Eski arkadaşlarımın bana mesaj atmasını kaldıramıyor. arkadaşımın birinin sevgilisi onu aldatıyordu ben de buna şahit oldum arkadaşıma bildirmem gerektiğini düşündüm ve ona söyledim teselli vermek zorunda kaldım bunu öğrenince delirdim çok fazla kıskanç ne yapacağımı şaşırdım.
soruyu anlamakta biraz zorlandım. 1- eğer sevgilin fazla kıskançsa, sana ya da diğerlerine güvenmiyorsa bunları başta konuşacaksınız. Ya dengeyi kurarsınız ya da devam etmezsiniz. Sevgilin bu kadar çok sorun ediyorsa sen mi fazla yakın davranıyorsun? arkadaşlığında sınırlı vardır. Erkek arkadaşını kızmış gibi sarılıp teselli etmeye kalkıyorsan sıkıntı var. Erkek arkadaşın onlarda bir tuhaflık seziyorsa sana söylemeli. Sen teselli falan edeceksen sevgiline bunları söylemelisin. 2- tam erkekmiş, haketmişsin, bende olsam öyle yapardım gibi konuşanlar var bunlardan bir halt olmaz. Seni kıskanabilir, sana çok kızabilir ama küfür etmiş. Bunun bir izahı yok. Kıskançlık küfür etmenin bahanesi olamaz. Böyle biriyle bir ilişkide uzun süre devam ettirilmez. Sendede bir tuhaflık var küfür ediyor halen bir şey demiyorsun.
Sebebi nolursa olsun haklı veya haksız, bir genc kadınla bu şekilde konusan bir erkeğimsiyle birlikte olmak, olmaya devam etmek bence insanın kendi karakterini de sorgulamasını gerektirir. Gerçi hepsini geçtim genç nesilin konuşma adabına, kelimelere bak, birisi istediği gibi küfürle diğeri ise lan lı lunlu konuuyor, yazık. İnsanın ne soylediği değil nasıl soylediği kalitesini ve karakterini belirleyen birkaç etmenden biridir.
Yahu beni delirteceksiniz yaaa... Bu nasıl bir ahmaklık.. Bu adamı hala erkek arkadas hala sevgili olarak mı görüyorsun.. Eğer öyleyse mustehak sana müstehak
Şu erkek arkadaşlarınızdan kanka olmayın karşı cinse vazgeçin artık teselli vermeyin onlar size bişey kazandırmaz biraz mesafe koyun küfür etmesi hoş degil ama saygısı kalmamış bence sana sakin olması lazım
Aynısını bende yapmıştım. Sen niye eski erkek arkadaşını teselli ediyorsun? O eski kız arkadaşına yapsa böyle biseyi hoşuna gider mi? Asıl seni sevmeseydi bişey demezdi
ne olursa olsun sevgilisi değil misin sen yani en değerlisi sana böyle davranabilecek rahatlığı nerden alabiliyor yani ikinizin de ayrı iki insan olduğunuzu aranızda nikah vs. nin olmadığını bilmiyor mu
En İyi Cevaplar