Evli bir adamı sevmek ne kadar kolay?

Evli bir adamla birlikteyim ve daha 20 yaşındayım oysa 27 yaşında engelleyemediğimiz bir çekim var aramızda ne o gidebiliyor ne de ben kaçabiliyorum defalarca kez denedik hep birlikte ağlarken bulduk birbirimizi vicdanım geceleri uyumama izin vermiyor gözlerim kapanmıyor onunla mutluyum sonrasımı bende biliyorum bir sonrası yok gerçekten gitmeye cesareti olduğunda gidicek. Eşine aşık olarak evlenmemiş evlenmek zorunda kaldığı için evlenmiş eşi de biliyor hayatında bir başkası olduğunu biz tek bir adamı iki kişi yaşamaya çalışıyoruz o adamın kalbi benim ya bazen yetiyor. Yanımda olması gereken zamanlarda yokluyla birlikte soğuk bir rüzgar çarpıyor yüzüme kalbimin battığını hissediyorum. Onun bana en güzel cümlesidir küçüğüm 1 yılım oydu sanki bu yaşıma kadar oydu soluğum. Cesaretim ömür boyu beklemeye yeter ama çok acı çekiyorum şimdi siz ne terbiyesiz bir kız ne edepsiz diyeksiniz ya anlayamazsınız yaşamadan erkek mi yok çok ama onun ses tonu bir başkasında yok onun baktığı gibi bakamaz kimse bende vazgeçmek istiyorum yapamıyorum en uzun ayrı kalabildiğimiz 1 hafta sonra yine göz gözee geliyoruz çok güzel sevdim o adamı şimdi acıyan canımla kalbim vicdanım omlarımı ve başımı yere ağdiriyor ben sevmekten vazgeçmek istediğim bir adama aşık oldum Ne yapmalıyım artık?
Evli bir adamı sevmek ne kadar kolay?