Hatalarım yüzünden mutlu olamıyorum?

Ergenlik çağım da yaptığım hataların bu denli canımı sıkacağı aklima gelmezdi. O zamanlar dusunemedim hayatıma bir dünya insan aldım. Üstelik ben bir kızım. Bir erkek gibi davranmisim. Önüne gelen le çıkmayı elini tutup opusmeyi güzel bir sey saniyordum. Şu an o kadar pismanimki 1yildir kotuyum. Tovbe ettim sürekli aglama nobetleri geciriyorum çok pişmanım inanin bana kendimi pis kirli dünyanın en büyük suçlarını islemis gibi hissediyorum. Geçmiyor bir türlü
Üstelik su an hayatımda birisi var ve tanıdığım en düzgün en iyi kalpli insan. Sorun şu ki onun hayatında bırak sevgiliyi kız arkadaş bile olmamış. Ilk sevgilisi benim. Herşeyde ilki benim. Onu çok seviyorum onu çok fazla seviyorum. Elim ayağım gibi nefesim gibi. 3 yıl olacak birlikteyiz. Fakat düşüncelerim beni rahat bırakmıyor kendimi ona karşı suçlu hissediyorum. Onunla konuştum o senin gecmisin benim de başıma gelebilirdi düşmez kalkmaz bir Allahtır dedi. Ama ben hala iyi hissedemiyorum kendimi sirf bu yüzden ayrılmak bile istiyorum ondan. Ama yapamıyorum da kalbim engel oluyor. Allah aşkına yardım edin ne yapacağım ben
Hatalarım yüzünden mutlu olamıyorum?