NİŞAN ATTIKTAN SONRA BARIŞAN VAR MI?

merhaba arkadaşlar
ben 4.5 ay önce nişan attım. yani aslında ayrılmayı o istedi.1.5 yıl sevgili olduk ve mükemmel bir ilişkimiz vardı. daha sonra nişan yaptık herşey o zaman bitti. nişan dan sonra bazı hareketlerde değişmeler oldu. ve en başta söz vermiştik birbirimizzi mutsuz edersek ayrılırız diye. ben nişanlıyken son zamanlarda onunla ilgili birşeyler duydum ve kaybetme korkumdan ona söyleyemedim. ama çok soğuk davrandım. sevmediğimden istemediğimden değil bana bunu nasıl yapar diye. oda hergün benden uzaklaşmanı kaldıramıyorum diyordu bir nevi ceza veriyordum onunla konuşmayarak. ailesi çok dominat. ve sözünü geçiremiyor. şimdi ise konuşmaya başladık tekrar ama arkadaş gibi. 2 gün tatile yine eskisi gibi ellerimizi bırakmadan özgürce dolaştık. yine beraber uyuduk. ama ikimizde çok korkuyoruz o daha çok korkuyor. ne yapabiliriz bilemiyorum. ayrılırken aileleri hiç konuşturmadık. kavga gürültü vs olmadı hatta birbirimizi deliler gibi öperek ayrıldık. şimdi nasıl geri olur bilmiyorum yardım edin ikimizde birbirimizi çok seviyoruz.
NİŞAN ATTIKTAN SONRA BARIŞAN VAR MI?