Vefk mıska çalışmaları ve sonuçları?

ayrıldığım kız için bir tane tanıdığım hocaya çalışma yaptırdım. bana bir tane mıska verdi. dokuz tane kağıt verdi. kağıtlarda arapça bir şeyler yazıyordu. akşam namazı okunduktan sonra kağıtları yakmamı söyledi. dokuz günde kağıtları yaktım. hoca ben üç harfliler ile görüşüyorum okumaları yapıyorum diyordu. bütün kağıtların yakma işlemi bittikten sonra her akşam hocayı aradım. hep aynı cümleyi kuruyor. ben bu akşam görüştüm. her an karar verecek sana dönecek. yıldızı yüksek olduğu için biraz geç döner dedi. her neyse bir ay böyle gitti. bir ay sonra ise hocam niye dönmedi. bir müdehale yapacaz karar aldık akşam dedi. tamam dedim. bana bir kağıt hazırladı. al bunu siyah bir kutunun içine koy dedi. koydum hala kutuda. ben yine her akşam aramaya devam. bana aynı şeyleri söyledi. karar verdi verecek. her an karar verebilir. bir ay sonra bir yakma işlemi daha yaptırdı. doksan gün gibi bir süre geçti hala netice yok. ama her zaman aynı cevabı veriyor hoca MERAK ETME BEN BAKIMLARI YAPTIM OKUMALARI YAPTIM dönecek artık. şu ana kadar bir netice yok...

hiç netice alan var mı?
bunun gibi bir uygulama ile karşılaşan var mı?
Vefk mıska çalışmaları ve sonuçları?