al ömrümü koy ömrünün üstüne ,senden gelsin ölüm başım üstüne
al ömrümü ömrüne koy derken ne demek istiyo
al ömrümü ömrüne koy derken ne demek istiyo
sana çok değer verdiğini, ben yaşamıyım sen yaşa demek istediğini anlıorum.. çok arabesk.. ha bende dinlerimde bu ölüm falan.. basit beya... aşık olmuş sana aşık
o kadar çok seviyor ki, benim ömrüm sana feda olsun, benimkini de sen yaşa diyor.
Benden uzun yaşa senin ölümünü görmeyeyim demek istiyor.
Cevap
14Cevap
Boş ver, salakça bişi. Olmadık duaya amin dedirtmeye çalışıyor. Böyle gerzekçe şeyler dinlememelisiniz. Sonra Damar- Jilet- Toz- Un muhabbetine dalıyorsunuz.
Kendi ömrünü de onun ömrüne ekliyor sana gelen bana gelsin gibi bir şey bu işte :) Ölümü tercih edip kalan ömrünü sevdiğine feda etmek tabii ki bu mümkün olmuyor :)
İlk defa duyuyorum. Uzun yaşa, benim ömrüm senin olsun, ölüm sebebim senle ilgili olsun diyor. Sevgi ifade etmek şekli işte ... :)
benim ömrüm sana eklensin senin için ölmeye hazırım!
Benim Ömrümü Al Senin Ömrünün Üzerine Ekle Demek İstemiş Yani Ben Yaşamasam da Olur Sen Yaşa Diyor
gayet açık mesela adam 20 yıl yaşıcaksa alıyo kızın üstüne koyuyo kız 20 yıl daha uzun yaşıyor.Bu arada şarkıyı severim
ömrümü al senin ömrüne ilave et diyor yani. benim saatteki kumu da senin saate ekle... did yu andırsitent mi
al benim ömrüm de senin olsun diyor. sana birşey olmasın diyor nesini anlamadın :/
yoksa sen ümrün ümür üstüne çıkmasından çiftleşmemi anladın?:D
o derece sevmişki benim yerimede yaşa diyor hayatını bile armağan ediyor
senin icin ölürüm giib bisey ben ölim sen yasa
dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
aslında ne demek istediğini biliyorsun
deliler gibi sevişmek.
sen ne anladın çok merak ediyorum
yazar basit toplama işlemini işaret ediyor
Koy da gidiversin
gayeet acık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar