Hep daha sonra konusuruz diye geçiştiriyor bide sohbeti o baslatiyor ama.. Sizce nasil davranmaliyim bundan sonra merak ettirmek istiyorum onu.. Beni takip ediyor cunku heryerden...

yani sende az değilsin üşeniyorum ara diyosun sen konuşmak istiyomusun istemiyormusun belliki çocukda az bişiyler kalmış
Zaten onun sesini duymak icin ara dedim😔
barışmak istiyorsan direk konuşsana de neden hep mesaj atıyorsun de ben biraz yanlış anlamaya başladı benimle barışmakmı istiyosun diye konu aç bare belki gene barışırsınız
Soyledim sevgili olmak istemiyor zamana birakalim diyor ciddiydi bizim iliskimiz o şu an İstanbul'da yasiyor ben Adana'da beni gormek icin yanima geliyordu surekli işide yoktu.. Ayrildi ama lafta ayrildi hala sevgili gibiyiz bana mesaj atiyor her gece sence neden?😔
seninle bağını koparamıyor olabilir alışmış olabilir sana
Bu sevdigi icin degil mi?
Can sikintisini seninle geçirmeye calisiyor. bir b*k olmaz bundan.
Her gun mu? Can sıkıntısı olsa bir kere atar bu her gun atiyor yoruldum😔
çocuk iki yazışalım demiş sende ara diye hevesini kırmışın. hep böyle yapmaya devam et. yakında onuda yazmaz
Ama hep boyle yapiyor ben mahvoldum
eski sevgilinle niye konuşmak mecburiyetinde hissediyorsun engeli bas
Seviyorum silmeye kiyamiyorum
O zaman katlanacaksin canım malesef
Neden her gece mesaj atiyor bana sence?
Seni seviyor ondan
Cevap
5Cevap
poff moff ne ya ergenmisiniz
Birbirimizi cok iyi tanidigimiz icin boyle konusuruz arada samimiyetten
Ara niye diyorsun alla ala
2 saat ne yaptigimimi anlatacaktim. arasin daha kolay
Sesini ozlemistim bakma sen bahane
hıyar gibi bir eski sevgilin var.
klasik fırsat kollama durumları
Sence neden her aksam mesaj atiyor bana?
tahminen senden bir açık kapı bekliyor? mesela gel desen gelir akşamın tadını çıkarır gibi olma durumu var ;)
Oyle bisey yoktu aramizda
o zaman seni unutmamış ;) niyetini sor neden yazıyorsun diye ;)
Neden yaziyorsun diyemedim cunku beni sevdigi icin yaziyor diye dusundum hep biz kötü ayrilmadik zaten engeller yuzunden bitti.. ama kopamiyor iste
o zaman eğer onu istiyorsan sende bir şeyler yap ;) mesela sende şu an bir mesaj at ;)
ergenlik takintisi
Ne ergenligi ya 24 yasindayim o da yoruldum ama hep mesaj atiyor ama sonra daha sonra konusalim diyor
Nasil davranmaliyim bundan sonra beni merak etsin istiyorum ne yapmaliyim
Sonra konuşalım
En nefret ettigim cumle
siz sonunda
Anlamadim
yatarsınız sonrada ayrılırsınız
Ben ve o evlenmeden o tur seylere karsiyiz.. zaten ciddi bir iliskimiz vardi kopamiyoruz bir turlu
he he ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar