Askerdeki sevgiliye hediye..

askerdeki sevgilime bir hediye hazırladım küçük ufak hemen hemen herkesin yaptığı bişey ama çok anlamlı olduğu için yapmak istedim.. bir kutunun içine 100 tane küçük kalplere yazılmış not hazırladım , bir kaçtanede mektup gibi şeyler yazıp sardım.. içine onun ve benim baş harflerimizin olduğu 2 tane kolye koydum.. ona parfüm aldımm kutunun içinede kendi parfümümü sıktımm :) telefon kartı almayı düşünüyorum 2 3 tane.. bide espri olsun diye tylolhot aldım 2 3 tane üstüne not yazdım hasta olduğun anlarda ben olamasamda tylolhotum yanında diye.. başka ne koyabilirimm sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
askerdeki sevgilime bir hediye hazırladım küçük ufak hemen hemen herkesin yaptığı bişey ama çok anlamlı olduğu için yapmak istedim.. bir kutunun içine 100 tane küçük kalplere yazılmış not hazırladım , bir kaçtanede mektup gibi şeyler yazıp sardım.. içine onun ve benim baş harflerimizin olduğu 2 tane kolye koydum.. ona parfüm aldımm telefon kartı almayı düşünüyorum 2 3 tane.. bide espri olsun diye tylolhot aldım 2 3 tane üstüne not yazdım hasta olduğun zamanlarda diye.. başka ne koyabilirim?
Askerdeki sevgiliye hediye..