 yılSevgili olmak için sevmeye gerek Yok ki. her ay sevgili değiştiren kızlar var sence onlar her ay başkasına mı aşık oluyor. hayır azıcık elektrik alıyor bir de ya tam kafasındaki erkek modeliyle takılıyor ya da değişik sıradan olmayanlarla takılıyor. sen de öyle yap. o ibneye sakın acıma. takıldığı bütün kızlara anlat. ha birde bir sorum var. cinsel ilişki yaşadınız mı. gizli üyesin korkma😀
Cevap sahibi+1 yılŞerefsizlik olmaması için de evlilik veya ciddi bir şeyler havası vermessin konuşmaya kalkarsa yadırgarsın yanında açamaz bile. zaten erkekler İnan bana evlenme ciddi şeylere niyetleri pek yoktur. evliliklerin çoğu kadının sayesinde oluyor. kadın bir gün başarıyor erkeğe evlilik düşündürtmeyi😀
Soran+1 yılbirşeyler yaşadık ama senin düşündüğün gibi şey olmadı bütün ailesi beni biliyodu Nisan yapacaktık bianda çekti gitti bu zoruma gidiyo
Cevap sahibi+1 yılsana şöyle bir önerim var. psikolojini düzgün tutmaya çalış. hayatının gerçek aşkını bulmaya çalış. bundada varmış bir hayır. şimdi yapmasa da ilerde seni dul bırakıp gidebilirdi. kucağına çocuk verip gidebilirdi. boşver hiç takma kafana. daha sadık insanlar bulmaya çalış. ona karşı dürüst ol. çok bunaltma ama hesap da sor o kadar da boş bırakma :D. Bir de sana tavsiyem sosyoloji oku. insan ruhu yönetme demek. mühendisler falan hep bu eğitimi alıyor. Şimdi şöyle düşün. şimdi ben bir bardak su isteyecem arkadaşımdan. kalk su getir inek desem neder. hadi ordan lan der değilmi :D. Peki arkadaşım su getirir misin hazır yakınındayken desen neder. tamam diyebilir? bu yüzden insan ruhu yönetme dersleri al internette falan da vardır kısa eğitimleri, dürüst ol aynı dürüstlüğü bekle ondan da. not:mühendisler müdür olmak için alıyor sosyolojiyi söylemeyi unuttum.
Cevap sahibi+1 yılbu arada bir şey sorcam merak ettim. hangi şehirde oturuyorsun?(merak etme gizli üyesin :D)
Soran+1 yılçok güzel anlatmışsın tebrik ederim seni zaten eğitim dersleri almaya başladım o eğitimi alıp eğer dönerse onuda eğitecem :))
Cevap sahibi+1 yılya bir şey sorcam merak ettim bu arada. pek öyle bir şey geçmedi diyosun ama pek de net bir cevap vermiyorsun. cinsel ilişkiye girdin mi? bakire misin? dürüst ol.
Soran+1 yılsandığın gibi bişey olmadı
Cevap sahibi+1 yılya pastadan bir dilim alabilir miyim diye düşündüm de yanlış kapı pardon.
Soran+1 yılanlamadım
Cevap sahibi+1 yılhadi ordan et saçmalıyorum.
Aynı durumdayız benim de 6 gün oldu. Sana söyleyeceğim tek şey herşeyi unutmaya çalışıp yoluna bakman.4 yıllık sevgilim sıkıldım, yoruldum, ilişkiyi yurutemiyorum dedi ve gitti. Gidene dur desen de çare etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kere giden hep gidiyo
+1 yılBenimde basima geldi ayni 5,6 gun oldu herkese guvenme onun icin ciddi anlamda dusunuyorsan beklemedigin insan bir bakmissin aslinda seytanmis
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten hep güvendiğimiz insanlar bizi yarı yolda bırakıyo
- +1 yıl
aynen onun için koyuyor zaten
Soran+1 yılboşver gün olur devran döner
- +1 yıl
tabiki oyle
+1 yılsıkılan kısı yapmaz onu.. kırılan ınsan yapar.. ne oldugunu anlatsanız!
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim tavırlarımdan kıskançlıklarımdan sıkılmış bütün olay bu
- +1 yıl
En son olay ne.. Gece koklasıp uyuyupta rüyasında görüp sabah sayıp dokmediya bu adam
Soran+1 yılben o gün çok sinirliydim başka bişey yüzünden sinirliydim oda üstüne gelince tartıştık iki gün bunun yüzünden tavır yaptı bana sonra normal bir şekilde konuşunca mesaj attı bitti bu ilişkide yoruldum dedi olay bu
- +1 yıl
Anladım anladım😊
Soran+1 yılçok şükür :)
- +1 yıl
İlk cevabın ilk iki cümlesi..
Gizli Üye(36-45)+1 yılherseyi yasadık derken cinsellik yasadınız mı ? yaşadıysanız gecmiş olsun onun gözünde farklı bir kızsın artık
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşanmışlık oldu ama herşey yaşamadık sanmıyorum beni gözünde öyle görsün görmüş olsaydı çoktan terk ederdi beni ailesine anlatmazdı
Ayni seyleri yasadim. Benden mi bahsediyorsun acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılhepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malesef :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıldönse sen kabul edecek misin? eskisi gibi devam edebilecek misin pek
035 Yorumla
Soran+1 yılonu çok seviyorum bilmiyorum kabul ederim herhalde :(
Cevap sahibi+1 yıl
çok sevmek herseyi affetmemeli.. karakterli diosun. adam olsa çekip gitmez. ne bilim insanlar hak etmedikleri değeri görünce. bir yerleri kalkiyo. hakkında hayırlısı olsun güzellik 🌺
Soran+1 yılherkes aynı şeyi söylüyo affetsem yine aynı şeyleri yapacak amin herşeyin hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılamin..✋söyler tabi. sevdigin sevdiklerimiz dediğimiz insanlar böyle. ben bir daha sevgiye tövbe ettim ya katil ederler ya da katil en iyisi yanlizlik diyorum
Soran+1 yılkatılıyorum yemin ederim herşeyden tiksindirdi hayattan soğuttu beni ne aşkı ya herşey boş
Cevap sahibi+1 yılÜç yıl olmuş artık ayrıldığımız.
Dönüşü olmayan yollardayız.
Üç yıl olmuş artık son bakışmamız.
Ne ayı kaldı şimdi, ne haftası.
Gözlerimden uzaklarda,
Benim içimde güzel yerdesin.
Hasret olsaydı tek nedenim,
Bu yürek acısı neden yarim.
Tozlu raftan aldım,
Tüm anılarımı, acılarımı
Unutmak istiyorum.
Özlesem bile senin,
O güzel gözlerini, sözlerini
Unutmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılbu şarkıyı dinle
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılkim söylüyo bunu
Cevap sahibi+1 yıllinke tikla görecek sin ufuk çal
Soran+1 yıltamam tşkler :)
Cevap sahibi+1 yıldinle seversin inşallah😊
Soran+1 yılçok güzelmiş :)
Cevap sahibi+1 yıl😊 keşke sevgiler de hu kadar güzel olsa😊 ozaman unutalim geçmiş i
Soran+1 yılunutmak kolay olsa keske :)
Cevap sahibi+1 yılunutmak yok alışmak var.. ve zor malesef😊😄hani sevmek mutlu etmesi gerekirken mutsuz ediyor. şu hayatta artık sadece paraya önem veriyorum çok paran olacak seviyorum kelimesini kullanani denize ya da köpek baliklarina atacaksin
Soran+1 yılvallahi paragöz olmayı isterdim öyleleri daha değerli oluyo :)
Cevap sahibi+1 yılparagöz derken önüne 1 canta dolusu euro ile mi gelsin dion😀😀😄
Soran+1 yılvallahi hiç bişey istemiyorum yemin ederim beni sevsin gözüm hiç bişeyde yok
Cevap sahibi+1 yılpeki.. ne. diyelim allah kalbine göre versin herşeyi. gözümüz yok diye kör sanıyorlar ama hayat işte mutluluk için cabalamak lazim sanırım
Soran+1 yılöyle vallahi amin Allah seninde gönlüne göre versin
Cevap sahibi+1 yılsağol ama bende gönül kalmamış. cidden kendi adıma imkansız görüyorum çünkü sağlığımı kaybettim ve sağlık mı aşk mı deseler eski sağlığımı isterdim
Cevap sahibi+1 yılfazla rahatsiz ettim se af ola bu arada
Soran+1 yılolur mu öyle şey konuşabilirsin zaten buranın amacıda o hepimiz bişeylerden çekmişiz ama kendine dikkat et vallahi hiç kimse için değmiyo
Cevap sahibi+1 yılben konusurumda. insanlarla fazla samimi olunca ya yanlış anlasiliyorsun ya da sanal ortama nasil guvenirsin ki oluyor.. kimse için degmiyor bunu ben çok önceleri anladim. bazen yanlizlik zoruma gitmio değil ama. ne bilim
Soran+1 yılsizin ne kadar oldu ayrılalı
Cevap sahibi+1 yılbilmem saymıyorum böyle şeyleri ama 2 yıl olmuştur
Soran+1 yılçok olmuş Allah yardımcın olsun
Cevap sahibi+1 yılinsan herşeyini kaybedebilir ama şerefi ni kaybediyorsa benim için biter. şerefini kaybetmiş insanmış diye ayrıldım ben. allah onun yardımcısı olsun benim yardıma ihtiyacım yok. arkasından anasına avradina sövduren o ben değil. allah insana önce akıl sağlığı sonra seref versin bence gerisi saygı saygı
Soran+1 yılçok doğru Allah hepsine akıl fikir versin
Cevap sahibi+1 yılönce akıl zeki okumuş değil akıllı mantıklı insanin hali başka. ne diyelim allah a kaldi işimiz😀😀
Soran+1 yılbir tek Allah'a kalsın işimiz kuldan bir hayır yok
Cevap sahibi+1 yılamin amin🌺🌺hayır kelimesini sevmiom aslinda ben çünkü adım malesef hayrettin 😭nalet olsun neden koymuslarsa.
Soran+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yılGünaydın😊😊
Dönsede hayır bekleme bence
04 Yorumla
Soran+1 yılbu zamana kadar adam olmadı bu saatten sonrada olmaz
Soran+1 yılaynen
aranızdaki meseleye bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılçok ileri gitmedi
sıkıldıysa dönmez dönersede ortada kalırsa
04 Yorumla
Soran+1 yıldönerse onu ortada bırakacam o bunu çoktan hak etti
Soran+1 yıldönerse o buna daha çok koyar :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılalmış alacağını ne yapmasını bekliyorsun
012 Yorumla
Soran+1 yılhiç bişey almadı
- +1 yıl
güvenini çalmadı mi
zamanını
sevgini
merhametini
güzel hislerini
Soran+1 yılalsın bişey olmaz yukarda Allah var ona havale ettim. En zoruma giden şey benim iyi nyetimi kullandı
- +1 yıl
Allah var evet ama bunu düşünse yapmazdı zaten hiçbirşey bu yüzden alacağını almış. Aslında olmadığı içinde şanslısın çünkü olmuş olsaydı Allah korkusu olmayan biri ile evlenmiş olacaktın, böyle bir adamdan hamile kalıp çocuk yapacaktın. Senin canını yakan başkasının da canını yakmıştır. onun yaşattıklarını kızından çıkacaktı. Bırak senden çıksın canın daha az yanar
Soran+1 yılçok şükür zaten şimdiden yüzünü gördüm
- +1 yıl
geleceğe bak geçmişi sil at ama gerçekten sil yarın bir gün dönme ihtimali var eğer şans vermeye çalışırsan ışte o zmaan tam anlamıyla ağzına eder gider. Yapmam deme kalbin var o kalp insana yapmam dediği şeyi yaptırır
Soran+1 yılkeşke dönsede o zaman neler yapacağımı görse
- +1 yıl
sarılıp afedersin bence dönmesin unut hayatına bak
Soran+1 yılbelkide dediğini yaparım o kadar salağım ki onuda yaparım
- +1 yıl
salaklık değil yaptığın eger salaklık olursa dünya da çok salak olmuş olur. Seven insan karşısındaki insan için değil sevgisi için yapıyor herşeyi
Soran+1 yılah kardeşim onun için ne yapmadık ki ama demek ki hakkım buymuş
- +1 yıl
boşver
+1 yılHer şeyi yapmasan sıkılmazdı
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılDönmez
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Sevmediği için abartarak tepki vermiş bahanesi olmuş. Asla dönmez adım gibi eminim ki aynı duyguları yaşadım. Tiksinme derecesine gelir bırak dönmeyi
Soran+1 yılsevmediği biriyle bir insan 3.5 yıl görüşürmü
- +1 yıl
Gorusmez
+1 yılKaç yıl oldu benimde öyle bir durum var 5.5 sene
045 Yorumla
Soran+1 yılbizim 3.5 sene
- +1 yıl
Evli gibi oluyorsun herşey yaşanmış sonra ayrı gibi
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
- +1 yıl
Sende soğudun mu
Soran+1 yılonca şey yapmasına rağmen hiç soğuma olmadı bende
- +1 yıl
Özelden yazsana
Soran+1 yılsize mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Neden exper mi
- +1 yıl
Bende sıkıntılıydım dün bir ablayla konuştuk bunu
Soran+1 yılevet experden dolayı :( sıkıntılar geçmiyo hiç bişey olmamış gibi çekip gitmesi beni yaraladı
- +1 yıl
İnsta ver
Soran+1 yılben hiç bir sosyal medya kullanmıyorum :/
- +1 yıl
Aç 2 dk dertleşelim
- +1 yıl
Açtın mı
Soran+1 yılface açsam olur mu
- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Hadi çabuk ol
Soran+1 yıladresin ne link at
- +1 yıl
Sen söyle msn yi ekliyim
- +1 yıl
Hadi
Soran+1 yılbir saniye açmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Tamam çabuk ol
Soran+1 yılzncr.1994@hotmail. com
- +1 yıl
Çıkmadı adını söyle
Soran+1 yılmavi deniz
- +1 yıl
Fotoda ne var
Soran+1 yılprofilde fotoğraf yok
- +1 yıl
E posta doğrumu emin misin
- +1 yıl
Sen ara ahmeetbozkurt@hotmail. com
Soran+1 yılevet doğru seni bulamadım
- +1 yıl
Başka bir isim koysana değiştir yanyattı battı filan değişik birşey olsun tek Şen'de olucak
Soran+1 yılmailini aç link atacam
- +1 yıl
Giremiyorum maile burdan link at
Soran+1 yılsenin e postan yanlış
- +1 yıl
Doğru link at buraya
Soran+1 yılexperden dolayı o da olmuyo :)
- +1 yıl
Buraya boşluklu at
Soran+1 yılhttps :// www. facebook. com/
- +1 yıl
Devamı ne
Soran+1 yılo yanlış oldu bunu aç https://www. facebook. com /profile. php? id=100015783786321
- +1 yıl
/profile. php? ref=bookmarks
- +1 yıl
Buldum
- +1 yıl
Yanlış birşey mi yaptım bu uğraşın sonu bu olmamalıydı
- +1 yıl
Naptım ya yaz ordan düzgünce konuşucaz
+1 yılYa insan cok karisik bir varlik
00 Yorumlabaşka bir iş var
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
+1 yılyara geçer izi kalır
08 Yorumla
Soran+1 yılen zoruda o ya :(
- +1 yıl
barissaniz bile en ufak tartismada yine hakaretler baslar.
Soran+1 yılhep yaptığı şeyler söylüyo sonra diyo çok pişman oldum sinirlenince gözüm bişeyi görmüyo
- +1 yıl
görecek. gözü biseyleri görecek. saygi olacak. affetmek ikinci hatayida kabul etmektir bunu unutma
Soran+1 yıldoğru söylüyosun
- +1 yıl
ona göre iste :-)
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumların içi :)
- +1 yıl
Önemli degil :-)
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026