Gidiyimmi ? gitmiyimmi?

bilmem bilirmisiniz ama kızkardeşimle ilgili çok konu açmıştım sorunlu biri ailede her daim soruna sebep ooluyor tanımadığı adamlara numarasını verip cinsel içerikli konuşması cam show yapmasını yakaladım konuştuğu adamların çoğuyla sevgili bile oldu adı soyadı yazılı face ine ekledi azıtık bir mal kısacası ..dün yine sorun çıktı annem çok sinirlendi çünkü kadının her dediğine cevap veriyor. küfrediyor annemde vurmaya başladı annemi tutyum derken babam geldi anneme vurmaya başladı sahurda hemde annem çileden çıktı tüm apartmanı hatta sokağı ayağa kaldırdılar küçüklükten beri kavga gürültü ..ben bunlar yüzünden hasta oldum depresyona girdim ...sürekli stres var stresten uzak dur diyorlar ama nasıl durayım dün zor ayırdım annemle babamı bu sene üniverstede istediğim yer gelseydi şehirdışı yazıp gidicektim ama o da olmadı siz bu durumda napardınız inanın bunu konuşucak kimsem yok konuştuğum herkes boşver deyip suratıma güler kesin ..yani 1 yıllığına falan büyük şehirlerden birinde çalışıyım diyorum sizce bu akıllıca bişeymi yoksa burda gerçekten kendi canıma kıyıcam kaç gündür başağrım geçmiş ti şükürki bu sabah öyle bir ağrı tuttuki anlatamam bıktım yani gidip dönmemek istiyorum nolur bir akıl verin
Gidiyimmi ? gitmiyimmi?