Eski sevgilim bana geri döndü sonra geri vazgecti?(lütfen hepsini okuyun)😔?

Gecen gun soru olarak paylasmistim.. Ama ondan sonrada bazi gelismeler oldu.. Eski sevgilim bana mesaj atiyordu zaten ama geri dönmüyordu aramizda mesafeler var şu an zaten.. Bende patladim ona dedimki ne icin konusuyorsun falan sevgili olmakta istemiyorsun dedim zamana birakalim falan diyordu ama beni sevdigini soylemiyordu.. sadece halimi hatrimi soruyordu.. Ona kizdim telefonu kapattim.. Mesaj atti "seni seviyorum seni istiyorum" diye sok oldum eskisi gibi olalim dedi.. Ben bisey demedim..1 saat sonra aradi dediki seni seviyorum bu dogru icimden gelenleri yazdim sana.. ama yapamam nasil yazdim onlari dedi ben işe baslicam surekli aklima geleceksin isime odaklanamayacam mesafelerde var sen beni unut beni sil heryerden dedi kapattim suratina..5 dk gecti bir baktim heryerden silmis.. Ertesi gün aksam mesaj atti.. Mesaj aynen şoyle "Seni cok ezdim kalbini cok kirdim ama inanki bilerek yapmadim zorunda kaldim beni anliyorsundur umarim dedi hep seni dusundum bugun dedi... Bende dedimki "sana sadece 1 soru soracam sonra kapatacam beni şu an seviyor musun? dogrumuydu soylediklerin?"Dedim "dogruydu" dedi sonra hic yazmadim ciktim.. Şu an aklim cok karışık sizce beni seviyor mu gercekten? Ve yine mesaj atarsa ne yapmaliyim? Onu cok seviyorum yaptiklarina ragmen😔
Eski sevgilim bana geri döndü sonra geri vazgecti?(lütfen hepsini okuyun)😔?