Düşük profilli sevgili arıyorum çünkü beni ancak onlar kabul eder. Kısa boylu ve gözlüklüyüm lise terk cafede çalışıyorum. Yemek yapmasını bilmem ve saf biriyim. Kimse beni istemiyor düşük profilli erkek nasıl olur söylermisiniz?
senin aradığın profil deyim sanki. benimde senin gibi bazı şikayetlerim var pek beni beğenmiyorlar. istersen gel konuşalım özelden. zaten yüksek profildekiler bizi bozar. yine de sana kalmış istersen gel konuşalım yani. belki anlaşırız.
Düşük profilli demek mal demek. Sönük karakterli demek. Yani toplumda silik bir karakteri vardır onun. (Eğer toplum da kendisi gibiyse ilah bile ilan edilir) Sözleri bir cevizin kabuğunu bile doldurmaz. Tam olarak bilgisiz diyemeyeceğim. Bilinç seviyesi düşük demek daha doğru. Dünyaya bakışı, toplumun kabul ettiği genel bilgilerdir. Bunun dışına çıkamaz. Asi ve anarşist ruha sahip değildir. Öyle birini ne yapasın ki! Güçlü bir karakter olmalı ki seni de yetiştirsin.
ne biliyim şimdi seni az çok anlıyorum ama okumaman kötü olmuş ciddi düşünüyorsan yemek konusuda kötü kısayım diyosun. çalıştığın kafedeki arkadaşlarının çevresine bak birde
bak petitoşka düşük profil diye bir insan grubu yoktur bende senin gibiydim 17. yaşıma kadar sonradan düzelmeye başladı herşey bende lise terkim markette kasaplık yapıyorum bir ton konuştuğum var