Yediremiyorum yaşattıklarını kendime!

Canım öyle sıkkınki anlatamam. 2 yıllık ilişkim vardı ve 1 günde bitirip başkasıyla başladı .Facesini aldım bi şekilde .Ve öğrendimki 1 aydır konusuyolarmış o kişi buna aşk şiirleri atıyormuş . bi kursa gidiyodu bulusalım dediğimde aksam cıkıcam eve gitmem gerek diyodu o kişiylede orda tanışmışlar. Ben üzüntüden sabaha kadar uyuyamadıgım gecelerde sabahlara kadar konusuyorlarmış. Bi kaç kere bana gelmiş yazık diyolarmış bana. Bütün konusmalarını aldım abisine atıcaktım bidaha dışarı bile cıkamazdı eminim ama yapmadım sildim Allah'ından bulsun diye bıraktım. 1 ay sonra mesaj attı vicdanım rahat değil sen cok birisin sana yaptıklarım için özür dilerim belki ilerde affedersin falan filan. Sonuç olarak onlar cok mutlular benimleyken abim görür diye ilişkisi var bile yapmayan insan yeni sevgisiyle boy boy fotograflar koymus bütün sayfa askım seni seviyorumlarla dolu. Bulusuyolar geziyolar beraber gülüyo onun yüzüne. Ben 2 ay oldu hala gelemedim kendime yediremiyorum düşünüyorum yaptıklarını. Acı çekiyorum böyle mi olucak onlar mutlu mu olucaklar beni böyle bırakıp? bi akıl verin sınavım var calısıyorum ama tam manasıyla kafamı toplayamıyorum
Yediremiyorum yaşattıklarını kendime!