+1 yılAldatıyor geçmiş olsun, çünkü erkekler aldatır, çünkü başka kızlar da var bu dünyada, çünkü erkekler her halti yer onlara güven olmaz 😂
19 Yorumla- +1 yıl
Ulan ben doğruyu söyleyince mi eksi verdin pislik 😂
- +1 yıl
Beter ol acılar yaşa sana müstehak 😂
Soran+1 yılhahahahah kim eksi verdi benmi😂😂
Soran+1 yılvallahi beğenmiştim yanlış olmuş düzelttim sorry:)))
- +1 yıl
Önce bildirim geliyor sonra bakıyorum eksi vermişsin ayıp ayıp 8
Soran+1 yılhaşaaa sen hep haklisin;)
- +1 yıl
Ayrılmadınız mı siz daha 😂
Soran+1 yılbekle dedi gitti ben beklemedim o da gelmedi:)
- +1 yıl
Çok iyi olmuş şimdi fak sepeti koluna herkes kendi yoluna 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılYüksek ihtimal bir hatunla konusuyo kendini begendirmek icinde foto degistiriyo
0151 Yorumla
Soran+1 yıldimi yaa.
pislik kimbilir nasıl yavşıyordur.
- +1 yıl
Senden sonra hızlanmış 😂 takılma fazla bu wp işi kafayı yedirtir
Soran+1 yılya takılması hadi neyse de ulan ya aşık olursa.
wp yi bulanı elduracağumm:)- +1 yıl
Hahahaha 😂 e sen aşıksın demek böyle bir umut beklediğine göre çirkefleş biraz bırakma ellere seviyorsan
Soran+1 yılyok la o henüz evliliğe maddi manevi edebi asabi vasabi olarak bile hazır değil:)))
Soran+1 yılama yine de kimseyle aşk yaşamasın.
her anlamda;)- +1 yıl
Hahahaha 😂 kücük mü bu eleman senden konuşsun ama yapmasın diyosun ipini bırakmada yapmasın yoksa baska hatunlarin ustunden alirsin
Soran+1 yılkocaa osbir yaşında uzman kendisi😂😂
ayrılığımızın sebebi birbirimize olan sevgimiz değil. evliliği düşünmemesiymiş kimseyle. beni de oyalamak istemiyormuş. hadi abi bunuda geçtim lan insan ayrılır ayrılmaz bir durur dinlenir hemn arayışa girer mi?
omuralı olun lan azcık.
bak sinirlendim yine.
Soran+1 yılbak sinirlendim yine:))
- +1 yıl
Hahahaha 😂 cok takılma adam sıkılmış farklı tatlar arıyor belliki kimse vazgecilmez degil her zaman daha iyisi vardır yoluna bak
Soran+1 yılahh ahh azizim hiç aşkdan anlamıyorsun.
ulan bizimde sıkıldığımız anlar oluyor biz farklı tatlar peşine mi gidiyoruz.- +1 yıl
Aranızda aşk yok ki be güzellik olsa ne vazgeçer senden ne dur dinleyeni dinler sıkılmış senden doymuş sana belliki yoksa seven adam saniye durmaz sevdigine sevdigini söylemeden
Soran+1 yılbelki de haklisindir.
bana olan aşk ı bitmiştir.
belki de birini unutmak için zaman değil yeni birisine ihtiyacı olduğunu düşünüyordur.
- +1 yıl
Öyledir ki herşeyi elde ettiğinde elde edicek bişey kalmadığında yeni bir heycan arıyor olması muhtemel aslında şu penislerimiz olmasa bütün erkekler mükemmel olabilirdi gerçekci olmak lazım
Soran+1 yılonun ağrıda benim İstanbul'da olmam da işi sıkıntıya sokuyor.
- +1 yıl
Oooo bide mesafeler diyosun kesinlikle yanında olsa cürret edemezdi izin vermezdin gözden uzak olan gönüldende muhabbeti
Soran+1 yılevet mesafeler var:(
ya geldi geçti de ben hazmedemiyorum. bunu bana yapmamalıydı- +1 yıl
Bırak düşünmeyi sosyalleş keyfine bak o düşünsün senin gibi birini bulmayı sen düşünme bosver kaybeden o kazanan sen olmuşsun bosveeeer
Soran+1 yılhahaha😂😂 teselliye gel:)
o kaybeder standart teselli sözcüğü:))
bende astsubay olayım gideyim ağrıya da görsün gününğ😂😂- +1 yıl
Ya kafayı mı yedin allasen sallasan erkeğe çarpıyo sen gitmisin takılmış kalmışın bul bir yakışıklı söyle tak koluna bırak inlesin arkandan 😂
Soran+1 yılumurunda olursa tabi.
lan konuşma başında gülüyordum
şimdi gülmediğimi farkettim. ne hale soktun beni😂- +1 yıl
Hahahahah😂 yavaş yavaş umutlarım sönerken ben yapma nolur yapma demeye başlıcaksin az sonra 😂
Soran+1 yılo kapasite mevcut sende.
iyi olayım moral bulayım dedim.
kalbi daş bağlamış adama denk geldik😁😂😂- +1 yıl
Hahahaha 😂 hadi ama yapmaa lanet olası gitti artık unut onu napaydim omuz uzatip agla kızım agla dok icini gelicek o buraya sen merak etme gelicek o gelicek mi yapsaydim 😂
Soran+1 yılhahahhahaa yok acı gerçekler daha iyi geliyor. ama umutvari konuşmakda hoş olardı balam😂
- +1 yıl
İste o umutların bittigi tükendigi yerde ben varım simdi umut verici konussam ulan bu gavatta bunun gibi cıktı diyip inceden bir kulagimi cinlatcaksin biliyorum yapmamm 😂
Soran+1 yılyok tam bitmedi dibinde var 1 2 kaşık😂😂
onunla yetiniyorum 😔
acilen onu takip etmeyi bırakmam lazım olm olmuyor böyle😄- +1 yıl
Kafaları yemişin sen merak ettim simdi bu adamın tipini harbiden ne var bunda neresinde bunun keramet hele de bana 😂
Soran+1 yılulan mesele tip mi? hani gideri var ama onu sevmemin sebebi geçmişte yaşanan güzel günler. ve 5 yıllık emeğim:(
Soran+1 yılacı veriyor yeni baştaan sevmesi.
bak senle konuşmaya başlayınca böyle oldum😂- +1 yıl
😂😂😂 hahaha gitti emekler çöpe sen 5 yıl emek ver koskoca 5 yıl olcak ismi tuh allah kahretmesin onu
Soran+1 yılaynen face de kızlar falan eklenmiş yeni.
işin kötüsü kızlar da istanbuldan.
ağrı İstanbul mu yapacak? 😂😂😂- +1 yıl
Hahahahahaha 😂😂😂😂😂 ne güldüm ortam hazırlanmış vurgun başlasın 😂 bırak bosver takılsın sende kafanı dagıt dusunmemeye calış
Soran+1 yılhahahahahah cumhurbaşkanına mektup yazcam sıkıyönetimi sıkılaştıralım. asker dediğin kışlasında olur. zırt-pırt çıkmasınlar dışarı. çarşı izinleri de iptal edilsin😂😂😂
Soran+1 yılzaten kafa dağıtmak için burada senle konuşuyorum aksi halde senin gibi pislikle ne işim olur😂😂
- +1 yıl
Lanet olsun bende sıkıntıdan olmemek icin burdayım 😂 pazar gunu santiyede tek basima kalmisim yoksa canın ceheneme pis zenci 😂
Soran+1 yıl😂 oh canıma değsin. sevgiliyle geçirilecek gün işte olmak can sıkıcı. düşündümde yazık lan sana da😄
- +1 yıl
Resmen atın intikamı oldu bu 😂😂 bir hüzün sardı zaten küfrediyorum habire patronlara
Soran+1 yıle madem sevgilinde gelsin beraber kontrol edin😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahahaha 😂 güzel fantezi olur olur ışık var 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂
dene o zaman😂- +1 yıl
Kendim gibi manyağını bulursam denicem sana söz kırmıcam seni 😂
Soran+1 yılhahahhahah lan sevgilim yok desene şuna. pislik mikrop😂😂😂😂
- +1 yıl
Ne tadı olurdu 😂😂😂
Soran+1 yılboşuna fikir beyan etmiş bulundum😂😂
anlamalıydım kalpsiz pislik oluşundan😆- +1 yıl
😂😂😂 neden sevgilisi olmayan anliyamaz mi hakkim yok mu konusmaya benimde
Soran+1 yılkonuşmaya hakkın var da anlaman için yaşaman lazım can:))
belki de öncesinde yaşamışsındır bilemem de yaşın da minik bilemedim şimdi😂- +1 yıl
😂 nerden biliyosun belkide senden cok sey yasamisimdir daha tecrubeliyimdir he yaş sadece bir sayıdır ne içi boş insanlar tanıdım
Soran+1 yılbak bu sözünden dolayı seni sevdim pikaçu. aferin 😄
- +1 yıl
Hahahaha 😂 komik hatunsun sıkılmaz insan senden bu adamı anliyamadim neyse vardır seninde kotu bir yanin 😂
Soran+1 yılyok ulan benim kötü yanım. o onun dengesizliği ki kendiside kabul ediyor.
seni kaybedersem senin gibi birini daha bulamam aşkım.
eee mal o zaman kaybetme.
ama kendim de geleceğe dair bir umudum yok.
ananın hörekesi o zman😂- +1 yıl
Güzel oyalama taktigi adamım ama buna inanmıycaksın demee yapmaaa bu kadar saf olduğunu söyleme bana yoksa kendimi kötü edicem saatlerdir saf bir kadınla konusuyo olamam 😂
Soran+1 yılpek inanmış gibi mi aktardım diyaloğu😂😂
- +1 yıl
Bence inanmışın sen 😞 inanmadım de bana
Soran+1 yılulan ne armutsun😂😂
tabiki innamadım😂- +1 yıl
Kadınların büyük cogunlugunun sorun bu erkeklere keklik gibi cok cabuk inanmaları belki bende innanmaman gereken o erkeklerden biriyim bilemezsin 😂
Soran+1 yılyani bu erkeklerin karaktersiz olduğunun bir göstergesi ozaman;)
- +1 yıl
Bide söyle düsün diyelim ki ben seni elde etmek istiyorum neden herşeyi böyle alelade açığa vuriyim o yüzden alınmıuorum 😉
Soran+1 yılo zaman şöyle ifade edeyim:))
senin beni elde etme amacınla biraz önceki dediğimde doğru orantı kuruluyor😏😉- +1 yıl
Seni elde etmeye çalışırsam karaktersiz çalışmazsam karakterli olucam öylemi 😃 sence böyle bir sorunun altında benim karaktersiz olabilme olasılığım ne
Soran+1 yılvalla olanları gördüm:))
seni tenzih etmeyi düşünüyordum velakin ya sende diğerleri gibiysen😂😂😂- +1 yıl
😂😂😂 belkide öyleyim neden kendimi kanıtlamaya ihtiyac duyayım ki ne kazanıcam
Soran+1 yılkazancını bilemezsin. riskler paha biçilemez:))
ama böyle iyi sen hayallerimde ki gibi kal😂😂 iyi niyetli pislik ol😂
Soran+1 yılla yine konu nereden nereye geldi😂
ağlamam gereken yerde gülüom. ama bana gülmek yakışıyor. beynim yandı🙄😅- +1 yıl
Risk almaya değer şeyler icin risk alırım kaybetme riskini minimuma indirdigimde var olurum 😉 hayat risk almaktan ibaret ama ne kadar alabildigin belirler ben burnu havada zeki bir pisliğim evet kabul ediyorum 😂
Soran+1 yıl:))
bak bişey daha sorcam sana:)
ben şimdi şooo yukarıda anlattığım adamın hediyelerini iade etsemmi kargoyla. atmaya kıyamadım la.
sonra geyiğe devam söz😂- +1 yıl
Boşver gerek yok öyle bişeye ben olsam hediyelerimi göndermis olsan yediremiyo diyerek seni kolay elde edilebilir gorurum dursunlar cokta onemli degil kar yapmis gibi dusun kendini 😂
Soran+1 yılneyse eeee hadi yyaaa demek öyle şantiyede abilerle amcalarlasın yani😂
- +1 yıl
Evet alışmak zorundasın acımasız olmak zorundasın 60 yaşındaki adam sana şefim diyerek saygı göstermek zorunda o senden daha cok yılını vermis halbuki ilk zamanlar hiç alışamadım ama iste vicdansiz olmak zorundayız bilmedigini anlarlarsa üstune hepsi atlar 😂
- +1 yıl
O konudada dedigim gibi unutamadigini aklindan cikmadigini soylemis olmaktan bir farki yok hediyeleri geri gondermenin
Soran+1 yıliyi gömlek kazak ne varsa ben giyeyim ona ait😂😂
bu konuyu kapatalım burada. hediye mevzusunu yani. ama aklımda :)- +1 yıl
Hayat ne garip hiç tanımadığın birinden iliskin icin akıl alabiliyosun cokda guzel bisey aslında yeni gorus acısı yeni dusunme yönü 😂
Soran+1 yılöyle aslında olması gerekende bu bence.
çünkü çevrendekiler yanlı olabiliyor.
en tarafsızı bu velakin karşıdaki konuştuğunda dikkate aldığının güvenini vermeli. insan ki hisseder zaten:)- +1 yıl
Ve rahat olabiliyosun ben kimim senin icin ya da neyim hiçbişey en güzelide bu ben hickimseyim konustukların kadar varım sustugunda kaybolurum 👍😂
- +1 yıl
Lanet olsun gene felsefe yaptım 😂
- +1 yıl
Kendimi alıkoyamiyorum 😂
Soran+1 yılhahahhahhahahahahah iyisin iyi:))
severim bu kafada insanları😂- +1 yıl
Kafam güzeldir 😂😂😂😂
Soran+1 yılnedense buna pek gülemedim pis mikrop😒
- +1 yıl
Ne o bir saldırganlaştın artık gülmüyosun
Soran+1 yılyok bea son notuna gülemedim.. demekki kaliteyi beğenmedim😂
- +1 yıl
😂😂beklentiyi sen mi yüsek tutuyosun yoksa ben mi
Yüselttim hangisi
Soran+1 yılönceki konuşmaları referans aldım canısı😂
- +1 yıl
Benki bu saatte patrona semaverde cay yapiyorum biri de halimden anlasin beynim artık error
Soran+1 yılpuhahahahhahaha bana da 1 bardak şeapsana:))
kaçta paydos?- +1 yıl
Keske saati olsada bende sana soylesem 😂lanet olsun ozel sektore
Soran+1 yılhe ya bir de o sorunsal var😂
sözlükte takıla takıla kelimelerim bozuldu bu arada😂- +1 yıl
Sözlükte mi yav sen bana burdan özel mesaj falan atamiyomusun bu ne sacma sapan durumdur 2 saattir yorumda konusuyoruz
- +1 yıl
Ben anlamiyorum pek burdan mesaj atmadım kimseye
Soran+1 yılyok buradan atamıyorum ben:))
uludağ ve incide yazıyorum:))- +1 yıl
Oooo cok iyi boş durmuyosun masallah sana yani hangi konular üzerine yazılar yazıyosun genelde
Soran+1 yıl:)) valla kafa dağıtmak için elimden geleni yapıyorum:))
ama genelde siyasi.
bide millete laf sokmak hoşuma gidiyor. onları ti ye alıyorum 😆😂😂- +1 yıl
Haydee siyasi yaziyosun senle tartismaya girilmez milleti makaraya alıp goy goy yapiyon iste 😂
Soran+1 yılvalla hakedene yapıyom.
sana yaptım mı hiç😀
siyaset hayatımın parçası gibi birşey:)
goygoy da hayata neşe katıyor biraz;)- +1 yıl
Napcan goy goysuz zaman gecmiyoki aman ha bulastirmayin beni siyaset islerine aynı benim peder heryerde siyaset konusur heryerde hic dilinin kemiği yok seninde öyledir kesin
Soran+1 yılsiyaset herkesle yapılmaz onun adabı var. herşey yeriinde güzel. ama hayatında parçası.
ps: cümlelerin sonuna ya da olmadık yerlere nokta koymam sözlük alışkanlığından kaynaklı😂😂sory:)
- +1 yıl
Hiç önemli değil yazılış şekline bakmıyorum zaten yazdığın şeye bakiyorum rahat ol hiç bir zaman kendini kasan bir tip olamadim beni kasan ortamdada duramadim hemen topuklarin 😂
Soran+1 yılyok ben de pek aldırmam ama yine de herkeZ yaLnış yaNlız gibi kelime hatalarına ifrit olurum😂
senin new peder neyi savunur😂- +1 yıl
Siyaset konusundada değistiremiyceğim durumları konuşmaktan nefret ediyorum 😊
Soran+1 yılsöyle de sen az çok tahmin ediyorum senden duymak ayrı bir keyif verir bana😉
- +1 yıl
Ben bu sözcük hatalarını zaten yapmiyorum ama sırf sen tav oluyosun diye yapcam 😘
Soran+1 yılpislik mikrop😂
he bir de yanlış emoji koydun ama neyse affettim😉- +1 yıl
Aha öpücük mü attım cok pardon soory hic farkında degilim
Soran+1 yıltamam lan affettim dedim ya😆
bir de söylemedin siyasi görüşü kayınpederin😁- +1 yıl
Yaaa yapmıcakdın Şu an bunu deme siyasete girmiycez 😂
- +1 yıl
Evet cephesinden peder
Soran+1 yılhadi yaa ben seni evet dersin diye düşünmüştüm😂
ama kayınpederle iyi anlaş😉😂- +1 yıl
Girme benle bu muhabbete herkesin görüşüne saygı duyar kendi görüsümü uygularım tartışmam sorgulamam degistiremicegim seyi dedigim gibi 😉
Soran+1 yılpekala ama olurda konuşmak istersen siyaset. entry girmen yeterli:))
bu arada bende evet diyorum😂😂😂😂
Soran+1 yıltamam siyaseti kapattım:)
s- +1 yıl
Onu farkettim pederdensin 😃 ya şeyim ben biraz manyak nası desem hakim olduğum konularda karşımdakini acımadan ezebiliyorum gômdükce gömüyorum 😂
- +1 yıl
Hele beyni uyuşmuş oyle mal mal konuşamayan yürümekten aciz insanlaru varya böyle yerden yere vurasım gelir 😂
Soran+1 yılfarkettin? hahahhahah eminmisin😂😂
neyse😂😂
Soran+1 yılyok ben onu yapmam insanları aşağılamak gibi bir huyum yok:)
- +1 yıl
Bu insanları aşagılamam degil sarsmak hey ahmak seninde beynin var uykudan uyan ve onu kullan diyomuş gibi düşün 😂
Soran+1 yılyerden yere vuruş biçimin ilginç o zamn😂
ve tabi diriliş önemli (:- +1 yıl
Egois biri defilim insanları aşağılamayı bende sevmem ama böyle ölü gibi yaşıyan tipler gördüm mü dışarı vurmasamda ulan körü körüne yaşama şu hayatı arastır sorustur gelistir kendini diye bagirasim geliyo 😂
Soran+1 yılçok haklısın sana hak veriyorum👍😂
- +1 yıl
Neyse yani delirmedigim zamanlarda cok iyiyim 😂😂😂
- +1 yıl
Yavas yavas kacmaya basliyabilirsin sana gerçek yuzumu gostermeye basliyorum bak 😂
Soran+1 yılhahahhahahah yok ben korkmam nelerle karşılaşıyorum normal hayatta anlatsam nutkun tutulur.. takılma yani bana rahat olabilirsin:))
- +1 yıl
Ne işle mesgulsun ki sen
Soran+1 yılsöylemem sır😊
- +1 yıl
Aha bu sır benimle mezara gider ✋🏻😂
Soran+1 yıl:)) toplumsal sorunlarla ilgileniyorum. uçsuz bucaksız bir denizdeyim anlayacağın (:
Soran+1 yılişin bitti mi?
buradan terki diyar mı ediyorsun azizim:)- +1 yıl
Vaooov toplumsal sorunları okuduktan sonra bir offf cektim ne zor isin varmış senin be hatun
- +1 yıl
İşim bitti evime döndüm 😃 burdayım telefondan giriyorum zaten
Soran+1 yılvay insan haber verir ben eve geçiyorum diye😂😂
pislik nalet🙄- +1 yıl
Vay anasını ya hatuna bak bizi fırçalıyo haber vermedik diye dizine yatırıp döv tam olsun 😂
Soran+1 yılhahahjaaja yapılabiliritesi muhtemelen olay 😂
- +1 yıl
😂 yaptıralabilitesi muhtemel olcaktı
Soran+1 yılhahahajah haklısın doğruyu zihninden geçirirken yanlışı yazabiliyorsun.
zihnin karmaşıklğından kaynaklanıyor (:- +1 yıl
Akıllı kadınsın sen akıllı neyin nereye gidicegini bilirsin konusurken 😂
Soran+1 yılsaygın yerlerde evet.
ama bırakta sosyal ortamlarda gelişi güzel konuşalım kimin ne anlam çıkardığını umursamadan. (edeb sınırı içinde tabi:) )
- +1 yıl
Çok mu önemli kimin ne anlam cıkardığı ben burda kimseyi tanımıyorum kimsede beni tanımıyor sende beni tanımıyorsun istediğin gibi konuşabilirsin beğenmiyosam yahut işime gelmiyorsa giderim sende aynı şekilde :)
Soran+1 yılöyle bende onu diyorum.
Allahtan gizliyim:)
yoksa ben bu tür sorunları kimseyle paylaşmam. ki ben burada 2010 dan beri varım. tanırlar yani beni. ve bu beni bilseler inanmazlar😂😂
buranın neşesiyim ben😂😂😂- +1 yıl
hahahaha :D maşallah sana o zaman devam böyle pozitif olmak her zaman iyidir tebrik ediyorum seni :D
Soran+1 yılmersi:)
aslında insan ne kadar çok neşeliyse yüzü gülüyorsa aynı oranda içide acıyordur. keşke bazen insanlar bunu bilip ona göre davransa:)- +1 yıl
sanırım yapılan üzücü hareketler oldu dengesiz ve kendini bilmez konuşmalara aldırış etmemeye gayret göster nitekim ağzı olan konuşmaya hakkı olduğunu düşünüyor bu ülkede :D
Soran+1 yılseni canı yürekten alkışlıyorum çok haklısın👍
ya benim gülmem lazım. ben bu konuşmaları hergün yapıyorum zaten😂- +1 yıl
benimde nargile içmem lazım oda benim keyfim stesimi oyle atıyorum :D evde çayımı nargilemi kendim hazırlıyıp keyfini sürmek gibisi yok :D
Soran+1 yıldün yaptım bende onu😃
afiyet olsun:)- +1 yıl
teşekkür ediyorummm :)
Soran+1 yılrica ederim iyi geceler:)
- +1 yıl
iyi geceler :) sohbetin için çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılbilmukabele:)
- +1 yıl
Nerdesiiiin
Soran+1 yılooo kim gelmiş hoşgelmiş : )
- +1 yıl
Aaa yazmışın ben görmedim yazmadın sanıyorum :(
- +1 yıl
Hadi bul beniii
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyle seylere takilma desemde ta kilacaksin elde degil cunku.. biriyle sohbet edip kafa dagitiyo olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılumarım sadece sohbettir. dahasına dayanamam ayrılığımız daha tazeyken:((
Cevap sahibi+1 yılKac gun oldu
Soran+1 yıl3 4 ay falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılBen hayatıma bakıyorum pozları da olabilir bunlar ya da bişeyler karıştırıyordur arkadaşların da dediği gibi
00 Yorumla
+1 yıl737363836 tane kişiyle aynı anda konuşuyor demektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabiler
+1 yılolabilir yani hayatında konuşacagı birtek senmi varsın
011 Yorumla
Soran+1 yılyok da yani hayatıma kimseyi almak istemiyorum demesi ve bunu yapması değişik geldi
- +1 yıl
tamamda artık akıllı telefonlarda internet açıkken her program aktif görünüyor
Soran+1 yıl#AdanalıCevaplıyor Allah allah bana niye olmayor.
- +1 yıl
senin sıkıntın büyük triplere girmişsin :)
Soran+1 yılhee yaa hiç sorma. mideme öküz oturmuş gibiyim.
bağırıp çağırmak istiyorum ama adamı engelledim bide:))
çıldırıciğimm- +1 yıl
bana bagır çagır :) sıkıntı yok yani mutlu olacaksan karşılık olarak özr felanda dileirm yaptım bir eşşeklik derim :) için soğusun
Soran+1 yılhahaha.
bu beni gaza getirir ararım adamı o da bana sanane der. kalırım öyle mal gibi:))
- +1 yıl
ara içini dök. İçindeki o öküzüde kesek mangal yapak :)
Soran+1 yılarayayım mı🙄
sonra götü havalarda gezsin.
başka kızlarla konuşuyor olma düşüncesi bile beni benden alıyor.
acaba ciddi mi yoksa kafa dağıtmak için mi diye düşünüyorum.
şu an ki kafayla hollandayı bile fethederim:))
Soran+1 yılşu an ki kafayla hollandayı bile fethedebilirim
- +1 yıl
sağlam kafa :) beni ara bana dök içini :)
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Kardeş eski sevgilim diyosun. Önüne bak.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😊 az eski ama😀
Birini etkilemeye çalışıyor olmasidir. Belki
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama ayrılır ayrılmaz bunu yapması koyuyor insana
+1 yıltaktik maktik yok diyor herhalde bam bam
00 YorumlaArkadaslariyla konusuyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olma ihtimali %4.1
+1 yıleski sevgilin ise neden merak ettin 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki de seviyorumdur:)
+1 yılArkadaşlarıyla konuşuyodur
00 YorumlaYeni arayışlarda demektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Seni ilgilendirmiyor artık
04 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım. ama insan bazen geçmişten gelen sözlerle ilgileniyor hala. geçmişin etkisinden kurtulmak zor olayor:)
erkekler farklı düşünüyor olabilir:)
Soran+1 yılhaklısın ama bırakayım demekle olmuyor. zamana ihtiyacım var bide onu sürekli izlemkten kendimi alamıyorum.
+1 yılarayis icinde
06 Yorumla
Soran+1 yılne arıyor olaki acep?
laylaylom mu?
yoksa ciddiyet mi?- +1 yıl
ozgurlugun tadini cikariyor elbetteki ama eger bittiyse onu izlemeyi birak ve sende hayatina bak cubku izledikce aci cekersin
Soran+1 yıle öyle de oluyor zaten acı veriyor minnacık:)) ama elimde değil be abi:(
- +1 yıl
eni denizlere yelken ac 25-29 yasindaki kardes saplanti halinegetirme anilari yok et onu hatirlatacak birsey kalmasin gerisi kendiliginden gelir
Soran+1 yılaklımda eyvallah:))
- +1 yıl
okkk
sanane ondan
012 Yorumla
Soran+1 yılmerak işte
Soran+1 yıl5 yılın ardından benim için zor
Soran+1 yılkeşke kolay olsa benim içinde:(
Soran+1 yılhayırlısı bakalım:)
sağol:)
Soran+1 yılevlencek olsam o iş kolay da.
ben aşk evliliği istiyorum.
banane banane:))
Soran+1 yıl26 yaşındayım:))
yaşla ne alakası var yawf 5 yılımı verdim çöp yani.
bundan sonra aşk evliliği zor zaten de evlenmek gibi bir hayalimde mevzubahis değil artık
Soran+1 yılevlenmek gibi bir hayalim mevzubahis bile değil artık
sanane arkadaş
00 Yorumla
+1 yılmesaj at sor
01 Yorumla
Soran+1 yılo da söyler ya hemen😄
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar vardır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne