Ben simdi öleyimmi? Galiba sinir krizi geciriyorum?

Esimle bosanma karari aldik daha dogrusu ben istedim oda bencede ayrilalim dedi. 3 yasinda oglumuz var. Gectigimiz yil tr ye tatile gittik ailesinde kaldik. Bastan beri beni hic istememislerdi zaten. Oglum cok hareketli bir cocuk oldugundan sürekli laf sokmalar yok bu seni iyice almis eline. Birde biz gitmeden yaklasik 3 ay önce hamileydim bebegimi kaybettim. Kayinvalidem bana ötekide olsaydi napacaktin sen? Bu onu yasatmazdiki öldürürdü dedi oglumdan icin. Kaynar sular döküldü beynimden. Esim o sirada yoktu. Dahs sonra yine cocuklar arasinda bir itisme oldu annesi bu sefer oglumu azarlayarsk bu evde bir cocuk olan senmisin dedi esim yine yoktu. Oglumu aldim ciktim disari esimede haber verdim yanima geldi anlattim herseyi. Dahs sonra son günümüzdü zaten eve gittigimizde kimse yüzümüze bakmadi ayrilirken bizi gecirmek icin kalkmadilar yerlerinden. Biz neye ugradigimizi sasirdik. Evimize döndük böyle konusmadan 4 ay gecti. Bu arada bizi w. app ten engellediler esim ikimizin resmini koydu diye. Gecen hafta dünyam yikildi. Esim. benden habersiz hepsiyle görüsmüs telde bana ve oglumuza yapilanlara ragmen. Ben bunu kendime yediremedim ayrilmak istedim. Bugün avukatada gittim zaten kendisi hala evden gitmedi yeri yok cünki. Facebook hesaplarimizi coktan kapatmistik. bir ögrendimki kendine hesap acmis bütün ailesini eklemis. Ablasinin dogum günü kutlamasinda paylastigi resme yorum atmis demiski ben ne acicam peki? Arkasindan " buldum kismetimi " demis. bir insan daha bosanmadan bu kadar adilesirmi. Ablasida begenmis yorumunu. Deliye döndüm koltukta yatiyo bir an uyandirip evden kovmak geldi icimden. Yaaaa gercekten cok kötüyüm beni ezmelerine hep sessiz kaldi zsten ama hic biseyin hatri yok mu. Bilerek beni delirtmek icinmi yapiyor? Ölesim var su annnnn 😢
Güncellemeler
+1 yıl
Hic birinizi tanimiyorum ama Allah hepinizden ayri ayri razi olsun. Gecenin su saatinde bir yandan aglayip bir yandan kendimi yerken sizlere derdimi acmak buraya yazmak biraz olsun iyi geldi. Beni aglattilarya bu kadar ahimi aldilarya allahta onlari aglatsin. Beni unuttursun
Ben simdi öleyimmi? Galiba sinir krizi geciriyorum?