Pesimden kostu onu tersledim her seferinde mesaj attim bugun sadece okudu bisey yazmadi
bide kiz eklemeyi birakti bir kac gunden beri sizce ne yapmaya calisiyor?
bide kiz eklemeyi birakti bir kac gunden beri sizce ne yapmaya calisiyor?
erkeğe trip yakışmıyor be abi :// kadının hatası dile getirilip düşünmesi için sessiz kalmak trip sayılıyorsa orasını bilemem tabi..
Trip atti yani cevap vermiyor
Bu çoğu zaman iyi birşeydir bence. karşı tarafta sana karşı boş değil demek. Ufak atışmalar falan iyidir yani. Sıkıntı yapma 😉
Nasil iyi bisey ne yonden bana bos degil nasil anliyosun?
başkasına trip atıyomu abi ya da uğraşıyomu senle laf sokma falan ya da bazı konularda kendini ön plana çıkarmaya çalışmalar falan?
Trip atiyo Şu an ugrasti simdi ben kovaliyorum onu
Ozledim seni dedi sana inanmiyorum dedim inanma dedi
Bunlari yapan cidden karsi tarafa bos olmadigini mi gosterir
abi çocuğu tanımıyorum ama siz kızlar tamam naz evisinizde bizileride bıktırmayın sonra böyle oluyo neyse hayırlı olsun şimdiden adı konmamıs zamazingo bu. mutluluklar 👍👍
Kiz evi naz evi ben naz etmedim alsinda ben onu surundurdum cok tersledim trip yaptim simdi ben onu kovaliyorum
Yaaa bide bir kac gunden beri kiz ekliyo sasirdim kaldim normalde eklerdi o
Acaba niye eklemiyo ben ona inanmadigim icin mi yoksa baska bisey mi anlamadim ya
Ya klasik kakov yasası hahaha kaçan kovalanır güzelim biraz daha kovala ve dur sonra o kovalayacaktır zaten ama çok kaçma yoksa ikinizde üzülürsünüz bile bile lades :))
Hahahhaha aynen biraz ilgi biraz kovalamak sonra durcam ama bir cevap verse olcakta.
Ya tuhaf olan neden 3 gunden beri kiz eklemiyo bir kac kisi sildi bide tuhaf yani acaba neden boyle bisey yapti anlamadim valla
Bence aklında var bir şeyler anladın ama anlamamazlıktan geliyorsun 😂 İçindeki hisse güven o nasıl hissediyor bırakma diyorsa fedakarlık edip yazıcan abi başka yolu yok... he bu çocugun toto yu kaldırıp egoistleştirebilir ama gülü sevende dikenine katlanır
Hayir anlamadin ne yapmak istiyor cidden anlamadim 😊 Soyle
Yaaa diyorum ya kiz eklemese foto begenmese yazarim ona ama yaparsa hic yazmam bitti derim anladin mi
Eklemedi ama kizin fotorafini begendi belkide konusuyodur kim bilir
Dikkat çekmeye çalışıyor ve kıskandırmaya çalışıyorsa ki bence öyle ve durumuna bakılırsa gayet başarılı olmuş 😂👍
Takiplesmiyoruz ki birbirimizi
Ve artti benim onu takip etmedigimi biliyor
Et ozaman zamanında o bişeyler yapmış ve iz bırakabilmiş. Hadi bakayım selincim göreyim seni almadan gelme 😊
Ben mi iz biraktim ona yoksa o mu bana iz birakti anlamadim?
O bırakmış ya anla da 😂
Hayir ben biraktim benim pesime dustugund gore
Peki selin 😊
Yok yani bu niye trip atiyo neden ne yani saklambac oyunu mu oynuyoruz biz
Şimdilik evet. Abi çok basit ya zorlaştırma. İlk o seni kovalamıs sen pek yüz vermemissin gibi gözükmüşsün ama içten içe olmus sende bişeler sıra onda. aynı durum gerçekleşiyor gösterilen tepkiler farklı olsada bence maksat aynı burnunu sürtmeye çalışıyor gerçekten eminsen çocuğun hala birşeyler hissettiğine yapacağın tek şey ona burnunun gerçekten sürtüldüğünü ıspatla. gerisi çorap söküğü olacaktır
Kusura bakmasin ama ne yapmami bekliyor o haketti diye ben ona oyle davrandim tersledim ne yapmak istedigini anlamadim yani suanda aklinca duygu sormumesi yapmak istiyor. Ben fazlasini yazamam yapamam kusura bakma kendine Şu an ne zannediyor yani uzatmaya ne gerek var simdiii
Bu boyle devam ettirecek bende yapicam aynisi yani
Burda özel mesaj yeri yok mu ya anlat baştan teşhisi koyalım hemen benimde kafam karıştı. Ayrıca ya sende farkında olmadıgın ya da oldugun ona koyan bişey yaptıysan? Sakin ol biraz 😂
ya da beni yokladi mi acaba?
çoçuğu anlat biraz bakayım sana kendini nasıl tanıtmış ya da sen nasıl tanımışsın anlayalım bu arada çocuğun burcu ne?
Balik burcu kendisi
Ya aslinda bana diyodu ki ben hic asik olmadim diyodu
Bana 90 kiz getir 80 kiz begenirim ama bir tanesini sevmem diyodu ama pesimden kostu biraz yani mesela hep o yazardi bana ben hep cevap veren taraf oluyordum
Surekli. Mesela agir bir saka yaptim affetti ama 1 ay durduk yere sonra sessiz kaldi bende hoscakal mesaji yazdim hoscakal mesaji yazinca 4 kere pesime dustu iste
Neden hoscakal diyince aklina geldim kostu tuhaf olan bu bana demisti ki o gunu yazmiyosun uzak duruyosun falan. Bilmem gercekten hic mi sevmedi hayatinda yoksa artistlik mi tasliyo bilemedim
hmm. bugün konuştunuz mu hiç
Cevap vermedi mesaja
Sen ne dusunuyosun dediklerimden
Gerçekten sevip sevmediğini bilemem günahınada giremem ama önem veriyo belliki bukadar olay yaşamışınız kimse kimseye durduk yere böyle şeyler yaşatmaz ya bence biraz şu taktiği yap yani istiyosan. Pişman davran mahcup davran vs. baktın eziyo seni. ozaman yüz verme peşinden gelecektir yani seviyorsa tabi
Asik degildir de sevgi var diyelim bence
Ama yaptiyla dedigiyle cok fark var mesela kiz eklemesi sonra bana gelip ozledim seni demesi anladin mi
Peki hani dedi ya ben kimseyi sevmem asik olmam falan bunlar yalan mi sence?
Ya büyük konusmamak lazım biraz iddialı konusmus unutmasın millet onun için ölmüyor yani. Bir an olur bir şey gelir başına duygu boşluğuna falan düşer ozaman görürüm ben onu aşık olmam falan hahaha 😂😂
Hahaha aynen oyleeee zaten bana dedi ki beni deli ettin ne diyim sana hehe inanmiyorum dedim hani sevmezdin sen ben mi yanlis bildim dedim falan
Yani hayatinda gic sevmemis birini asik olmazmi
Ben neden inanmiyorum cunku asik olmasa bir kiza neden benim pesinden geldi veya affetti
Yani. Bak mantıklı düşününce çözülebiliyormuş selincim. Bende mesela şuana kadar 1 kere aşık oldum önerirmisin dersen. Hala devam ediyor olsaydım evet ama malesef 😢 Ama bidahamı gelecez dünyaya anasını satayım ol ya iyisiyle kötüsüyle iyidir bence her insanın yaşaması gereken bir durum. tabi bokunuda çıkartmamak lazım 😂😂
Cunku bana mantikli gelmiyor hani diyor ya bilki sevmem ben falan ozaman neden yaziyosun veya geldin veya beni deli ettin ne diyim sana falan belkide tavlamak icin beni deli ettin falan dedi bilmiyorum.
Erkekler zaten pek nadir asik olurlar ama sevdiklerinde tam severler demi
Ya bence iyi birini buldun mu birakmicaksin ama bazen deger bilinmiyor iste
Ya işte bu konu hakkında genelleme yapamam. Değişkendir bu durum sadakat in kelime anlamını bilen ve bilmeyen diye ayırabilirim ancak. Ve daima şuna inanırım ben iki kişi birbirini gerçekten seviyorsa o iş olur yani kesin olur %100 diyebilirim. Yok efendim armudun sapı üzümün çöpü falan bence hikaye. Gerçek sevgi varsa gerisi teferruat fasa füsoo
Aynen oyleeeee kesinlikle oyleee gercek ask varsa hersey var ve o is her zaman olur her daim zaten gercek bu degilmi ama bu zamanda zor boyle ask gormek niye diye sorarsan ya kiz baska erkege bakar ya erkek baska kiza bakar ucuncu sahislar falan guven kalmiyor yani artik
Veya sadakat fedakarlik kalmadi.
Şu an ben onun yerinde olsam Şu an mesaja cevap verirdim sonucta geldim ona yine
Bu neyin tribi ki neden uzatiyoruz boyle tabi onun niyetini bilemem yinede ama.
Hayırlısı olsun sonuçtan haberdar et beni merak ettim :) Bay X bakalım ne yapacak 😂
Sence ne yapcak 😊
Ben en başındanda dedim şimdiden hayırlı olsun bence bu iş olmuşta işte tripler nazlar cartlar ve curtlar... 😂😂😂
Iyy en sevmediğim tripli erkekler
Cevap
9Cevap
bir erkeğin kalbini kırmak üzmek zor ama geri kazanmak işte o zor
Cok kirildii tabi yaaaaa her gece agliyo yazik
Ironik yaptim tabikide aglamiyo sen oyle diyince oyle dedim
Tersledim trip attim inanmadim ona ben oyle dedim
Nasil
Girmesem girmim sanki ne yaptim
Hayir cinsellik alakali değil
Hayir yoktu
Yok yok bundan alakali değil
Hayir yasamadik diyorum ya
Nasil neyi dikkat eder
Offf sende taktin cinsellige yaaa cidden haaa
Neyse size iyi aksamlar
Aklınca duygu sömürüsü yapıyor..
Aynen oyleee ben tersledim trip yaptim yaaa aklinca simdi kendince biseyler yapiyo
Ya bide cuma gununden beri kiz eklemedi tuhaf hatta bazilarini siliyo gibi
Sasirdim acaba neden boyle bisey yapti
Cunku ona ben inanmadigima dedimistim
Ya yok ya
Kendince ne yapmaya calisiyo bilmem wpye de girmiyor hic
Sıkıntılı mısın 😀
Terliyor musun iletişim mi kuruyırsun. Ne yapmasını beklerdin?
İlgi bekliyordur
Verdim o ilgiyi yazarak daha ne yapim yani
O senin peşinden koşmuş ya birazcık da sen koş
Kosmus evet ama kizlarin fotosunuda begeniyo
Ama 3 gunden beri kiz eklemiyo tuhaf yani sasirdim
3 gündür kız eklememesini kendinle bağdaştırma bence sana ilgisi olsaydı eğer 3 gün öncesinde de rahat dururdu
Peki neden eklemiyor benle ilgili olmasa neden engellemesin beni
Ben ona demistim ki sana inanmiyorum bunu aklina sok diye samimiyetine falan
Neden engellesin ki senin ona karşı ilgi duyduğunu farketmiştir ve köşede dursun diyordur belki
Tabi oda var ama sanmiyorum ozledigini soylemisti hani nerde yazmiyosun Şu an hepsi fasa fiso valla
Bikaç gün daha bekle bakalım yazarsa yazar yazmazsa kendi bilir ama çok da uzatma bikaç gün daha yazmazsa herkes yoluna
Bu da neyin tribini yapiyo anlamadim saklambac oyunu mu oynuyoruz yaaaaa
😂 bilemedim ki valla
😂😂😂😂😂
berkecan falandir
Nedir anlamadim
Kırdın onu selinouuu kırdın!
İkna edici bir cevap bekliyodur
Sinir olmuş..
Naptin adama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar