Bir kızı çok üzdüm ama çok pişmanım yardım edermisiniz?

bir kız bana aşıktı beni çok seviyordu bende onu seviyordum ama çok sıkıyordum onu kıskanç olmamdan dolayı ve kız ara verelim dedi. Olur dedim bir hafta kadar ara verdik ve sonradan takip ettim bunu ve başka bir erkekle gördüm mesajlarını konuşmalarınıda gördüm beni aldatıyormuş. ve ben bunu yediremedim kendime dayanamadım çok üzüldüm intikam almak istedim. elimdede çok güzel kozlar vardı kız bana çıplak iç çamaşırlı bir çok resim atmıştı. ve bende bunları o beni aldattığı erkeğe attım erkekte bundan ayrıldı bıraktı yüz üstü ve kız heryerden kayboldu tüm herşeyini kapattı. ve ben vicdan azabı çekiyorum ve çok pişmanım birisini ifşa ettiğim için sadece o aldattığı kişiye ifşa ettim. onunlada konuştum eğer o resmi biyerde görürsem seni yakarım dedim çocuk sildi resimleri falan biyerdede görmedim. ama kız için çok üzülüyorum ve vicdan azabı çekiyorum helallik almam gerekiyor ama nasıl yapabilirim yüzüne nasıl bakabilirim hiç bir fikrim dahi yok. bu konuda yardım edermisiniz bana çok minnettar kalırım.
Bir kızı çok üzdüm ama çok pişmanım yardım edermisiniz?