Gizli Üye(30-35)+1 yılBen en başa dönsem iyi olur ailesi neden istemedi seni bu soruyu cevaplarsan sevnrm? Onu geçtim yani sonuçta yuvanız yıkılıyor kağıt üzerinde bir evliliğiniz var senden bir şey saklamaması gerek. Onu ailesi tembihlemiştir söleme ona diye kocanda ana kuzusu hala demekki. Canım bak adam dediğin tek başına düşünür anladın mı yumruğunu masaya vurdu mu ana baba herkes susar. Senin kocan o yönden baya eksik o yzden kendini üzme daha gençsinde. Efendi efendi boşan gitsin inşallah ekonomik gücün vardır. Yoksada ailenin yanına taşın. Bide gizliden bir avukatla görüşmeni öneririm çocuğun velayeti hakkında kesin bilgi al. Hangi durumlarda babaya vekalet verilir bunları öğren çocuğu almaya kalkmasınlar. Şunuda diyim kocanın kafasına çoktan doldurmuşlardır nafaka işini. Dilekçeyi verdikten sonra kocanla otur konuş para işini. Belli bir miktar talep et mutlaka. Çocupunuz var çünkü. Bide o kdr soğukkanlı ol ki ne derse tamam de boşanmak için. Zorluk çıkartma ki boşanmak istediğini anlasın. Üzülme canım Allahın vardır bir bildiği. Daha gençsin ilerde belki seni anlayan biriyle evlenirsin. Belli olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılAvukatla bugün görüstüm zaten. Almanyada sorgusuz cocuk anneye verilir zsten. Maddi anlamdada hic bir sikinti yok. O zaten hic bir zaman agirligini koyamadi ve bu yüzden kaybetti. Simdi anlamiyo ama nasilsa tr ye onlari görmeye gidecek. Herkesi esiyle cocuguyla görecek evlerinde iste o zaman oda belki ici ciz edecek ama is isten coktaaaan gecmis olacak
Soran+1 yılAilesi ben Almanyada yasiyorum oda haliyle evlenince koptuya onlardan. Bunu hic hazmedemediler. Hic saygisizlik yapmadim sözlü olarak. Yaptiklarina karsilik tavir aldim görüsmedim. Benim esim olacak insan kendi agziyla bana eger sen saftirigin biri olsaydin severlerdi seni dedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayrıl ne diyim. ya da şöle yap boşanalım de gerçekten gözünü korkut burda kalmanı doğru bulmuyorum artık de bir süre ayrı kalalım sende ailenin yanına dön de. Türkiyeye dönünce zaten anlar anlamazsada 15 güne dilekçeyi verirsin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. Şu an okudum inan çok üzüldüm evet eşin çift karekterliymis cidden neden mi ailesidir atamaz konuşur diyelim hadi ona tamam fakat senin arkadandan o çevirdiği kendisine birilerini bulması da ne oluyor rikayar şey hiç üzülme sağlığından olursun senin bir çocuğun var güçlü olman lazım hic merak etme herkes hakettiğini yaşar onların yanına kalmaz Allah herşeyi görüyor emin ol gün gelir görürsün sükuneti koru iyice düşün ayrılacağına karar ver kavga gürültü yapmadan davanızı açın hakkınızda hayırlısı olsun ya bu olup bitenleri çocuğuna yansıtma lütfen çocuklar çabuk etkileniyorlar psikolojisi bozulmasın onun yanında tartışma bile yapmayın sakının olurmu çalışıyor musun peki?:(
04 Yorumla
Soran+1 yılHicbirsey icin degmezmis onun icin yaptigim. Insan olsa zaten daha surda 1 hafta olmus hemen firsat bilip kendine face acmazdi yeniden. Birinin paylasilan dogum günü resmi ve acilan hediye paketleri icin cirkin ve bizi desifre eden beni kücük düsüren bir yorum... peki ben ne acicam? buldum... kismetimi demesi, o ablaninda bu yorumu begenmesi. Ne diyim inanki artik su saatten sonra artik bir an önce gitsin istiyorum.. maddi acidan sikinti yok. Yalniz normal sartlarda kendine ev bulana kadar git demicektim. Simdi bu sartlarda onun varligina nasil dayanicam. Nefretim öyle büyüdüki, bu yaptiklarindan sonra bugün onu kovsam haketmedimi? Zaten anlasilan neni cekistirip duruyolar zaten kötüyüm. Varsin evden atmis desinler
Soran+1 yılEv kira ama esyalarn hic birinde hakki yok. Bu yeni bir kac ay önce tasindik. Babam yardim etti kendinin bir masrafi olmadi hic. Kanunende kendisinin gitmesi gerekiyo. Ben islerini halledip kendine bir ev bulana kadar mecbur bir arada kalicaz diye düsünüyodum. Sonucta gidecegi bir yer olmadigini bile bile sokagada atamazdim. Ama bu durumda daha hersey yeniyken nette olur olmadik konusmalar yapiyo. Simdi gözümü kirpmadan atsam bunu yeri degilmi?
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılSimdi kardes sakin olman da yarar var. Yoksa kendine zarar verirsin. Bak cocugunda var onun icin hayatina ceki duzen vermelisin. Anlasilan seni hicbir zaman istememisler. Sen bu evliligi cocugun icin bu zamana kadar getirdin. Ama artik istenmeyen yerde durma. Bir insana bu yapilmazki. Resmen kole muamelesi gormussun. Adam ayrilmak icin dunden razi. Simdi yapacagin sey aklina mukayyet ol ve iyi dusun bundan sonrasini. Sen kendini birakirsan cocuk harcanir. Sen dirayetli olman gerekiyor.
120 Yorumla- +1 yıl
Ne demek kardes boyle onemli sikintilari olan insanlara yardim etmek boynumuzun borcudur aslinda. Yardim cagrisi ne zaman karsiliksiz kalmis ama onuda anlayana tabiki. Psikolog degilim ama 34 yasina kadar yasadigim tecrubelerden yola cikarak sana destek oluyorum. Insallah bu durum dogru duzgun bir sekilde atlatirsin. Gecmis olsun.
Soran+1 yılBu kadar hakaretten sonra ben bu adami yarin evden kapi disari etsem haketmedimi. Zaten ayrilicaz kendide pek karsi cikmadi bende vicdansiz bir insan degilimki dsha kendine ev bulmadan atayim evden. Ama bu attigi yorumlarin haberini alinca ve kendi gözlerimlede gördükten sonra haketmiyormu kapi disari edilmeyi. Ben bu insan evden gidene kadar onu hergün görmeye nasil tahsmmül edicem. Ailece alay konusu olmusum
Soran+1 yılSagolun Allah sizlere dert keder yasatmasin benide kurtarsin. Kendim almanyada dogup büyüdüm. Kendisi sonradan geldi ailesi türkiyede hepsi. Keske burdan ayrilip birdaha dönmemek üzere cekip gitse ama gitmez. Alman vatandasi oldugum icin oturumunu aldi burayada alisti. Asla gitmez
- +1 yıl
Tabiki evden atman hakkin. Sana en azindan insan gibi davransaydi. Ama sende haklisin insanlik yok ki. Iste sen evden kovunca o zaman anlayacak ben ne yaptim diyede soracak. Is isten gecmis olcak.
- +1 yıl
Iste gitmezse size bosansaniz bile musallat olur. O iste sikinti sizin icin. Nasil bir adammis sorumluluk yok piskinlik had safhada insanlik yokmus
Soran+1 yılBen almanyada dogup büyüdüm. Kendisi 3 bucuk yil önce geldi. Ailesi türkiyede, o almanyanin ne kadar disiplinli bir ülke oldugunu biliyo. Bana evde gik dese polisi arasam 5 dak sürmez gelip evden cikartmalari. O durumada düsürmesin Allah zaten. Yarin evden gitmesini söylicem. Öylede böylede sevilmiyorum kötüyüm zaten varsin evden atti desinler. Hem daha gitmicek evden hem benim gururumla oynicak. Hersey biyere kadar
- +1 yıl
Evet almanya nin disiplinini biliyoruz. Demekki almanya ya gelince kudurdu o zaman. Seninle evde her durdugu saniye sana zarar. Yol yakinken ayril boyle gitmez. Herseyi sirayla yap. Akillica hareket yeter. Canini sikma basa gelen cekilir.
Soran+1 yılBen koynumda bir yilan beslemisim. Bizi sonsuza kadar kaybetti. Tek dilegim bir an önce gitsin artik su saatten sonra bir arada görmeye dayanamam. Iki hafta önce mercedese ise girdi ama uzun sürmez cünki zor kalkan biri. Ve sürekli sabahci bu sabahta gec cikti evden. Henüz deneme evresindeyken cok sürmez cikisini verirler. Birazcik gururu olan biri bu sözleri ettikten sonra burda durmamasi gerekiyo. Gerci gururlu edepli insan ne ulu orta böyle konusur nede konustururdu. Ne diyim yaziklar olsun hakkim haram olsun
- +1 yıl
Bu arada gunaydin size. Edep, haya, ahlak olsa bir de Allah korkusu olsa bunlari yapmaz. Gururunu yerlere sermis zaten. Simdi ne diyor.
Soran+1 yılSizede günaydin. Su an yok evde sabah 5 te ise gitti gec kaldi zaten dedigim gibi yeni girdi mercedese. Almanlar zaman konusunda cok disiplinliler göz yummazlar. Gecende zaten trafikte bir yangindan dolayi yolu kapatmislar gec kalmisti birde bugün. Birdaha olursa gözünü yasina bakmazlar. Aynen aslinda her ne kadar beni kücük düsürdügünü düsünsemde aslinda kendini kücük düsürdü. bir erkek bir baba daha simdiden bu tarz konusmalar yapiyorsa onda insani insan yapan degerlerden yoksun demektir, gözümdende gönlümdende o kadar düstüki bunun tarifi yok.
- +1 yıl
Neyse bundan sonra k
- +1 yıl
Neyse bundan sonra kendi hayatina bak mumkun oldugunca kafaya takmamaya
- +1 yıl
Yanlislikla oldu yarim yarim goruslerim herhalde anladin. Atlatmak kolay olmaz ama yapacak da bir sey yok hayat oylede boylede devam ediyor. Keske iyi olsaydi senin acindan. Insan dusunduklerinin hepsini basaramiyor.
Soran+1 yılHersey icin cok tesekkür ederim bu kadar zaman ayirdiginiz icin. Sizinde isiniz gücünüz yolunda gitsin güzellikler sizinle olsun hep. Hersey biz insanlar icin yapacak bisey yok. Birakalim sarhosu yikildigi yere kadar
- +1 yıl
Rica ederim. Yok ben gececiyim gunduz bostum bu hafta. Benim amacim insanlara yardimci olmaktir. Zaten benim mizacimda kotuluk yok. Yani yapamiyorum. Isimden yana sikintim yok. Gayet guzel gidiyor. Is oylede aile oyle iyi gitmiyor. Atalar ne demis dag basina kis gelir insanin basina is gelir. Hic birseyi kafaya takma hayatina guzel sekilde yon ver ve bu olaydan kurtul. Guzel gunler seni bekliyor insallah. Allah yardimcin olsun.
- +1 yıl
selam iyi geceler
Soran+1 yılSelam. Bitti gitti tartistik gelince önce sakin basladi sonra bir baktim yeni bir entrika. Face ten ablasina biri biseyler yazmis onlarda esimin demesiyle tam olarak o yapti dememisler ama ima etmisler. Bana sende rahat durmuyosun dedi ben yapmadim dedim beni tanirsin bu konularda yapmis olsaydim evet yaptim iyikide yapmisim derdim dedim. Yok sana ille sen yaptin demiyorum falsn dedi. Sen göremiyosun iste yine aynisini yaptilar dedim. 4 aydir görüsmedikleri icin iyice düsman olmuslar o zaman onlara tavrini koydu diye. Daha ilk görüsmede iftira ettiler zehirlediler. Sonra tartisma hararetli bir hal almaya basladi zaten cok kirilmistim sinirlerim cok bozuktu git dedim önce pazsrtedi giderim dedi hayir hemen dedim gitti. Bu arada ona türkiyeye dön demisler oda hayir dönmicem demis. Ya iste görüyorsun bu isten daha hayir cikarmi cikmaz. Artik mutlu olabilirler istedikleri oldu
- +1 yıl
Nasil bir aileymis valla bu isin icinden cikarsan alnindan opulecek kadin olursun. Cikarsinda ama karsi taraf isi hep senin ogullarini kullanip senin uzerine oynamaya devam edecekler dikkatli ol. Iyi olmus evden kovdugun kesin kafasina dank etmistir yaptigi yanlislarin ama tavsan yamaca gecti yakalayamaz. Bu isten hayir gelmiyecegi sen sorunu yazdigindan anladim zaten.
- +1 yıl
Mumkun olursa om ye gelsen bu durumu artik ulu orta konusmasan daha iyi olur bence
- +1 yıl
selam iyi geceler
Yaşanacak sadece bir tek hayatın var. Eşinden ayrıl, bir şekilde kendi ayaklarının üzerinde dur ve oğlunla kendine yeni bir hayat kur. Ölmek çare değil. Eşin ve onun ailesine inat yeniden doğrul, mutlu ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru söylüyorsun. Her insan gibi hayatta bicok zorlukla karsilastim. Bazi anlar belki kendimi cok bitkin hissettim ama zaman icinde yine toparladim. Bu defada öyle olacak ins. Gelecekle ilgili en azindan maddi anlamda hic kaygim yok. Su insanlari hayatimdan bir def edeyim baska birsey istemiyorum.
- +1 yıl
Benzer sıkıntıları, emin ol, pek çok kişi yaşıyor. Maddi yönden kaygın yoksa bence mesele de yok. Hızlı bir şekilde toparlanırsın. Yeter ki harekete geçmesini, hayatın adına radikal kararlar alıp bunların uygulama adına dirayetli olmasını bil. Gerisi kendiliğinden gelecektir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılAllah yardimciniz olsun inşallah kocanizla araniz düzelir çünkü küçük yavrunuz var. Ve kocanizin ailesinin size öyle davranmasi çok çirkin birşey hele bir babaanne torununa öyle laflar dermi. bir yandanda kocanizin ailesi yani görüşmesi normal ailesinden kopamaz ama onun ailesi size ve çoçuğunuza laf attığında sizi savunmasi lazim
12 Yorumla
Soran+1 yılYok hic bir zaman savunmadi. Sonsuza dek kopsun diye düsünmedim hic. Ama bunu gizliden yapmasi benim onurumu düsünmeden ki kendi evladi hakarete ugrayan. En azindan gelip paylasmasi lazimdi benimle. Bak annem sesimi duymak istemis diye. Sonrasinda yanimda arayip yaptiklarinin kabul edilir bisey olmadigini bizi cok üzdüklerini ama sonucta aileyiz birdaha böyle seylerin yasanmamasini dile getirmesi gerekirdi. Ama tek basina görüsünce beni devre disi birakmis oldu. Zaten bu tavrindan dolayi hep onlara yol acti beni ezmeleri icin. Bu kadar kücülecegini beklemezdim bosanacak bile olsak. Artik geri dönüs yok.
- +1 yıl
Evet doğru diyorsun en azindan söyleseydı görüştüğünü ve hatta koca olarak senin ve onun ailesinin arasini düzeltmeye çalişirdi. Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Bence biraz burnunu sürt ya da ayrıl çünkü genelde aileler böyle olunca evlilikler mutlu olamıyor çocuğu da yazık ama ne o kısmet falan filan sen hayırdır de adama yanına yaklaştırma evde yüzünde bakma çocuk varken amlamasin diye takilabilirsin bakalım ne yapacak
03 Yorumla
Soran+1 yılEsim oldugu icin utaniyorum. Beni kücük düsürüyo yaptigi yorumla. Bir an önce ciksin gitsin hayatimdan. Ama bu yaptiklari cok agrima gidiyo
- +1 yıl
Belkide senin gitmeyeceğini yapamaycaginj düşünüyor ya da aradaki çocuğa güveniyor ama muhtemelen çok sustun hiç gitmedin gitmeye kalkmadın ya da hep geri geldin erkekler nedense kendine kök sömürenlerin önünde pervane oluyor sen geri gelirsin sinirin geçer diye düşünüyor ama şimdi taviz verirsen hemen hatasını kabul etmez nasıl kabul ettirdim yaptıklarımı deyip dahada başına çıkar süründür ama boşanıp boşanmamak sana kalmis
Soran+1 yılBu ilk degil cok ayrilmak istedim ama her defasinda karsimda hüngpr hüngür aglamalar, senden baska kimsem yok demeler, nolur beni birakma gibi seyler. Bu defa baska bu artik onur ve seref meselesi gibi oldu benim icin. bir erkek karisina sahip cikamiyosa evladini ailesi bile olsa hakaretlere sessiz kaliyorsa bütün duygularim iyi niyetlerim biter. Zaten bugün avukatada gittim görüstüm. Belkide akli sira bilerek canim yansin diye yapti ama bunu yaparken kendinide benide rezil etti malzeme etti herkese. Bu defa pisman olacagini sanmiyorum belkide gördü ne kadsr kararli oldugumu. Yoksa facebooka yeni bir hesap acip bu yorumlari yazip bile bile isini dahada yokusa sürmezdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuva yıkanın yuvası bozulur bir kere. bir yuva kurmak en büyük sevaptır. yıkmaksa en büyük günahtır. bence bir hocaya git kocana bakıt. muska filan yapmışlardır belki. inanmıyorum deme bunu yapan kaynanalar çok var. ben gördüm sırf muska yüzünden ayrılanları. sen beni dinle bakıt kocan bir.
00 Yorumlaaldatmasi kanitla ve yüklü miktarda tazminat ol o gonderiyo çek fotodunu mahkemeye ver 150 maddi 150 manevi çocuğun için 1000 nafaka ışte çalışmıyorsa kendine de ışte nafaka ev araba ne varsa al elinden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sabir versin kardesim o nasil aileymis ya :/ sana sevgi beslememesi tamam da torununa karsi nasil oyle olur :/ eşin icin yorum yapmıyorum, zaten dolmussun yeterince
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha bu baslangic. Kimbilir beni üzmek icin daha neler konusacaklar. Tek dilegim Allah benli günlerini aratsin onlara. Benden sonra öyle biri gelsinki biz naptik desinler
- +1 yıl
Tencere kapagini bulur da bosver sen kurtulmana bak onlar ne halleri varsa gorsun
herşeyde bir hayr vardır kaderine yazılan neyse onu yaşarsın belki bundan snra daha mutlu olucaksın üzülme arknda bir oğlun var onu düşün hayata 4 elle sarıl emin ol daha iyi olucaksın
06 Yorumla
Soran+1 yılInsallah kardesim. Benim kocam meger ne vicdansizmis ne karaktersizmis. Insan facebookta evliligini daha hala karisi olan insani nasil bu denli kücük düsürür, yerle bir eder. Ve bu yorumu begenen bir abla.
Soran+1 yılAmin kardesim ins. Allah sabrini vermese zaten su an koltukta uyuyo inanki sinirden bogasim geldi. Kan beynime sicradi derlerya
Soran+1 yılAskermisin? Allah hepinizi düsmanlardan bütün kötülüklerden korusun ins. Sag salim ailene kavustursun hepinizi
Senin bu işittiğn Lafların iki katını işittim ben zamanında. Ama Allah kurtardı. Sen de ayrıl, seni de kurtarsın Allah...
01 Yorumla
Soran+1 yılIns canim tek dilegim bu. Yasadigim sürece yüzlerini birdaha asla görmek istemiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok üzüldüm. Ölmek çare değil , Kurtulmak hiç değil ! Dilerdim sevenler ayrılmasa , Eşler boşanmasa , Çocuklar ortada kalmasa , O çocuk 1-0 hayata yenik başlamasa , İnsanlar ailelerinden kopmasa , Ve niceleri. Bu tür konuları okurken üzülüyorum...
00 YorumlaO nasil bir koca öyle allah sabır versin hakkında hayırlısı ama ailesini bukadar kafaya takma eşinin aklı beyni fikri yok mu
04 Yorumla
Soran+1 yılYa varya agliyorum kalbim deli gibi atiyo bütpn bedenim titriyo. Tamam ayriliyoruz ama insan hala karisiyim cocugunun annesiyim böylesine kücük düsürürmü. Aklimi yitiriyorum
- +1 yıl
roman kizi cansu
- +1 yıl
@Manisalibiri o nedemek acaba?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıymet bilmeyene yol vercen. zor ama yapcak bisi yok. Kendine saygın değerini yitirmeden mantıklı şekilde karar ver. Allah kimsenin yuvasını bozmasin. inşallah düzelir hersey
03 Yorumla
Soran+1 yılYok canim allah beni bu insanlardan yasadigim su acidan kurtarsin yeterki. Sanki kalbime bicak batiriyorlar su an. Düsündükce deliriyorum. Allaha havale ediyorum hepsini o en iyisini bilir
Cevap sahibi+1 yılZaman ilaç zaman gerisi yalan. senin şimdi güçlü olma zamanı. Zorlu bir süreç seni bekliyor tabiki ardı koskaca bir mutlulukla
Soran+1 yılIns canim ins bu günleri atlatirim.
Sakin kalmalısın. Sanırım bunlar seni yoruyor. Ayrılık sürecine kadar görüşmemk iyi gibi sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasil yoruyor. Görüsmemem icin evden gitmesi gerek. Olayda bu iste kendi ev bulup burdan gidene kadar onu görmek zorundayim diye düsünürken o nette adilik yapiyo yazdigi yorumlarla. Artik ne hali varsa görsün nerde kalirsa kalsin diyip evden göndermeliyim
+1 yılçocukluk yapma otur insan gibi konuşun nefsinizle değil kalbinizle
02 Yorumla
Soran+1 yılArtik cok gec. Eve geldiginde tartistik. Ailesi biseyler konusmus türkiyeye gel demisler. Sen bizim hakkimizi koruyamadin falan derken gönderdim. Daha gecen hafta evimizle ilgili hayaller kurmustuk. Mercedese ise girmisti yeni cokta iyi kazanacakti. Ne istersen al demisti. Dekorasyonda baska seylerdede biraz eksiklerimiz vardi. Ne zaman onlarla görüstü koptu yerle bir olduk. Artik bitti su anda canim cok yaniyo resmen can cekisiyorum ama yapacsk bisey yok buraya kadarmis
- +1 yıl
allah yardımcın olsun ya tanımıyorum ama senin için üzüldüm ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılSacmaliyosunuz bence. bu sorunlar oturulup konusulacak sorunlar. haa karsi taraf illaki anlamiyosa tavrini koy sinirini ciz bitti. esine Niye kiziyosun. sen gorusmessen gorusme. adamin halki var ailesini gormeye. az buyuyun yaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılYa görüssün ömrünün sonuna kadar düsman olsun demiyorum. Ama olay su ben hep devre disi birakiliyorum. Ablalarina annesine oda benim esim ailem onada sevmeseniz bile saygi duymak zorundasiniz. Ogluma büyük hakaret etti kayinvalidem. Ben hevesli degilim görüsmeye ama görüstükleri zaman icinde hep benimle ugrasiyorlar esimde buna bir sinir cizemiyo. Iste o zaman cildiriyorum naptigimi bilmiyorum. Gecen haftaya kadar biseyimiz yoktu ne zaman araya girdiler film koptu. Zaten gitti evden artik geri dönüs yok. Benim esim malesef cok pasif bu konularda. Icim cok aciyo ama bu durumun devam etmesine izin verseydim kendime saygim kalmicakti
Cevap sahibi+1 yılHaklisin Ben devam ettim de noldu cok yiprattim kendimi ama naparsin iste cocuklar var
Soran+1 yılAyriliktan cok yapilan haksizliklar koyuyo insana. Sanki oda dünden raziymiski ugrastirmadi bile. Bugüne kadar hic bir konuda destek görmedik onlardan. Hep bana senden baska kimsem yok benim ailem sensin nolur birakma beni derdi aglardi karsinda hüngür hüngür. Onlara ayri bana ayri cok ikili oynamis esim. En yakinim diyosun gün geliyo düsmandan beter oluyo esim dedigin insan. O kadar cok agrima gidiyorki
Cevap sahibi+1 yılKonusalimmi bir ara
+1 yılKs iyki sizin gibi insanlar için var yoksa bunları kime anlatcaktiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Allah hepinizden razi olsun bu saatte bubkadar uzun bir yaziyi okuyup yazdiginiz icin
- +1 yıl
Rica ederim. Herseyin hayırlısı.
+1 yılYılma kolay ama yapmak çok zor iyi düşünün pişman olacağın kararlar ver me asla
00 Yorumlaçok salak insanlarmış.
00 YorumlaYaa canım benim boşan kurtuluşun olur
00 Yorumla
+1 yılHöhh ben bunu okumam ak
01 Yorumla
Soran+1 yılCsnin sagolsun önemli degil. Umarim cok mutlu olursun ve sana deger veren kimseye ezdirmeyen bir esin olur
+1 yılİnsan çocuğa acır Ne vicdansız insanlar var
04 Yorumla
Soran+1 yılVicdan yok kardesim onlarda. Ayriliyoruz diye bayram havasi var
- +1 yıl
Evlenecegin kişiyi iyi seçmek gerekiyor yaptığın hata yüzünden çocuğun belki ileride psikolojik problemler yaşayacak
Soran+1 yılOnun mutlu olmasi icin herseyi yaparim. O benim en kiymetlim dünyam. Bana Allahin verdigi en güzel hediye
- +1 yıl
Zor iş Allah kolaylık versin
+1 yılölme inadına yaşa boşan hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılSakın kal geçer hepsi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yıldert dinlenir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne