Sevgilim bana böyle söyledi bir bakar misiniz?

Meraba arkadaşlar. 4 senelik bir ilişkim var yaklaşık 2 ay önce ilişkiye girdik gayet güzel hic bir problem yoktu. Biz ilişkiye girdikten daha sonra hic gorusemedik benim şehir disina gitmem gerekti vs. Daha sonra hayatimizda zaten sorunlar vardi ben bu sene sinavlara giriyorum onun is askerlik ailesi kendiyle ilgili sağlık sorunlari vs bana kafam karışık usteleme ayrılmayı düşünüyorum dedi konuştuk vs daha sonra tabiki yüzyüze buluşalim yarın falan diye düşündük bana kendime guvenemiyorum ilişkiye girmekten korkuyorum dedi. Seviyor beni söylüyor da seviyorum ama senin acından büyük bir sorumluluk alıyorum vs dedi mantığıma uymayan şeyler var sağlık problemim ailem vs nasıl olucak bilmiyorum ve tekrar kendime hakim olamayip ilişkiye girmekten korkuyorum dedi. Onun ilkiyim oda benim ilkim beni istiyor seviyor ama neden boyle söyledi sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Sevmiyor diye bisey yok adim gibi eminim seviyor. 4 hatta 4.5 sene içinde ilk başlarda ayrılmak istediğimde bile izin vermezdi. Sevdiğini güvendiğini biliyorum
Sevgilim bana böyle söyledi bir bakar misiniz?