"Bira sarhoş etmez korkma hafif içkidir" diyor bana. Beni ikna etmeye çalışıyor. Kararsız kaldım vallahi billahi.
Kabul et. Biradan ne olacak
Kesinlikle kabul etme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sakın derim. Çünkü onun niyeti kötü olmasa bile sen daha önce hiç icmedigin için kaç birada ve nasıl etkileneceğini bilmiyorsun. Kimi insan sarhoş olur şakalar yapar komik olur, kimi insan aglar duygusal olur, kimi insan kusar kendini rezil eder, kimi insan herşeyi bülbül gibi öter, kimi insan da kavgacı hale bürünür. Kimi var tabi bilinci yerinde olur kendini hiç kaybetmez sadece başı döner. Bu bir birayla olduğu gibi dört birayla da olabiliyor. Kendini riske atma tepkinin nasıl olacağını bilmiyorsun. Bir kız arkadaşınla evde deneyebilirsin. :)
Sevgilin istiyor diye içme. Eğer sen de içmek istiyorsan iç.
Evde içelim diyorsa niyeti bozuk haberin olsun. Tamam bira çok hafif bir ickidir ama bünye önemli. Ben yıllardır içiyorum ama ikinci birada çakır keyif olurum. Üçüncüyü içmem bile o yüzden ki 5-6 tane içip sarhoş olmayan insanlar var. İlk kez içen biri zaten sarhoş olur muyum psikolojisiyle içeceği için normalden fazla etkiler. O yüzden sarhoş olmazsın lafına güvenip hareket etme. İçeceksen yanında güvendiğin bir arkadaşın daha olsun. Öyle iç.
Bira sarhoş etmez keyif verir ayrıca sağlıklıkdır bira içindeki küçük alkol oranı hatiç bira dediğimiz şey sudan bile sağlıklı aslında (malt)
Kaç bira sarhoş ediyor peki
Birayla sarhoş normalde olunmaz ama ben şimdi 6-7 tane içsen keyfim yerine gelir açılırım sen 2 tanede açılırsım ama öyle sarhoş olmazsın 6 7 tane içersen olursun
içerden hayatının en buyuk hatasını yapmış olursun hem haram günah islersin hem de sevgilin senden faydalanabilir
Evde içmeyeceğimiz için bir faydanlanma durumu olmaz
Cevap
12Cevap
İstemediğin şeyler için zorluyor kabul edersen sırada başka bir tane daha vardır. Bira uyuşturucu sevişme vs. işte ne olursa. Sevmediğin şeyi yapma başka biri istedi diye. Kendin ol başkası olma
Alkolün her bünyeye yapacağı etki aynı değildir. Bir litre viski veya votka içip sarhoş olmayan insan da vardır, yarım şişe biradan sonra sapıtan da.
Bir birayla pilot olan arkadaşlarım var merak ediyorsan ve sevgiline güveniyorsan iç ama yoksa tek iç
İçmek istiyorsan iç yoksa içme. Çok sorun olacağını sanmıyorum. Belki de beğenmezsiniz bile
Al bir tane iç yalnızken etkisini gör :) açken içme etkisi artıyor
açık konuşacam kalbin kırılmasın.
vermek istiyorsan iç yoksa içme...
ahiretini yakmak isteyen biri ile asla sevgili olma
içme kimisi hemen sarhoş olur hem arpa suyunu icip ne yapacaksın meyve suyu ic o ne içerde içsin
O şeytanın ve varoşun bu teklifini sakın kabul etme.
Etme adam niyet bozmuş topukla kaç.
Sevgiline guvenmiyorsan niye sevgilisin
Sevgilime güvenmemek değil. Alkolün yapacağı etki. Yoksa evde içmeyeceğiz zaten
1 tane iç bisey olmaz
Yudum yudum sana cakcak.
Gazoz iç gazoz, her türlü götürecek oğlan seni
çarpar kızım
İcme tabiki
icmemelisin
Bira için bence.
aman sakin icme 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?