Unutmak istediğim biri var ama sürekli aynı ortamda olunca vs unutmak biraz zor oluyor. Taktik verseniz iyi olur. 😕
Not: Hoşlandığım erkeğin sevgilisi varmış ondan unutmam gerekli.
Not: Hoşlandığım erkeğin sevgilisi varmış ondan unutmam gerekli.
üniversiteyi kazanıp o çevreden uzaklaşınca ve yeni yeni arkadaşlarla tanışınca yavaş yavaş unutmaya başlarsın (._.)
yapman gereken tek şey onu fazla düşünmeyip takıntı haline gelmesini önlemek :D yanlışlıkla aklına geldiği bir anda onunla birlikte zaman geçirdiğine dair hayallere dalarsan bil ki takıntı haline gelmeye başladı ve bunun sonu platonik hoşlantıya doğru gider :D
lise yıllarında benim de vardı böyle bir durumum :D zırtp pırt aklıma giren ve günün 3-4 saatini onunla ilgili hayaller kurarak geçirdiğim biri vardı :D onun da sevgilisi vardı ama kafaya girdi bir kere :D çıkmıyor oradan :D 2 yıl kadar öyle oldu sonra yavaş yavaş kendiliğinden çıktı aklımdan :D tabi bunda yaz tatillerinde pek görmemem, artık onu değil de yavaş yavaş bir başkasını düşünmeye başlamamın da etkisi var :D
sonuç olarak üniversiteye başladığımda hiç kimseyi düşünmüyordum :D o çevreden uzaklaştığım ve artık suratlarını bile görmediğim için pek umurumda değillerdi :D
hala umurumda değiller :D işte böyle sorulara filan denk gelince geliyorlar aklıma sadece :D ne itiraf yaptım ama :D pek kimse bilmez bunu bak değeri bil :D
neyse...
sen de o ortamdan uzaklaşınca ve yeni insanlar tanıyınca unutursun onu merak etme :D
uzuuuuun bir şeyler yazdım :/ ne yazdım tam olarak ben de bilmiyorum :/ inşallah işine yarar şeyler yazmışımdır :/
o değil de ben sana YGS sınavın nasıl geçti diye soracaktım ama iplemiyorsun beni diye sormamıştım (._.) şimdi kim olduğumu anlarsan ve eğer ipliyorsan mesaj atıp söylersin (._.) ki anlamazsan yuhh sana -_-
o zaman cevap gelmezse anlarım ki cidden iplemiyorsun -_- -_-
kızarım o zaman :/
Cevap
2Cevap
ne unutması sapsık dahada baglanırsın akıllı ol:D
o ortamdan ayrılman lazım
o ayrı.. arkadas olsa bıle aynı ortamda bulunmassan en azından arada unutursun bunda hıc unutamassın
:D rıca ederım
Ortamını degiştir kızlarla takıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar