İnstagramda resim paylasmistim 20 dk sonra falan geri sildim eski sevgilim bana bunlari yazdi... Demekki surekli stalklaniyorum yoksa nerden bildiki sildigimi😨 Sizce hala beni seviyor mudur?
Anladigim kadariyla o senden ayrilmis.. seni istemeyeni sen niye istiosun? Onu seviyorum diceksin.. ama sevgi de bir yere kadar ilk önce kendini düsün ve degerini bil..
Canim bende yasadim aynisini sen ona ne kadar ilgisiz davranırsan o sana daha ve daha ilgi göstererek yaklaşacak. Bende çok zorlandım ona ilgisiz davranmakta ama şu an çok mutluyuz. Sende dene
Stalklanma demede sonuçta eskiden olan bağımız var seni yeniden özlemeye baslamistir nasıl konuşmaya gireceğini düşünürken resmide silince ona fırsat dogmustur
yorumlar bana pek dogru gelmedi maksat onun seni stalkladigini hani hala icimde sana birseyler var demeye getirmis lafi
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazilari bosta kalmis yokluktadir gibisinden yorum yapmis ama sanmam.. Cunku aramizda şu an mesafeler var o İstanbul'da ben adanadayim beni gormek icin hep geliyordu buraya😔
Ne tür bir engel olduğuna bağlıdır ancak mesafe varsa emin ol hiçbir sevgi kalıcı olmuyor.. Mutlaka boşluğu dolduracak bir kişi giriyor insanın hayatına
Hiii aklimi bulandirma😨 şu ana kadar 2 sevgilisi olmus zaten ben dahil.. Diger sevgiliside evlenmis ne yazacak ona sende birak ya mutlulugum kursagimda kaldi😂
nerden bilyn 2 tane çıktıgını mesela ben sana şimdi 3 kişiyle çıktım desem inancanmı yani belki 10 kişiyle çıktm senle konşym mesela ama başkasıyla konşmyrm diyorm belki başkalarıyla konşyrm nerden bilyn :D
hepimiz aynı değilz kızım dünyanın düzeni budur yani demek istediğim şu kimseye güvenme evleniceksen eğerki biriyle öyle konş ne olcak yani çıkıcaksn 3 5 ay sonra ayrılcan öyle değilmi? ee boşuna değilmi maksat zaman geçrmek ben bıraktım tabi bu işleri ama işte gördüklerimi söyluyorm sana ben
Aynı durumu bende yaşıyorum şu an ve bana dediki sen hepsinden farklydın özledim falan az zaman geçti bir baktm niyeti kötü pisligin seni avucunun icinde biliyodur ondan bu hareketler inanma😇
En İyi Cevaplar