İyi günler 😊 herkese
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Akademisyenim,
Evleneceğim kızın hakim olmasını arzu etmem. Pis işler.
Öyle dünyalar güzeli hatunları pek hakim etmiyorlar.
En fazla Avukat gördüm
Pis işler demesek aslında. Düşünsenize dürüst adil bir Hakimi belki bir fakiri kurtarıyor belki kocasından deli gibi şiddet gören eşleri ayırıyor bunlar pis is midir? Adil insanlara muhtaç bu dünya :)
Göreceli kavramdır belkide sizin dediginiz en dogrusudur. Ben daha onceden hukukçu kadınlar önceliğim resmîilgini kulturlugunu severim gibi şeyler de okudum 😊
Diş Hekimliği :)
sen bir diş hekimi isen şunları düşünmelisi;
hakim sık sık atama yeri değiştiği için kalıcı bir düzen oluşturamaz, senin de muayenehane açıp süreklilik isteyen bir şekilde çalışmanı olanaksız duruma getirir.
fakat devlette çalışan bir diş hekimi hanımefendi, hakim eşi ile beraber şehir değiştirebilir, maddi kayıba uğramaz.
Evett
Cevap
13Cevap
meslek önemli mi ya bir hakimle evlenebilmek için :)
Vallah Hakimi siz bir muhasebeciyle bir çaycı ile Yakıştiriyorsaniz olabilir 😂
Ben Hakim değilim arkadaşım nerden çıkardın😂😂😂 Diş Hekimliği okuyorum.
Bu zihniyette bir Hakimle dedin yanlışını duzelttim. Ve arkadaşım bu zihniyet dediğin her mesleğin bir uyumu vardır. Sen eğer buna katılmıyorsan en fazla yapacağın iş bankacıliktir sana hayatta bol şanslar.
Ben adliyede hizmetli memurum. Hoşlandığım bir hakim kız var. Ondan aklımı alamıyorum. Sürekli bir bahaneyle odasına yanına gitmek istiyorum görebilmek için. Her gün odasını titizce temizliyorum. Masasındaki fotoğrafına bakarım her gün. Ama işte gel gör ki bunu ona anlatamam. Hem mesleğimden olabilirim. Reddedilirsem yüzüne bakamam artık. Bu yüzden içimde yaşıyorum. İmkansız gibi bir şey. Keşke eşim olsa o. Onunla her yere giderdim. Onun yüzünden hep işte olsam diyorum eve gelesim yok hiç
Sen hakim olunca tercih sırası bizde değil sende olacak. Nasılsa kendi mesleginden asagida olan insan sınıfından biriyle evlenmek istemeyeceksin 😂
Yakın akrabalarımda 2 bayan 1 erkek hakim var..
Ne erkeği ne de kadınıyla evlenmek istemezdim
Giyim sektöründe satış danışmanıyım ve hakim biri olabilir mesleğiyle değil kalbiyle işim var
Karaktersiz olsa da evlenirim. : )
Abartmşsnz 😂
Ne abartması kızım hakim boru mu hukuk fakültesini bitirmiş savcılık hakimlik sınavını vermiş. : ) Ben evlenirdim direk basardım nikahı. : ) Tabi o kabul etmez ben ön lisans mezunuyum. : )
İş güvenliği uzmanıyım. İşsizim 😠
bu evet mi oluyor hayır mı
Vay be ben daha ne isterim 😂
namazlı niyazlımı?
Olur tabi neden olmasın
olur düşünürüm o zaman :)
Onunla evlenmek istemem ben. :D
savcı tercihimdir
Esin gece yarısı yataktan çıkar gider o zaman😂
yok gündüz çalışır :D
Öyle şeyler olmuyor işte 😂
olur olur bal gibi olur :D D: