Sınıftaki arkadaşım beni öptü. napıcam?

Bugün normal güzel bir gündü arkadaşlar. okula gittim ders işliyorduk. bizim sınıfta ömer diye bir çocuk vardı ve durmadan derste bana bakardı. Tabi bende bu durumdan rahatsız olurdum. İşte derste tekrar baktığında ona notla mesaj gönderdim neden bana bakıyorsun diye. oda teneffüste bahçeye gel söylerim dedi. bende tamam dedim. zil çaldığında bahçeye indim. beni bekliyodu. yanına gelince bana bu duyduklarından sonra ne hissedeceğın sana kalmış dedi. ve devam etti"seni okulda ilk gördüğumde aslında kendini bilmiş bir kız zannetmiştim ama sonralarda senin diğer kızlardan daha farklı olduğunu gördüm. belki ilgini çekerim diye hep seninle uğraşıyordum. bu seni pek sinir etsede benim çok hoşuma gidiyordu"dedi sonra ellerimi tutup ceyda ben sana aşık oldum dedi ve beni herkesin içinde öptü hemde dudaktan ben hareketsiz kaldım. ben daha cevap bile vermeden koşarak gitti. Allah'tan orda hoca falan yoktu. sonra derse girdik ve hiç konuşmadık. okul bitiminde yüzüme bakmadan eve gittim. ben napıcam şimdi. onu arkadaş olarak seviyordum ama bu öpüşünden sonra..
Ya bilmiyorum kafam çok karışık. bana bir çözüm yolu bulun nolur😢
Sınıftaki arkadaşım beni öptü. napıcam?