Sevgilimin kuzenini çok kıskanıyorum

Arkadaşlar şimdi bana manyak falan demeyin çünkü kıskanmamın adam akıllı sebepleri var. Sevgilimle ilk aylarımızdaydık bana hediye almıştı Faceye fotoğrafları falan koydum kuzeni direk mesaj attı sevgilime yalan söylemeyeyim tam hatırlayamıyorum ama konuşma şöyleydi

-hediyeler almışsın kıskandım

+ seninki öküzse biz napalım

- belki senden bekliyorum

(!) bu son cümle benim sinir krizi geçirmeme sebep olmuştu. sevgilimede belli etmedim dedim kuzeni manyakmısın sen falan. Bir kerede onun kuzeni olduğunu bilmeden önce faceden silmiştim onu çok sinirlendi "aranızı bozardım şimdi bişey derdimde neyse " dedi bu mesajları gördüm gene sustum. sonra bir gün yüzyüze görüştük kızla tüm kötü düşüncelerim gitti gibi oldu iyi biri gibiydi aylar geçti.

sevgilim kuzeniyle mesajlaşıyormuş buz pateni yapıyormuş kuzeni sevgilimde çıta bacaklarını mı kırıcaksın demiş kuzeni aynen şunu demiş "e napalım senin sevgilin gibi kalın bacak değiliz " ben bu lafı duydum sevgilimle kavga ettim kıza hiç bir şey demedim sevgilimde kuzenine söylemiş olayları kızlada bir güzel kavga ettik oh mis.. Neyse şimdi görüşmüyorlar ama ben kıskanmakta haklımıyım haksız mıyım?
Sevgilimin kuzenini çok kıskanıyorum