işlerim süperken ters gidiyo yanisi bişiler var yardım:(
Büyü bozmak için acil yardım? ?
işlerim süperken ters gidiyo yanisi bişiler var yardım:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşlar acil büyü bozmak için hangi duaları okumalıyım acil lütfen. hani komik değil ciddi bişey diyorum sade tek başımayım napmalıyım
sade bilgisi olan yazsın
Önce bir sakin ol
Panik yapşacak birley yok
Derin derin nefes al ilkbşta
Aynısı bendede var
Okumama bile izin vermiyorlar
Bakara suresini ac
Hiç birşey düşğnmeden okunan sureye odaklan
Korkulacak birşey yok
Korkularından emin olmak istiyorsan
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim sabah akşam 10 defa oku
Evini sirkeli suyla sil büyüden kurtulmak için
Eline bir ip al Önünede içi dolu bir su bardağı koy
200 felak 200 de nas suresini oku
Her bir okumada ipe kolay çözüle bilecek düğüm at
Bitince suya batır ve o suyu iç
Ondan sonra ipi al her bir düğüme büyüyü çözdüm diye içinden geçirerek düğümü çöz
Ondan sonrada ipi yakarak yok et kalbtılarını evde saksı varsa saksıya göm yoksa toprağa göm
İnşALLAH faydasını görürsün
Hocaya gitme
Buna vakit ayır inşALLAH gececek
200 sayı olarak çok değil mi
daha korkmak istemiyorum ayrıca ipfilan korkarım bilemedim
Halat demedim ip dedim
Korkudan emin olmak için felak ve nas suresi etkili..
Birde kafayı oraya vermeyeceksin okadar
Düşğncelerini bunun üzerine kurma
Başka şeyler düşün
Bak şu an yaşıyorsun ve hiç birşey yok
Eğerki sana birşey olsaydı bugune dek daha farklı bir konumda olur belkide bu soruda saydıklarını yazamaya bilirdin
Dolayısıyla korkulacak birley yok
O formul etkili ama tam olarak öyle değil.
@Mihrez tamamla kardesim
Siteden kimseye yardım etmiyorum reis.
@Mihrez neden?
nasıl yapcaz özet özet yardım diyoruz
arkadaşım 0535 504 8224 bu bayanı ara bütün sorununu çözer allahın izniyle
ciddi birşeyse yüzüne gözüne bulaştırma ihtimalin yüksek, bu iş için hiçbir suretle para almayan bir alimden yardım almalısın
nerden bulcam ben anlamam hocalardan
nerde yaşıyosun
antakya da ama ben anlamam hocalardan yapayalnızım
yav anlamazsında kendi başınada bişey yapamazsın işte, elinden geldiğince dua et şimdilik etrafına danış yarın anlayan birini bul işte özelden yazarsan biyere yönlendirmeye çalışırım.. burdan isim vermek doğru olmaz
etraf karışık kişiler kaynıyo istemem tekim ben korkuyorum
ok Allah yardımcın olsun..
saol
Bakara suresi büyü sana yapılmış ise sirkeli suyla yıkan evide o suyla sil
nasıl detaylı yardım lğtfen korkuyorum:(
Korkmana gerek yok sakin ol öncelikle. bir miktar sirkeye 7 ayetel kursi 7 nas 7 Felak 7 fatiha oku üfle o sirkeyi yikanacagin suyun içine boşalt başından itibaren heryerine tasla dök yıkandıktan sonrada bakara suresi oku okuyamazsan evde sesli şekilde dinle evide sirkeli su ile temizle kapıların arkasındaki yerleri vs sil hiç biseyin kalmicak Allah'ın izniyle.
canım benim ya saol seninki ve b iki arkadaş mantıklı yazmış inan yapayalnızım korkuyorum teşekkür ederim hacı hocaya da düşmek istemiyorum kim ne belli değil
Rica ederim aynen hocalarin cogu sahtekar. Bunlari yap faydasını gorceksin emin olabilirsin korkma yeter ki Allah yardımcın olsun.
saolasın yarın yapcam inşallah çok teşekkür ediyorum
Bunlar dualarla çözülecek şeyler değil bir yere gitmen gerek
Büyüye inanmakla başlasan iyi edersin. Dünyadaki herşey senin beyninle alakalı. Bilinçaltına ne komut verirsen ona inanır. Kendine bunların palavra olduğunu söyle ve kabul et zira gerçek bu.
başına gelince anlarsın ordan atıp tutmak kolay
Bu mantalitede olduğun sürece kurulamazsın. Hayata biraz gerçekçi bakın artık ya.
hay sana da entelliğinekoyun can kasap et derdinde bir sus bir bitmediniz ya
Sakın yanlış birşey yapma önce ne büyüsü oldugunu anlamaya çalış
nerden bileyim sade yardıma ihtiyacım var
tamam sana yardım edeceğim öncelikle abdest al, ayetel kürsiyi oku onun üzerine felak , nas surelerni oku başta kurana başlama duasını okumak çok çok önemli bu seni korur etkisini kırmak için cevşen suresini oku 5 defa birde onu sirkeye atıp sonra denize atmanı söyleyen olacak bu doğrudur fakat nefesi güçlü bir hoca okuyup atması daha etkilidir. aslında çok karışık ama şimdilik dedeiğimi yap
hocayı bulamam bunları nasıl yapim kuran okumayı bilmiyorum yardım:(
okumayı bilmiyorsun arapça albesiyle okumıyacaksınki arapçanın mealini okuyacaksın ama okumak la olmaz büyük ihtimal bağlama büyüsüdür sıkça yapılan bir büyü içinde toprak falan varsa buda ölü topragı büyüsüdür evdeki huzuru bereketi kaçırmak için kullanılır tam ne büyüsü oldugunu bilmiyorum bilsem yardım edebilridim ama dediklerimi yap kurana başlama duası ayetel kursi felak nas ve fatiha-ihlas bu sureleri okumak çok çok önemli bird bu sureleri euzu besmele ile oku bu çok çok önemli en son cevşen suresi en büyük kaledir ondan sonra eyetel kurisi gelir cevşen suresi çok çok önemli büyü eğer nasıl desem çok tefsirli özellikle papaz gibi bir kişi tarafından yapılmışşa çözemez tek başına ama nasıl desem hacı hoca medyum yapmışşa çözer Allahın izniyle yanlış bilgide vermek itiyorum Allah a sığın birşey olmaz onun izni olmadan yaprak kıpırmazaz korkma
korkuyorum korkmam mı. ben aşk büyüsü olduğunu düşünüyorum. ama herşeyimi etkiledi rüyalarım kötüledi nasıl çözüm olur
Korkma büyü hakkında bilgi vereceğim ama dahada korkutmak istemiyorum seni korkmuşşun zaten ama bunları bilmen lazım büyü 3 harflileri birine musallat etmek için yapılır buda kabus görmek yorgunluk istahsızlık yapar bunlar var mı ama sana korkma demiyeceğim çünkü bu senn elinde değil biliyorum ama şunu bil onlar senn düşünceni okuyamaz akıl okumak sadece Allaha mahsustur onun dışında onlardan güçlü oldugunu bil Allah bizi onlardan üstün kıldı korkma bu yüzden ayrıca büyü yapanda yaptıranda inan senden daha çok zarar görücektir inan bana korkma o yüzden dediğim duaları oku kafanı dağıtmak için müzik dinle ktap teelvizyon vs şeyler yap dediğim büyüler çok yaygın büyüler bağlama büyüysüsye senden hşlanan biri yapmış belliki büyünün muskasını bul oda evin içindedir
nasıl bulayım elimden dua etmek gelir.
evet bişey yemiyorum malesef.
uykusuz aç sefil gibiyim napmalıyım
Korkmana gerek onları def edecek surelerden biride hasr suresi ve tarık suresidir dediğim surelerle birlikte okursan istesende onlar sana yaklaşamaz yarın ayetel kürsi ve nazar atetlerinin yazdığı sureleri bulursan al odana as o odaya adım atamazlar Allah ın izniyle üstelik aayetel kürsiyede bakara 163 ü bir kağıda yaz başının altına koy muskayı bulamazsın etkisi ancak bir hoca tarafından hazırlanan su ile eve sepmen gerek öyle kırılır ama piyasada üfürükçü yalan hoca çok güvendiğim bir papaz var çok güçlü ilmi vardı keşke İstanbul'da olsa ona hazırlatır verirdim zaten bu şi para ile yapanlar genelde sahtekardır papazlar daha güçlüdür ve güvenebilirsin
birde uyuduğun oda temizmi ve yatağının üzerinde birşeyler yiyormusunuz özellikle ekmek kırıntısı olmamasına dikkat et küle su dökme incir ağacının altından gece geçme ve gece apartman altlarından fazla geçme ve yukarda hasr ve tarık suresi ve bakara 163 . ayet hakkında yazı yazdım ordaki deiklerimi yap off benim başıma gelenleri bir bilsen :) büyülerden
ben yazamam sadece okurum ya da dinlerim
bazen korkuyorum rüyalarım , sallanmalar bilemiyorum
en basitinden napsam der misin
merhaba, korkmamaya çalış demeyeceğim dünde dediğim gibi bu elinde değil biliyorum ama seni rahatlatmak için şöyle söylebilirim seni beynini okuyamazlar, ayrıca onlardan daha güçlü oldugunu bil Allahın izni olmadan kim şefaat edebilir? sen içini rahat tut dediğim gibi ayetel kürsi yazısını al odana as heryerde bulabirsin ama odanda yukarı biryere as, evini temiz tut onlar pis yerleri severler sarımsak soğan gibi şeyler yani insanlarırahatsız eden şeyler onlarıda rahatsız eder hem bütün 3 harfliler kötü değildir ama büyü yolu ile yapılan lr kötüdür Sana şöyle söyliyeyim kurana başlama duasını oku başta bu sonradan okuayaağın surelerini ve svabını arttıtr 3 fatiha euzu besmele felak nas ihlas euzu besmele ile oku son olarak cevşen suresi çok çok büyük bir kaldedir ayetel kürsi ile birlikte oku onların kabilesi gelse o evin yanına yaklaşamzlar abdesli dolan ah bende yşadım benimde üzerimde büyü vardı ölmek üzereydim doktorlar kaybediyoruz dediklerini bile duyar gibiyim yazma doldu alt yzy
sonra rahmetli babam kimleri getirmedi rengim gitti yüzüm bembeyaz kesti babamın bir arkadaşı bir papaz tanıyordu onu çağırmıştı sana ciddiyim 3 gün boyunca okudu muska yazdı su hazırladı onu eve serptik muskaını bulmak imkansızdı etksi öyle kırıldı muskanın keşke İstanbul'da olsa keşke sana hazırlatırdım , büyükadada aya yorgi kilisesi var o tepeye çıkamk çok zordur ama ordaki papazlar çok ilmi kuvelletli bana yaılan kıskançlıktan çünkü birtek babamın 3 erkek çocugu var geri kalan akrabalrın hep kız çocukları var belliki babama karşı bir ksıkançlıktan bana yapılmıştı zaten bu yüzden babamı çekemeyende çoktu
anladım valla çok geçmiş olsun Allah sana da bana da yardım etsin
sana da çok üzüldüm kıyamam
dua edeceğim
Allahın izniyle kurtuldum, internet üzerinde cin mektubu diye veya alta okudum ipe düğüm gibi bunların aslı yoktur Allah muhazafa daha kötü olursun sakın yapma
Her denilene kulak asma yok bunu oku bunu yap gibi bilinmeyen şeyleri ve şuandaki içindeki korkuyla yapma onların canını yakarsın o zaman kızdırırsın onları korkma onların en kötüsüde insanlar gibi değil zarar vermedikçe zarar vermezler.
of tamam bana dua et ne olur içim daralıyo
edeceğim salavat-ı şerif okuyp içinde senin gibi korkusu olanların korkusunu almasını ve tüm müminlelerin koruması için tekmi kalıyorsun ailenle uyu gece odana gece lambası koy veya ışık açık uyumaya çalış
Hz. Muhammed (sav) ne buyuruyor. Allaha edilen dua göğe yavaş yavaş çıkar ama üzerime salavatı şerif getirilip okunursa o dua göğe şimşek gibi çıkar dualardan sonra salavat getir.
sağol yapayalnızım evet tekim
dua edeceğim bakalım bilmiyorum
inş güzel olcak
Aslında korkun sana zihninin bir oyunu zihninin seni kandırmasına izin verme ve sana şöyle birşey söyleyeyim hocalar dahi herkes söyler büyük şehirlerde kalabalık şehirlerde barınamazlar gelseler bile giderler. Aslında korkamanın bir diğer nedenide onlar hakkında bilgin olmayışı bazıları der onlar hakkında birşey okuma daha çok korkarsın :) onlar hakkında bilgi sahibi olunca korkmuyorsun asıl :)) anlıyormusun dediklermi eğer bir nebze içindeki korkuyu yendirmeyi başardıysam ne mutlu bana
daha iyiym inş daha iyi olcam artık yeni bisayfa bakalım
adına sevindim tekrar bu korkuyla tekrar karşılaşmamanan dileğiyle geçmiş olsun
saolasın
youtubedan rukye dualarını aç dinle , ve sonra buraya gel teşekkür ederim çok iyi geldi yaz :)
mesela?
link atılıyo mu
https://www.youtube.com/watch?v=R4T7qcJErCU abdest al önce sonra sesi aç ve dinle rahatlayacaksın
sağol bakayım
bu arada büyü işini nerden çıkardın 1 , 2 cisi ise Allahın izni olmadan kimse böyle birşey yapamaz 3 cüsü ise Allah izin vermemesi için buna müstehak olacak işler yapmamalısın yani temiz olmalısın imanlı olmalısın zırhını kuşanmalısın ! zırhtan kastım inancının gereğinini özde sözde ruhen ve şeklen yaşaman !
yazdım okur musun yukarıyı çözüm arıyorum sadece
okudum şimdi de sen benim uzun olan yorumumu da okudun mu peki? bunlar sadece sana olmuyor bunu da ekliyeyim bu arada
nolur üstüme gelme daralıyorum
benim seni daraltmaz bilakis kurtarıcıdır , tövbe edersen kurtulamayacağın hiç birşey yok !
tmm:/
Hocaya git sana muska falan verir. Baska turlu olmaz
benim bilgim var bu islerden
kısaca yapmam gerejen?
nas felak oku namaz kil. bu seninki psikolojik gerçekten buyu olsa herhangi bir yontem onerebilirdim
nerden biliyosun ne yapmalıyım
cin duasi oku nas felak oku icine okurken daralma var mi sole bana ic cekme gibi
okurken gözlerim akıyor ağırlık oluyo
sahimi dionx. ozele gel kardesim
ne özeli burdn desene
iyi gunler gecmis olsun
amaç özele atmak di mi he geçecek he siz iyisiniz ayıp ayıp
yaw kardeşim burda anlatilacak sey var anlatilmayacak sey var. gunahimi aliyorsun gerçekten Şu an . ne kadsr iciniz fesat olmus
yardım etmiceksen suscaksın sen ne anlarsın halden sus
sen bu kafayla gidersn sana yardim edenleri boyle onyargili suclamalarla hitap edersen sana kimse yardimci olmaz. Sanada hakkimi helal etmiom beter ol insallah
Tek basina yapamazsin cok uzun canım ..
nolur yardım yalnızım etraf sahte hoca kaynıo
bokunu ye kendi bikunu yiyeni buyu tutmaz derler
Büyüdüğün için olmalı
ayetel kürsi hiç yoktan kötülüklerden korur.
okudukça esniyorum gözlerim akıyor başka napmalıyım
büyü olduğuna nerden kanaat getirdin
sadece yattığın odada mı oluyor
yatağımda oluyo his bu his neyse sen beni anlamicaksuın of sade çözümü olan yazsın
yardımcı olmaya çalışıyorum
ilk önce yattığın yeri bir temizle. sonra yatağın yerini değiştir. üzerine örttüğün şeyleri değiştir
sonra
sonra geçer fazla da düşünmemeye çalış. gerekirse yanlız yatma ailene de durumu anlat
büyü kalıcı mıdır etkisi geçer mi korkuyorum
Tılsımları vs yakmalısın
Tek başına olmaz hocaya git
nasıl bulcam
Felak nas ayetel kursi
ne kadar nasıl çözümmmmm
Bak hergun 7 ihlas
7 felak
7 nas
7kafirun
7 ayetel kursi oku olumden baska herturlu buyu nazara faydali
etkisini gördün mü
Ben arada okurum biri bunla ilgili bir soru sormustu kuran hocasida bunlari soylemisti
anladım saol cnım
Ayetül kürsi Felak nas fatiha İhlas
ne kadar nasıl cidden yardıma ihtiyacım var
bir dakika döncem sana
beklemedeyim deneyimi olanlardan yardım istiyorum
Rivâyete göre bu esnâda Cebrâîl -aleyhisselâm- Felak ve Nâs sûrelerini getirdi. Her bir âyeti okudukça bir düğüm çözülüyordu. En son düğüm çözüldüğü zaman, Peygamber Efendimiz, bağdan kurtulmuş gibi açılıverdi. Yemek yemeye, su içmeye başladı. Allâh Rasûlü Zervan kuyusunu kapattırdı. Sihir yapan yahûdî Lebid’in de ne yüzünü gördü ne de bu suçunu anıp başına kaktı. Hayâtına kastetmiş bulunan Lebid’i ve onun mensûb olduğu Benî Zurayk kabîlesinden hiç kimseyi de öldürtmedi.
bol bol okuyayım di mi
Evet sen okudukça açılacak
başlıyorum en mantıklısı senin sanki
Efendimiz in yaptığı bişey i attım
saolasın
Nasıl oldunuz iyisiniz inşallah çözüldü mü düğümler
valla yok dua okucam bildiklerimi ayetel kürsi, felak nas bir bakcam rahatlıyo muyum diye
açıkçası yine kötü rüya gördüm
çok kötü of neyse sizi de etkilemiyim canım sıkkın
Yok Estağfurullah ta dün yaptığınız işe yaramadı mı
başlıyorum
ben biliyorum ama burdan yazamam
iyi insansan yazarsın hadi bakalım
iyi insan olmakla ne alakası var
hadi bakalım dedim buyur yaz iyiysen yardıma ihtiyacımvar alay etmiyorum
tamam burdan yazamam özelden anca yardım edebilirim
etmesende olur hepiniz aynısınız
keyfin bilir..
felak nas ayet-el kürsi.
ne kadar nasıl okuyayım acil yardım
okuda büyü yapıldığını nasıl düşündüm.
anladım senin iş rahat felak nasi ac oku internetten etrafına üfle bak bakalım bir daha oluyor mu?
yazdım yoruma
normal felak nas süreleri internetten bul oku üfle abdest al bak bir daha bir şey olmaz.
eminsin di mi içten diyosun bunu
tabikide
rahat ol sen Allah herşeye kadirdir. o dualar zaten onun için var
tamam saolasın
sen korkma dua oku onlar bir şey yapamaz.
inş sende dua et bana
ettim
saol Allah razı olsun
Sihirli annem izleyen neslin sorunu.
Büyü olduğunu nerden biliyon
rüyalarım.. gece korkutan şeyler..
ters giden işlerim...
uyuyamamam ve durduk yere daha sayamıyorum yatağım sallanıyo:(
İstersen bakayım var mı diyr
sus bir ya çözüm çözüm yapayalnızım diyorum
İstersen bakayım ayarlarim dedim
tekim tek nasıl çözcem