Bir yerde duymuşdum insanın özel odası nasıl bir kişi olduğunu söylermiş ve duvar renkleri insanın ruh halini değiştirirmiş..mesela siyah içini karartir kirmizi agressiv yapar sarı sakinleştirir yeşil mutlu eder mavi rahatlatir gibi :D. Ayrica odada nekadar mobilya olmasıda bişeyin anlamına geliyor mesela odada yatak dolap varsa çok klasik bir hatata sahipsiziniz odada büsürü sey varsa çok yoğun bir hayatiniz varmiş yatağın hangi yöne doğru durmasida çok önemliymiş mesela güneşe dogruysa baş ağrisi yaparmiş gece gündüz..Çok tuhaf tespitler ama hepside anlamlı düşününce :D sizin odanız nasıl hangi renk odanızda neler var yatağinız hangi yöne doğru ? Benim odam siyah kirmizi yatağimda güneşe dogruydy bir ara hep başim agriyodu (güneş basima vurmuyordu) odamda çook şeyler var (yatak iki dolap 3 tane ayrı dolap kitap icin.vs bide makyaj köşem var ) :D
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bütün ev fildişi rengi.
Seçme şansı yok.Bir aileni bir de odanın rengini seçemiyorsun bizim evde :(
Neyse ki iki tarafı boylu boyunca pencere ve iki tarafı da kütüphane olduğundan görünmüyor..
Odamın ana hatlarını kitaplar ve kedi çizimleri oluşturuyor..
Odamda koltuk olması da teyzemin haftanın bir günü bizde kaldığı anlamına geliyor,ayrıca iki masa olması bir masa doluysa bile çalışmak zorunda olduğum anlamına geliyor..falan filan falan filan..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkışın kaldığım evde odamın duvarları mavi yazlığımızdakinde eflatun kır evimizde de sarı :) hepsinde yatağım balkona bakıyor :) kışın kaldığım evde okula gittiğim için bir sürü kitaplığım var giysi dolabım var zaten çizim masam odanın dörtte birine sahip :) yazlıktakinde giysi dolabım var makyaj masam var :) kır evimizde de hiçbişi yok bir yatak var küçük bir dolap var o kadar :) gerçekten insanın ruh hali değişiyor odaya göre :)
00 Yorumla
Odam mavi ve toprak sarisi karısımı desenli. İçinde bir cok sey var dolap bılgısayar yatak bir sürü kucuk oturaklar yerde sedir var yatagı genelde kıbleye gore ayarlıyoruz biz. Bi tane yatagımın yanında kıtaplıgım var iste onunla ılgılenıyorum cogu zaman bir yerde bir suru kıyafet oluyor genelde.
08 Yorumla- +1 yıl
kibleye ayak uzatmak iyi değildir
- +1 yıl
tavşan ni :D
- +1 yıl
yaa gıcık :D
- +1 yıl
piç. kurusuda derim ama ağir olur belki cinsiyetti belli olmayan erkegim diyen insanlar varya onlar alıniyor mesela
+1 yılKomple oranja boyadım.
13 Yorumla- +1 yıl
Böylesi daha seksi ahsfghjkl
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
54Cevap
Bir beyaz ve siyah delisi olarak.
Duvarlar : Beyaz
Kapı pencere- laminant,: akçaağaç
Perdeler : Blackout siyah + popart fon perde
Işık kaynağı : Mum + lambader
Eşyalar : çalışma masası (beyaz lake) + kitaplık (Beyaz lake) + uzanma koltuğu (kırmızı + siyah) popart desenli yastık.
Duvarlarda : Pirireis dünya haritası bez baskı + zebra bez baskı.
Oda 15 m2.
EE ruh halimi kim yorumlayacak?02 Yorumla- +1 yıl
geveze :D
Duvarlar bu renk link
Yatak,dolap, kitaplık, bilgisayar masası var.
Yatağım, tam pencerenin karşısında. :)
Bir de duvar saatinin yanında bu tablo var: link
Dominique Appia, Entre les trous de la memoire (Hafızanın Boşluklarında)02 Yorumla- +1 yıl
senun atacaGin linkede :D
Duvarlar açık kahve ve krem rengi boyalı eşyalar da krem ve mavi renkler :D Ama eşyalar da değişecek. Duvarlarla aynı renk olacak. Odamda 2 tane gitar için köşem var. Bilgisayar ve teklonoji köşem var ne ararsan bulursun kulaklıktan tut şarz aletleri hoparlörler. Hepsi de çalışıyor çöp değil yanlış anlaşılmasın :D İşte cdlerim dvdlerim var. Dolabımda dergi koleksiyonlarım kitaplarım var. Askılıklar yataklar kardeşimle benim :D Giysi dolabımız var işte büyük. Yazıcı var sanırım bu kadar :D
08 Yorumla- +1 yıl
Duvarlarda civi var mi :D
- +1 yıl
kaç orumcek var :D
- +1 yıl
ogg :D
- +1 yıl
ben kusarkende burda takiliyorum
+1 yılYeşil duvar,krem eşyalar,Bordo mavi yatak örtüsü,1-2 bayrak. Takvim albüm vs trabzonspor.Küçük objeler vs.
13 Yorumla- +1 yıl
Hı bide odamda 1 yatak,1 dolap,pc masası,çalışma masası var
- +1 yıl
kax civi var bacım
- +1 yıl
anlamadım ?
Şu an sana odanın fotosunu atmak istedim ama atamam kıskanırsın ama sana sadece şu kadarını söyliyim arabam sağ tarafımda kalıyor gözümle görüyorum makineyi mutluyum ve sol tarafımda marilyn monroe posteri var duvarı komple kaplıyor arka tarafımda ise bir firmanın giyim giyim posteri var geri kalan duvarlar sarı ve lavicert tonları ile kağıt bantla kaplı ve daha yazmak istemedim ve yazamadım bir ton şey var
02 Yorumla- +1 yıl
ben mi. seni kiskancam :D hic bisey kolay kolay hoşuma gitmez :D
odam fil dişi.mobilyalarım koyu sarı,perdelerim koyu yeşil.televizyonluğum fil dişi.odamda yatağım ,makyaj masam,dolabım,televizyon ünitem(ama televizyon yok :D) bide çalışma masam var
10 Yorumla
+1 yılEvi babam tadilat yaptırdığı için malesef odamı da pembeye boyamışlar bana karışmasa odamı tamemn siyaha boyardım yatağım yorgan filan onlar siyah halı siyah herşey desensiz siyah olsa içim asla kararmaz beni fazlalıklardan kurtulmuş hissettiriyor bide dolap var buz dolabına benziyor kahve rengi hiç kullanasım gelmiyor bulabilseydim lambamı da değiştirip siyah yanan bir lamba yapardım her türlü renkte yanan lamba var siyah yanan bir lamba yok araba alınca ön camına bile siyah film çektireceğim
01 Yorumlabenim odam fıstık yeşili,Duvarda eski Osmanlı haritası var,Sarı renkte.Baza var bir tane ,çarşafı erkek olmama ragmen çiçek desenli,yastık kılıfı beyaz,pikede beyaz.Laptop var hemen yanı başımda,dolap var kıyafetlerimin oldugu,parfüm şişeleri felan var.Bazamın altında ise p*rno cdleri ve dergileri,temiz yastık kılıfları,isviçre çakısı,romanlar,eskiden kalma tasolar,psp var bide okadar.Bide pul koleksiyonum var,isteyen varsa gösterebilirim.
00 Yorumla
+1 yıl:) beyaz aydınlık olsun diye öyle :) yatağım var çalışma masam bide pc masanı kıyafet dolabı :) ne yok ki ya işte öyle
10 Yorumla
+1 yılpembeden şampanyaya geçerken çok b.ktan bir renk oldu
psikiyatri kliniğinin bekleme salonunda gibiyim10 Yorumladuvar kağıdı var böyle bişiler bişiler.. güneşin hangi halinde ne taraftaki yatağım ona mı dönük aya mı dönük biliyim :/
10 Yorumlamavi ama açık buz mavisi yatağım güneşe bakmıyor. ve odamda dolabım çizim masam küçük masam komodinlerim kitaplığım var. herşeye rağmen ruh halim berbat
10 Yorumla
+1 yıldümdüz duvar rengi. yatağım pencereye paralel, onun dışında çalışma masam ve dolabım var.
düz adam detected. şimdi benim profil analizimi kim yapacak?06 Yorumla- +1 yıl
dumduz hangi renk :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Benimde :D
- +1 yıl
aman odamıza da musallat olma da saat ve bilekliklerimiz gibi o.O
- +1 yıl
aaa o sendin dime :D odanıda ver bana :D
- +1 yıl
saç telinle kurtaramazsın panpa bu sefer!
2, 3 farklı boyayı duvara fırlattım öyle duruyor farklı bir tarz :)
11 Yorumla- +1 yıl
bende isterem
+1 yılduvarım lila 2 duvarın tamamı pencere,1 pc, 1 tv ve 1 makyaj dolabı var. 2 kişilikte yatağım ( yaat babaaaaaa ) :D :D
10 Yorumla
+1 yılMavi.Klasik eşyalara sahibim Dolap,yatak,televizyon,tablolar,halı vb.
10 Yorumla
+1 yılKrem rengi ama mecburiyetten :) Yoksa fıstık yeşili düşünürdüm açıkçası :) eşya olarak da çalışma masası dolap ve yatak var bide halı :)
04 Yorumla- +1 yıl
krem rengi iyi ya :D benim eski odam yesil turuncuydu odama yeni mobilya alindi ama duvarlar hala acik yesil :D
- +1 yıl
Hmm :D Krem de iyi de, fıstık yeşili de hiç fena olmuyor canlılık veriyor :)
- +1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
:D
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Açık sarı, o kadar dolap var ki sayamadım şuan... :D
10 Yorumla
+1 yılfeng shui kaçmış senin içine arkadaşım kurtul biran önce. odanda neyi nasıl yerleştimek istiyosan öyle yerleştir bak nasılda huzurlu hissedicen kendini
00 YorumlaKum beji ile kırmızı.
Kütüphane, dolap,tv, puf, yatak, çalışma masası mevcut.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Yıllardır sarıydı ben hiç sakinleşmedim ki şimdi kahverengi beyaz
10 YorumlaOdamın rengi = Pembe / Kahverengi ( Heeeç sormayın )
Odamda = Çalışma masam , yatağım , 5 katlı çekmece.
Yastığım = Pencere altı , yani Güneş'e doğru :)07 Yorumla- +1 yıl
valla kurtarmaz :)
- +1 yıl
pembe he :D
- +1 yıl
pembe duvarın hatrına olsun :)
- +1 yıl
pembe he :D :D abi naptin ya :D
+1 yılparlement mavi...ama siyah içini karartır resmen deli saçması...benim ruhumu açıyor siyah renk...aslında siyah yapatım eve gelenler mal mal böyle şeyler söylemesin diye yaptırmadım..
00 Yorumlagüneş pek görmez buz beyazı rengi duvarlarım yatağım denize doğru
büyük dolabım, komidinim ve devasa aynam ,küçük kitaplık birde küçük bir koltuk var
her şey kırmızı ,krem..02 Yorumla
+1 yılduvar boyası beyaz ama tavan dahil her yere sarı lacivert posterler astım dolapların raflarında da hep fenerbahçe dergisi falan var ve odam çok dağınık her yerde elbise var dolap kullanmıyorum pek :D
03 Yorumla- +1 yıl
2 kiyafet dolabina ragmen bende :D bir sepetim var hepsi icinden kırişik kiyafet banadaha cok yakisiyor :P
- +1 yıl
yok annem elbiseleri arada topluyo yıkama falan hallediyo da ben kirlileri ya kapının arkasına asıyorum ya da yere atıyorum :D
- +1 yıl
Benimki odamı toplarsa acıdiğindan topluyo 'D
+1 yılBir bayanın odasında kitaplık olmasada olur,yatak olmasa da olur,dolap olmasa da olur ama kesinlikle;
AYNA-CIMBIZ ikilisi olmalı...
Anlayan kızlar eksiledi bile =D013 Yorumla- +1 yıl
Hürrem hamam otu yağı :D
- +1 yıl
türk kızı de de ben üstume allinmiyim :D
- +1 yıl
KEZBAN,KEZBAN'dır.Kürdüyle,Türküyle,Çerkeziyle,Lazıyla vs...
Bayansan üstüne alınabilirsin. :D :D :D - +1 yıl
hiçbiri değilim :D
- +1 yıl
Odanda Ayna-Cımbız ikilisi varmı?
- +1 yıl
ayna varda cimbiz yok lazım olursa annemden allıyorum ince kaşlarımın içiçine siçmak için:)
- +1 yıl
Şimdi senin cımbızın yokmu yani?
- +1 yıl
Yooook
- +1 yıl
o zaman desene sende ''Hııı Zayn mselamn bkre tamamı :s:s'' diyenlerdensin. :)
- +1 yıl
ergence konuşmuyorum ya zayn kim şimdi :D
- +1 yıl
Zayn ' boşver kim olduğunuda,ben de ergence konuşmuyorum zaten,senin konuştuğun dilden konuşuyorum.
- +1 yıl
Peki konusdugum ya da bildigim hangi dil
+1 yılodam pembe tamamen arada biraz krem beyaz var işte :))
10 YorumlaBenim siyah beyaz desenli özel bir duvar kağıdı :D
Ama önümüzdeki günlerde doğal taş duvara geçmeyi planlıyorum :D02 Yorumla- +1 yıl
vay be bende swaroski taşları dizdircem anca geçerim seni :D
Şampanyaydı galiba bu rengin adı tam hatırlayamadım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılaçık fildişidir bizim odamız.aydınlık oluyor.
11 Yorumla- +1 yıl
guzelmis :(
kırmızı siyah köşeden köşeye ^^ tavanda çok güzel bir amblem var büyük. gereksiz ve çok eşya yok herşey düzenli disiplinli :P
00 Yorumla
+1 yıl2 duvarı yawrı ağzı 2 duvarı mor renk yerler laminat parke pencereler pimapen ısıtma merkezi 3+1 sana ayda 750'ye bırakırım
04 Yorumlayeşil kırmızı duvarlar Karşıyaka armalı yatak odamın kapısında Karşıyaka bayrağı asılı.
00 YorumlaKiraladığım ev hangi renkteyse aynen kalır. Hiç öyle şu renge boyayayım gibi bir isteğim olmadı. Eşya daha muhim benim için
00 Yorumlabu dedıklerının feng shui ile bir baglantısı var mı?
00 YorumlaOdamın duvarları sigara dumanından nasibini almış geleceğim kadar kara.
01 Yorumla- +1 yıl
adana mı bura yıllık alalım :)
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Ev sahibi hangi renge boyadıysa..
20 YorumlaSiyah'ı seviyorum..
Kanatlarımıda kıps.10 YorumlaTurkuvaz (Twitter mavisinin aynısı)
10 YorumlaOdayı yeni boyattım masmavi oldu... eski rengi turuncuydu
00 Yorumlamavi.. bol miktarda kitap ve hobilerim..:)
10 Yorumla
+1 yılsiyah beyaz ağırlıklı
10 Yorumla
+1 yıl- Yeşil duvarlar tavan beyaz
10 Yorumlabenim sarı ama pek sakinleştirmiyor
10 YorumlaOdamın Tamamı Beyazzz :) Bayılırm.
10 Yorumla
+1 yılBenimkisi beyaz bembeyaz..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vanilya çiçeği rengi.
10 Yorumla
+1 yıl1 hafta sonra lila rengi olacak şu an fil dişi
02 Yorumla- +1 yıl
niye evleniyin mu 'D
- +1 yıl
yok =) hep yapmak istiyordum bu zamana kısmet oldu
+1 yılbeyaz .. hımm baş ağrısımı yaparmış :S
04 Yorumla- +1 yıl
gunese karsi olursa evet
- +1 yıl
Liink varmi p
- +1 yıl
neyin linki ya :D
- +1 yıl
yazdıklarının birde ben okumak istiyorum :D
duvarlar mavi,mobilyalarda mavi herşey mavi:)
05 Yorumla- +1 yıl
ykucukken benim odamda oyleydi :D
- +1 yıl
cinsiyetim:manyak
- +1 yıl
halı. yatak dolap calisma masasi oyuncak kutum ve TVim hepsi. lacivert gri di sonradan mavi pembe barbieli perdem vardi nefret ediyordum hep sokuyordum duvarlarimda pembeydi :D ama bebn hepsinden nefret ediyordum 8 yasima gordigimde tasindik cok kucuk bir eve eski evde 8 oda mutfak oturma odasi WC hariç. yeni odami kardesimle paylasdim duvarlar desenliydi yarisi pembe yarisi krem renki aralarinda o cizgide kelebek kalp stickerleri geciyodu :D
+1 yılyesil odamm
12 Yorumla- +1 yıl
benimde eski odam oyleydi
- +1 yıl
ben yesili severim bu duvar koyu cam yesili digerleri acık renk :)
sarı kırmızı tabikideee
01 Yorumla- +1 yıl
vaay
Mavi... benim yatak bakkal Hüsnü amcaya doğru :D
02 Yorumla- +1 yıl
vayt be :D
odam kırmızı renk.. bu ne demek oluyor :p
04 Yorumla- +1 yıl
fitnesse gidiyor musun:D ya da kick box:D
- +1 yıl
işte bu demek :D
Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. Lila.
10 Yorumlasahrabeji imiş
10 Yorumla
+1 yılKese kağıdı.
10 Yorumlakırmızı siyah ağırlıklı depresyona sokan bir oda..
05 Yorumla- +1 yıl
aynen ya
- +1 yıl
benim perdeler kirmizi majyaj dolabim kirmizi yatagim demir siyah calisma dolabim kirmizi kitap dolabim beyaz diger dolabimda siyah kirmizi komedilerim kirmizi ve cok agressivim :D
- +1 yıl
Oha :D
+1 yılodam yok la benim :D
17 Yorumla- +1 yıl
anne ve babanin
arasinda mi. yatiyorsun :D - +1 yıl
saçmalama :D misafir odası var ordayım :D
- +1 yıl
misafir odası var ordayım
- +1 yıl
ozaman senin odan oluyo sapsal :D
- +1 yıl