Çok merak ediyorum nasıl çözebiliriz aldatacak olan tip erkeği aldatmıycak olan tip erkeği fikriniz ne
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Eşini aldatan erkek hep korkak davranır eşi anlamasın diye ona normalde hiç jest yapmazken her gün hediyeler almaya başlar çiçekler çikolatalar vs. Ya da hiç iltifat etmezken aşkınlar canımlar havada uçuşur niye eşinin aklındaki aldatma Şüphesini kırmak için.
Gece uyurken sayıklayan erkekler de var sevgilisinin adını sayıklarsa eyvah!!
Telefonunu hep yanında taşıyanlardan kork, telefona bakıp gülüyorsa Allah affetsin..
Whatsappta yedi yirmidört online ise üstelik Şükrü kişisinden gelen mesaj "Aşkım Regl oldum" ise bas boşanma davasını.
Eve geç gelmeler, gömlekte ruj lekeleri, her gece cinsel ilişki isteklerinde eklenebilir bu konuya.116 Yorumla- +1 yıl
Peki evli olmayanlarda nasıl anlarız
- +1 yıl
Bak işte o çok basit ; sana hiç ilgi göstermez çünkü hayatında başka biri vardır ama seni de kaybetmek istemez sen 1-2 gün ilgi göstermeyip yazmayınca o yazar neden arayıp sormuyorsun diye çünkü gideceğinden korkar ama başka çiçeklerden bal almasını da bilir. Whatsapp örneğini veriyorum sürekli çevrimiçi ama sana yazmıyor bu en basit örnek niye çünkü başkasına yazıyor..
Başkaa ne olabilir düşüneyim..
Mesela seni sen olduğun için sevmekten vazgeçer sana sürekli şöyle olsana şunları giysene saçını böyle yapsana vs. Gibi şeyler söylerse tamamm!! Bu erkek tipi hayatındaki diğer kadından etkilenip kendi kadınını değiştirmeye çalışan erkek tipidir. İnstagramdan falan kontrol edebilirsin biraz stalkcılık yapacaksın hepsi bu.. Beğendiği gönderilerde sürekli aynı kızın fotoğrafı varsa yandık demektir. - +1 yıl
anladım canım 100 de 100 ilgisizse bir anda böyle olduysa eskisi gibi arayıp sormuyorsa bir anda arıyor yazıyorsa aldatma varmıdıd
- +1 yıl
bir anda ilgisizlik başladıysa vardır kesin kendimden biliyorum!! Benin'de böyle ilgisiz bırakan birisi vardı aldattığından şüphelendim yanılmadımda! Hiç arayıp sormuyor aradan bayağı zaman geçiyor bende yazmayınca hemen ilgi gösteriyordu. Vardır diyorum seven insan hep arar sorar özler. İlgisiz erkek ya sevmiyordur ya sıkılmıştır ya da aldatıyordur.
- +1 yıl
Benim erkek arkadaşımla aram son zamanlarda kötüydü ben ona yalvardım düzelelim diye bana 1 aydır soğuk davranıyor bugün ara verelim dedim ben o da ayrılalım dedi ayrıldı benden Facebook şifrelerini de vermedi önceden olsa verirdi şimdi böyle yapıyor sence nasıl davranmalıyım zaten ayrıldık 1 senedir beraberdik
- +1 yıl
@denizşık ayrılmışsınız zaten boşver gitsin eğer gerçekten sevdiyse sensiz yapamaz değerini anlar döner zaten haa Facebook şifresini vermediyse güvensizlik söz konusu bişey saklamayan insan gayet düzgün bir şekilde tereddüt etmeden verirdi şifresini.
- +1 yıl
Sen önceden hep hata yaptın şimdi biraz sen çek ben yoruldum diyor bana demişti ki davranışlarımla hislerimi karıştırma yoksa hemen şımarırsın bende yumuşarım demişti ilişkimizde dolu dolu geçti herkes bizi gösterirdi o kadar uyumluyduk ama şimdi böyle davranıyor instagramdan kızları ekliyor kuzenim ekli onda o söyledi bana da
- +1 yıl
@denizşık instagramdan kız ekleme aşamasına geçmiş bile o bence bırak artık daha fazla üzülme 😪
- +1 yıl
@denizşık evet öyle bişey de söz konusu olabilir kıskandırmak amaçlı yapmıştır belki kuzenini bu amaçla takip etmiştir nasıl olsa kuzeninin sana söyleyeceğini biliyordur öyle değil mi 🙂
- +1 yıl
@denizşık pişman olmasını istiyorsan yapacağın en basit ama bir o kadar da can yakıcı şey başka birisine aşık olman ve bunu onun gözüne soka soka yaşanan o zaman köpekler gibi pişman olur
- +1 yıl
@denizşık bundan başka pişmanlık yaşayacağını sanmıyorum sadece en basit örneğini verdim kendine daha önem ver mesela bakımına tarzına değişiklik yap kendini geliştir ne bileyim dikkat çekersin belki geri dönmek ister
En İyi Cevaplar
Eger aldatiyorsa senden gizli haltlar karisrirdigi icin yaninda cok durmak istemez , bir sureden sonra ilgisi azalir ve yapacagim dediklerini yapmaz sen de surekli ugrasir durursun. bence birak ne hali varsa gorsun ; oyle yapinca onlar ilgi gostermeye basliyor ya da iliski bitiyor 😊
04 Yorumla- +1 yıl
Benim erkek arkadaşımla aram son zamanlarda kötüydü ben ona yalvardım düzelelim diye bana 1 aydır soğuk davranıyor bugün ara verelim dedim ben o da ayrılalım dedi ayrıldı benden Facebook şifrelerini de vermedi önceden olsa verirdi şimdi böyle yapıyor sence nasıl davranmalıyım zaten ayrıldık 1 senedir beraberdik
- +1 yıl
bir kere bir erkege yalvarmamani tavsiye ederim boyle yaparak onu degerli kilarsin ki erkekler oyle olunca genelinin gozu acilir seni kaybetmeyecekmis gibo davranip seni yorarlar. Sıkılmış olabilir iliskiden veya baska birinsen hoslaniyordur direk ayrilmasi zaten nasil soyleyecegini dusundugunu veya ayrilmak icin yollar aradigini veya biktigini gosterir :) sana tavsiyem unut onu cok ustune gitme , gercekten seviyorsa zaten sana doner o :) donmezse de iyi ki gitmis dersin :) beni sevmeyenle isim ne dersin ;)
- +1 yıl
Yorumlara baktim sanirim sen ilgisiz oldugu icin seni aldattigini dusunuyorsun ancak icindeki heyecan da bitmis olabilir. Ancak burdaki degerlendirmeler sadece yuzeyseldir. Asil cevabi verebilmek icin kisilerin gozlerinin icine bakip ruh halini gormek gerekir.
00 Yorumla
- +1 yıl
eve elinde hediyeyle geliyorsa, sana ilgisi daha da artmışsa o zaman aldatıldığını düşünebilirsin. Aldatan erkek genelde iç dünyasını rahatlatmak ve vicdan azabından kurtulmak için eşine daha ilgi gösterir.
12 Yorumla- +1 yıl
Evli değilse peki?
- +1 yıl
onda da aynısıdır sevgiliye de aynı davranır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
26Cevap
- 6 ay
Selam!
Gerçekten aldatan erkek nasıl davranır sorusunu görünce hemen bildiklerimi anlatmak istedim. Vakit kaybetmeyelim...
Aldatan bir erkeğin davranışları nasıl değişir?
Aldatan bir erkeğin davranışları genellikle belirgin şekilde değişir. Ani gizlilik artışı, telefonunu veya bilgisayarını saklama, şifrelerini değiştirme gibi belirtiler gösterir. Size karşı ilgisiz ve mesafeli davranabilir, sürekli meşgul olduğunu iddia edebilir. Sosyal medya kullanımında değişiklikler yapabilir, yeni arkadaşlar ekleyebilir veya sizi engelleyebilir.
Ayrıca, fiziksel yakınlıktan kaçınma ve rutin dışı aktivitelerle daha fazla zaman geçirme gibi davranışlar sergileyebilir. Bu işaretler, aldatma belirtisi olabilir ve dikkatle değerlendirilmelidir.
Aldatan bir erkek hangi bahaneleri sıkça kullanır?
Aldatan bir erkek genellikle belirli bahaneleri sıkça kullanır. İş yoğunluğu nedeniyle geç saatlere kadar çalıştığını söyleyebilir veya arkadaşlarıyla buluşma bahanesini öne sürebilir. "Telefonum sessizdeydi, duymadım" gibi açıklamalar yapabilir. Ayrıca, aniden ortaya çıkan iş seyahatleri veya acil durumlar gibi inandırıcı görünen bahanelerle de dikkat çekebilir. Bu tür bahaneler, aldatma davranışını gizlemeye yönelik olabilir ve dikkatle değerlendirilmelidir.
00 Yorumla - +1 yıl
oylelerini cozemezsin. bizim pç bir arkadaş vardı sevgilisi şehir dışından geldi ona çaktı üç beş gün sonra f... body si geldi kızı arkadaşlarına yolladı erkek arkadaşlar gelecek diye, kızın ruhu bile duymadı :)
00 Yorumla - 6 ay
Erkekten ziyade aldatan insanı anlatayım bence. Mesela karşısındaki kişi aldatan kişinin partneri dese ki bana şu an bulunduğun yerin konumunu at, yaşadığımdan biliyorum aldatan insan direkt eli ayağına karışır. O an senin istediğin şeyi yapamıyorsa bil ki ortada bir problem vardır
00 Yorumla - +1 yıl
Aldatmaya erkek yoktur Professional takılan erkek vardır onuda kolay kolay bulamazsın suç üstü yakalarsın buluşunca telefonunu al eline uçak modundan çıkar mobil veriyi etkinleştir bildirimleri aç :))
10 Yorumla iki cesidi vardir bunun capkundir yapar ama belli etmemek ucin sana cok iyi davranir hediyeler iltifatlar falan diyeride umursamaz boslar surekli kavga falan cikarir uzer ya da hic sevmiyodu buda binus olsun acik acik soyler kaba davranir
12 Yorumla- +1 yıl
Zaten başka bir çeşit yok ki
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. aldatıyosa sana hiç ters yapmaz olumsuz tepki göstermez naparsan yap yüzüne güler ve sorunlarına en hızlı yoldan basit çözümler üretmeye bakar
00 Yorumla- +1 yıl
Buraya kadarmış dilara üzgünüm ama artık seni sevmiyorum böyle olması gerekmiş hem hayatinın geri kalanında başarılar diliyorum sana
00 Yorumla - +1 yıl
Ben sana 1 tiyo vereyım sana bir anda çok ilgi gösterir çiçekler falan =)
03 Yorumla- +1 yıl
Evet?
- +1 yıl
Ama tersi olmazmı ilgisizlik aldatan erkekte
- +1 yıl
Hayır tabikide o senı onla oyalıcak sen mutlu olacaksın oda işlemlere devam =)
- +1 yıl
Kişiye göre değişir. Bazıları hiç belli etmeyebilir.
00 Yorumla Senin gibi aldatılanların bunları iyi bilmesi lazım
00 Yorumlasen bir erkegi aldattigi dusun, sen neler yaparsan oda aynisini yapacaktir. biraz safmisin sen? :)
05 Yorumla- +1 yıl
Hmmm hiç aldatmadım o yüzden bilemiyorum işte
- +1 yıl
İlgisiz davranmaya başladıys
seninle kavga etmeyip sorunsuz bir ilişkiniz varsa dikkat et😉
02 Yorumla- +1 yıl
İlgisizse?
- Gizli Üye(18-24)6 ay
Tahammul seviyesinde cok farkliliklar olur. Ya surekli hediye alir iyi davdanir falan
Ya da gram tahammul edemez sana.
00 Yorumla - +1 yıl
Sen geçen gün zaten sevgilinle ayrıydın sana barışma dedim yaptıklarından sonra noldu barıştın çat diye aldattımı
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)6 ay
Pisman olup herzamankinden cok daha ilgilenebilir
00 Yorumla - +1 yıl
baştan savma umursamamak kaba konusma yalan söyleme
00 Yorumla - +1 yıl
aldatan erkeğin yatak odasında yatağın altında kiz saç killari vardir aldatmayanin. peçete
00 Yorumla Ben elinde tutan ve tutamayan kadın olarak ayırıyorum durumu demek ki kendine güvenin yok
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Aldatan kadın nasıl davranırsa erkek te öyle davranır Yani kadını düşünürsen cevabı bulursun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aldatmayan erkek yoktur, farketmeyen kadın vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Aslında kadınlar fark ediyor ama inanmak istemediğimizden böyle oluyor
- 6 ay
Aldatılmaya bu kadar enerji yüklemeyin.
00 Yorumla - +1 yıl
cozebilsen o erkegi zaten seni aldatamaz
00 Yorumla Bence sor abi erkekler yalan söyleyemez :D
00 Yorumla- +1 yıl
çok sevdiğini söyleyen insan yalancı insandır
00 Yorumla seven erkegin tersini yapiosa 😊
00 Yorumla- +1 yıl
akıllı bir erkekse ruhun bile duymaz
00 Yorumla İyi rol yapar, seviyo gibi davranir.
13 Yorumla- +1 yıl
Kac kere aldatldin aw
- +1 yıl
Ne alaka aysenur.
- +1 yıl
Kişiye göre değişir o
00 Yorumla - +1 yıl
çözemessiniz bu saflıkla,
00 Yorumla - +1 yıl
anlamazsin bile
02 Yorumla- +1 yıl
İlgisizse peki burdan anlaşılmıyormu yani
- +1 yıl
ilgisizlik telefonnelindenndusmuyor ya da pc basinda fazla zaman geciriyorsa...
oldik arkadaslari ciktiysa disarda gezmeler arttiysa
kendi basina zamn gecirmeye cakisiyoraa
kacamak konusuyorsa ilgi anlamayasinndiye arttiysa. aldatiuo olabilir.
- +1 yıl
on dakika da. anlarim kadin olsam
05 Yorumla- +1 yıl
NAsıl
- +1 yıl
ilsiki yasadiniz mi
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
o zaman olmaz
- +1 yıl
anlayamazsin
Erkeğin türüne göre değişir
00 Yorumla- +1 yıl
telefon çekmiyordu :D
00 Yorumla - +1 yıl
herkes herkesi aldatir kimsede birsey anlayamaz
00 Yorumla - +1 yıl
Cidden :) der.
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gerçekten aldatan erkek nasıl davranır ve genelde hangi cümleleri kurar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar