Eski sevgilime hayat dersi verdim?(Lütfen hepsini okuyun)?

1 aydır bana mesaj atiyordu ama sevgili olmak istemiyordu... Mesafeler dolayisiyla bide durumlari iyi degildi zamana birakalim kismete birakalim diyordu.. ayrilik nedenimiz buydu zaten.. Herneyse.. Bu bana mesaj atarken her gün facede instagramda baska kizlara yorum yapiyordu takip ediyordu.. sabrettim dedimki kendi kendime sen onun neyisinki bosver.. Takii bugun aksama kadar.. Facede 2 tane kiz eski sevgilimin fotografina yorum yapmis kalpli.. O da cevap yazmis gülmeli falan baya samimi yani.. Ben dayanamadim dedimki kac kizla konusuyorsun sen bende iclerindeyim dedim... Seni arayabilirmiyim dedi.. tamam dedim aradi... Onlarla sadece arkadasim dedi yanlis anlama dedi.. Sende arkadasimsin şu an dedi.. Bende dedimki.. Bana hesap vermek zorunda degilsin ama benimle konusacaksan eger madem zamana biraktik baska kizlarla konusman takiplesmen hosuma gitmiyor.. senin yaptigin cok yanlis... Beni baska kizlarla karistirma.. Benim konustugum bir erkek baska bir kizla konusmamali... Haklisin dedi sustu surekli daha sonra.. Dedimki ben senin biseyin olmuyorum sana karismak haddime degil.. Ama birden fazla kisiyle konusmakla hata yapiyorsun cunku ben ve sen zamana biraktik bazi seyleri dedim.. Bu yuzden ben kimseyle konusmuyorum cunku bir karar aldik seninle dedim.. Surekli sustu hak verdi.. Telefonu kapattik yarim saat sonra gelen mesaj aynen şoyle "SENI SEVIYORUM" "SENI ISTIYORUM" Eskisi gibi olmaya varmisin benimle dedi... Şimdi soruyorum neden fikri degisti?
Eski sevgilime hayat dersi verdim?(Lütfen hepsini okuyun)?