Hayatımda ilk kez yaşıyorum bunu ve en dipteyim?

Yılardır beraber olduğum , güvendiğim , bana hiçbir saygısızlığı olmayan , merhametli , iyi yürekliydi sevgilim her şey çok güzeldi normaldi hiçbir sorunumuz yoktu sonra aramızda bazı sorunlar çıktı ve ben ayrıldım o ara çalıştığı yerden bir tane kızla tanışmış sanırım fazla bilgim yok anlattığı kadar biliyorum sonra barıştık bir şekilde 13 gün sonra her şey eskisi gibi olmuştu. Doğum günümde bana sürpriz yapmıştı ben farklı bir şehirde okuyorum yüzük almıştı bana o kadar mutlu olmuştum ki her şey ciddileşmişti artık Doğum günümden 5 gün sonra ayrıldık o kadar güzeldi ki her şey o güne kadar ben bana karşı ilgisizliğinden rahatsız oldum ve o gece 1 saat telefonla konuştu biriyle arkadaşım falan dedi ama tabi ben inanmadım içime bir kurt düştü başka biri mi var dedim ama yapmayacağından o kadar Eminim ki böyle bir şerefsizliği evet dedi o kadar üzüldüm ki hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım ayrılalı 36 gün oldu tam olarak bir şey bilmediğimden ona bunu asla yakıştıramadım yapmaz dedim o yüzüğü bir an olsun parmağımdan çıkartmadım , sevgimin arkasında durdum benimle beraberken o kız ona şakın vermiş (aynı yerde çalışıyorlar) öyle tanışmışlar kızın da asker de sevgilisi varmış onu bırakmış Dün bir arkadaşım resimlerini attı o kadar üzülüyorum ki bunun gerçek olduğunu düşünmemiştim hiç hep o yapmaz demiştim ama ayrıldığım gün ondan onunla çıkmaya başlamışlar şimdi bunun adı nedir bu kadar sevgisine sahip çıkan bir insanken bunu yapıyorsa ben nasıl güvenebilirsiniz insanlara psikolojim bozulacak bir de bana seni seviyorum ama zorundayım diyor çözemiyorum neyin içinde olduğumu? Allah'a havale ettim sadece yapabileceğim en iyi şey buydu sanırım
Hayatımda ilk kez yaşıyorum bunu ve en dipteyim?