Cevaplarınız bekliyorum. Cinsel anlamda değil sadece duygusal bir birliktelik. Birazdan da başka bir anket yapicam sonuçları gerçekten merak ediyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Reşit olmadan sevgili yapmakla alakası yok eskiden o yaşta evlenen bile vardı ayrıca yasak olsa yasa olurdu dimi herkes içinden geleni yapar
👏👏👏👏👏
Şu an belkide anne ve babalarınız o yaşta tanıştı yani olabilir böyle şeyler
Seninle aynı fikirdeyim ssss 🤐 yarın başka bir anket yapicam bakalım ne çıkacak birşey merak ediyorum
18 yaşına gelsin aklı başına geldiyse eğer anca o zaman izin veririm dersleri daha önemli geleceği daha önemli
15 yasindakilerin asktan cok dersiyle ilgilenmesi gerek. bu yasta cokca hata yapilir
O yaştaki bir çocuk dersini ne zaman çalışacağını bilmesi gerek diye düşünüyorum
Doğru değil reşit olmadan , sen misin 15 yaşında olan?
Hayır ben 20 yaşındayım sadece toplumun cevaplarını merak ediyorum
Cevap
9Cevap
Bizlerde çocuktuk ve hepimiz 15 yaşında birilerine aşıktık kız ya da erkek ☺
Sevginin yaşı olmaz, hem 15 yasındakilerin sevgililiginden ne olur ki
👏👏👏
Bence değil etrafta o kadar aç kurt varken.
Bu kadar erken olmamalı.
Bundan doğalı mı var ya
Yok
Kesinlikle
ailesinin sorumsuzluğu
Ne alaka?
Karar verip evlenmeyecek ya çocuklar. En fazla bir Cafe ye gidip kahve içerler tatlı yerler 😊
Ama çocuklara güveni bizler asiliycaz neyin ne zaman nerde yapılması gerektiğini de biz öğreticez
ben 14 yaşımdayken olmuştu
Normalini bırak olmayan var mı
Vardır elbette
Vardır olmasınada şimdiki nesilden cacık olmaz
Onları yetiştiren ve çevresi sorumlusu herşeyi genç nesile yıkmak doğru değil biz öğretiyoruz onlara çünkü bir çok şeyi. On tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider diye bir söz vardır
Haklısınız
Degil
Niye?
15 yasinda napicak sevgiliyi ya, 18 yaşında bile normal değil bence :S Gereksiz yani, vakit kaybı
Gayet normal
Evet
değil
olamaz
Niye?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar