Balik Burcu Erkegine küfür etmek ve pismanlik

Ben 1 yil boyunca balik burcu olan biriyle bir iliski yasadim. Il baslarda muhtesemdi. o 26 yasinda, ve bu yil okulu bitti. Ise baslayip seninle evlenmek istiyorum demisti. Neyse mesafeler ve baska sorunlar olunca ara vermek istedi. O aradan sonra toparlaamadik bir daha. Ayrildi benden. Ama tamane hayatimdan ciktigini söyleyemem.

Iki de bir geliyordu tekrar. Yok seviyorum ama yapamiyorum vs. Beni davet ediyordu bir seyler yapardik, ertesi gün gelip bana "ben bir iliskiye hazir degilim" diyordu. Beni cok kirdi. Defalarca-

en son, bu cok cok kötüydü. Konusacak birine ihtiyaci var dedi. Ben gttim. Konustuk, ben onu teselli ettim. Daha sonra sorunlarimizi konustuk. "seni cok kirdim" dedi. "Evet" dedim bende. Olanlari konustuk. O özür diledi. Bir daha ayni seyleri yapmayacagina söz verdi.

2 gün sonra ona sordum artik yani ne olcagiz diye cünkü onun yanindayken hic arkadas gibi degil, sevgili gibi davraniyor. Ben yapmiyorum vs. dedi bu yine.

Ben sinirlendim onu sildim engelledim. Cok da kirildim üzüldüm.

Ertesi gün ona bir mektup biraktim. Cok iyi bir sey yaptigimi söylemiyorum ama bu fazlasiyla hak etti bunu. Cok agir seyler söyledim. Hayatimi... dedim. Artik iyi biri olduguna inanan ben bile buna inanmiyorum dedim. Bunu biraktim. Bir daha da onu görmedim. Ta ki gecen haftaya kadar...

Ben onu hala özlüyorum. evet bizden bir daha olmaz biliyorum. Ama en azindan onun pisman olmasini, gelip özür dilemesini isterim. Sizce herhangi bir sekilde geri döer mi (barismak icn demiyorum)
Balik Burcu Erkegine küfür etmek ve pismanlik