Hani seni kullanıyor kullanıyor diyoruz ya kullanan erkeğin davranışları nasıl olur? Bir erkek tarafından kullanıldığınızı nasıl anlarsınız?

Hani seni kullanıyor kullanıyor diyoruz ya kullanan erkeğin davranışları nasıl olur? Bir erkek tarafından kullanıldığınızı nasıl anlarsınız?

selamm! Herkesin en az bir kere denk gelebileceği kullanan erkek tipleri hakkında biraz konuşalım. 🎀
Evet kızlar, maalesef bazen aşk sandığımız şey, aslında bir başkasının bencillik oyunu olabiliyor! 🎭 Kullanan erkek genellikle sizin duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı önemsemeyen, kendi çıkarları için sizi manipüle eden birisi olabilir. Onun için her zaman kendi öncelikleri ve istekleri gelir. Sizi sadece kendi yararına bir basamak olarak görebilir. O yüzden, ilişkinizde sadece sizin verdiğiniz ve sürekli olarak almayı beklediği bir durum varsa, durup bir düşünün!

Seni kullanan erkek nasıl anlaşılır bu konuda biraz tavsiye vereyim mi? Hazırsan başlıyorum. :D İlk işaretler genellikle onun sözlerinde ve eylemlerindeki uyumsuzluklardır. 🤨 Mesela, size olan bağlılığını sürekli dile getirir, ama asla bunu eyleme dökmek için adım atmaz.
Sizi sadece kendisi için uygun olan zamanlarda arar ya da mesajlaşır. Özellikle maddi ya da pratik ihtiyaçları olduğunda yanınızda olur ama sizin zor zamanlarınızda ortada gözükmez. Bu tür bir davranışlar o erkeğin seni kullandığını gösteren sana kaç diyen bazı işaretlerdir.
Daha da belirgin kullanan erkek belirtilerine gelince, işte bazı açık işaretler:
Bu tür bir erkek, genellikle kendi çıkarlarını ön planda tutar ve ilişkideki dengesizliği sürekli kendi lehine kullanmaya çalışır. 🚩
Seven erkek cinsellik ister mi? Tabii ki, cinsellik çoğu sağlıklı ilişkinin bir parçasıdır. Ancak, bir erkeğin sizi sevmesi sadece cinsel isteklerine dayanmamalıdır. 😳 Sevgi, saygı, güven ve destekle birlikte gelir. Eğer bir erkek sadece yatakta sizinle ilgileniyorsa ve diğer zamanlarda size zaman ayırmıyor, ilgi göstermiyor ya da duygusal destek olmuyorsa, bu onun gerçek duyguları hakkında soru işaretleri yaratmalıdır.💪💖

Romantik ilişkilerde bazen işler istediğimiz gibi gitmeyebilir. Hayat bazen beklentilerimizi karşılamıyor maalesef. Bazen karşımıza iyi niyetli kişiler çıkmıyor. Örneğin sevmeyip seviyormuş gibi yapanlar, zaman geçirmek için ilişki yapanlar. Böyle bir sürü örnek verebilirim. Bugün biraz hazır sorunun üstüne seviyormuş gibi yapan erkek nasıl anlaşılır konusuna değinmek istiyorum. 👀
Bir erkek tarafından kullanıldığınızı nasıl anlarsınız konusuyla direkt bir giriş yapalım. Nasıl anlarız, aslında çok basit. Ama bazen aşkın gözü kördür ve sana yapılan bazı hareketlerde art niyet aramazsın. Gözünü açık tutsan ve parçaları birleştirsen hemencecik durumu anlayabilirsin. Bu parçalar neler, hangi hareketlerden bir erkeğin kadını kullandığı nasıl anlaşılır?
Sevmeyen ama vazgeçmeyen erkek türü, başlarda bile anlaşılabilir. Yeter ki davranışlarını fark et. Bu tür erkekler, seninle ilgili kişisel detaylara pek ilgi göstermezler. Seni merak etmezler, senin anlattıklarını umursamazlar. İlk tanışmamızda, eski sevgilim benimle ilgili derin konulara girmedi ve merak etmedi. Ama ilişkiye karşı hevesi çok yüksekti. Bu, gerçekten ilginin olmadığının sinyalini veriyordu.
Bazı erkekler, ilişkideki zamanı takılmak isteyen bir tutumla geçirirler. Bu tamamen can sıkıntısından, sevgilisiz duramamasından kaynaklı olabiliyor.
Takılmak isteyen erkek nasıl davranır konusunda en basitçe gelecekten bahsetmeden kendi beklentilerine üzerine kurulu bir ilişki tarzını benimser. Bu tür erkekler, ciddi konuşmalardan kaçınır, gelecekle ilgili planlardan bahsetmezler. Karşındakinin duygularını önemsemez, kırılıp üzüldüğü durumları dikkate almaz. Trip atıldığında bile durumu anlayamayabilir.
Bu yüzden bebekler, kendi değerinizi bilmek ve korumak çok önemli. Kimse sizin mutluluğunuzu ikinci plana atamaz.

mesela onuna birlikte dışarda pek gözükmek istemez. kimse bilmesin falan der. neden kimse bilmesin dediğinde aklını karıştırırlar ailem duyar vs. yalan uydurur. birde ilk buluşmada utanmıyor, çekinmiyor öpmeye çalışıyorsa %100 kullanıyordur
Kız kullanıyorsa parasını yer erkek kullanıyorsa eller
oldumu sende
@Sanamutlulukkaynagi asla çünkü haram
@Sanamutlulukkaynagi Allah seni ıslah etsin
saolda soyle hadı
Sevmediğini anlarsın zaten, eğer duygulardan anlıyorsan. O kadar iyi oyuncu değildir karşındaki. Yazışmalarınızda, yanındaki hareketleri, her şeyinden belli olur bu gerçekten sevmiyor beni diye düşünürsün.
Umursamaz olur pek fazla takılmaz yaptıklarına anlarsın zaten tavrından
Cevap
16Cevap
Sadece bir tarafları kalktığı zaman arayıp sorar.
Maalesef kullanıldığımı hissettiğim bir sevgilim oldu. Hiç de öyle evde saklamıyorlar sizi gayet gösteriyorlar Narsist biriydi Ona karşı bakışlarımın farkındaydı hep hoşuna giderdi Eve atmaya çalıştığı oldu Bir kere kandım ve kaçtım resmen Yani inanılmaz fazla erkek çeşitidi var. İlk olarak sizi gerçekte saklamazlar arkadaşlarıyla da tanıştırırlar göze sokar ama sanalda saklarlar Nedenini sorunca mesajları gösterip annesine ablasında attığını onlara anlattığını söylerler cidden de öyledir ama sanaldan paylaşmazlar Bi bakarsınız günün birinde storylerine siz atmayan adamın storylerinde kötü tabirli kadınla görürsünüz Arkadaşım der kaynak gösterir One night stand iki tarafta galiba neyse İkincisi size iş bile bulurlar desteklerler ama konu senin daha iyi olman ise kudurur 'Sen beni beğenmiyorsun Prenses misin Ne bekliyorsun benden anlamıyorum' a getirir egonu kırmaya çalışır özellikle sorunlu ailen yoksa kudurur bu adamlar çünkü kullanamayacağını anlarlar Kızlar sorunlarınız varsa da lütfen güvenene kadar en azından anlatmayın erkeklere Bu arada sürekli aşamadığı sorunlar vardır Sabıkaları vardır davası vardır babasal problemleri vardır annesine kız kardeşine ölüp biter ama seni kullanmaya çalışırlar Ne zaman arasam açtı geldi de ama her geldiğinde kullanmaya çalıştı ellemeye temassal şeyler İşte o zaman bir kez anlatmştım ikinci kez anlatamam diyip bırakın lütfen Zaten kullanamazsa o sizi bırakıyor Bu arada hiç maddi bir şeyden de kaçmadı her yere taksiyle bıraktı vs. İlk başlar aşkından ölüyor gibi davranı bin tane ümit verip bana gelecekten konuşup ben ameliyat olunca takmamıştı böyle de iğrenç bi türdü Bunları kız kardeşlerime yazıyorum fark ederseniz bu tarz şeyler kaçın lütfen
bizim burdaki markette çalışıyodu bu kuzeninden ismimi öğrenmiş ben tanımıyodm bile onu ınstadan istek attı neyse konuşmaya başladık 4 gğn konuşuyosak 3 gün konuşmuyoduk açık giyinmeme falan karışıyodu durup dururken kavga çıkartıyodu işte bir gün şu an işlerim var işlerimi hallediyim sende aınavına çalış yazın takılalım gibisinden bir şey yazdı meğersem bunun 3 yıllık sevgilisi vardı bende buna ınstadan yazınca olay patladı kıza benim şizofren oldugumu ona sapıklık yaptığımı falan söylemiş kızda başka bir erkk hesabından bana yazıyo sevgilimden uzak dur falan arabayla yanımdan geçtiginde müzigi son ses yapıp dibimden geçiyo beni görünce uzun uzun bakıyo ve arkadaşlarından istek attırıyo bana sevgilisi oldugu halde ve 3 ay önce 5 6 defa peş peşe istek attı bende kabul etmedim amacı ne sizce? benimle hep buluşmak istiyodu vallahi yalvarıyodu temas bagımlısı oldugunu söylüyodu bende o yüzden buluşmak istemiyodum herşeyi inkar etti benimle 1 2 gğn konuşmuş kıza öyle demiş kullandı mı beni
Seks sonrası arkasını döner ve uyur, hareketleri değişir.. Orgazm sonrası ilgisi biter.. Sadece sevisecegi zamanlar iyi davranır, sadece sevisecegi buluşmalarda yanında bulunur..
Sevilmedigimi anladım şu an teşekkür ederim
Suygu, birlşkte vakit geçirmek, arkadaşları ile tanıştırmak, sosyal ortamda görüşmek, konsere tiyatro gibi farklı ortamları senle deneyimlemk istemiyorsa; başkasının yanında sana kötü davranıyor; hep evde takılmak, seks istiyorsa; kullanılıyorsun
Allah rızası için maddi olmadan bir kerede siz bizi kullanın da bizde bu duyguyu heyecanı yaşamadan ölmeyelim... Aramıza Mesafe Koymadan...
Her zaman buluşmaz aramaz paran varsa ister veya başka türlü kullanır seven gibi asla olamazzz
Hep kendi istediğini yaptırmak ister yapmazsan sorun çıkarır cinsellik ister
yapmacık olur , laubali olur , umursamaz ve rahat olur
Cinsellik anlaminda yok iste her yerini operim, seni istiyorum falan diyen erkekler genelde.
Seni ortalık malı yerine koyar anlmaman imkansızzzzzx
bulusunca canim cicim öper sarar eve gidince takmaz bu kullanilmk iste
Kullanıyorsa cinsellik ön plandadır kızın duygu ve düşüncelerini önemsemez. Çanta gibi kolunda taşır parayla mutlu eder
Tek kelime ile... Merhametsiz.
Senle yer icer gezer tozar ama sevmez , ilgilenmez
Hep kemeriyle ugrasir
Önemli olan tek şey kendi istekleridir
Tanışır, tanışmaz cinsellik konularını açması.
Sürekli cinsellik işte
istedgini alıp seni bıkakır bu
işi bitene kadar ilgili bitince ilgisiz
umursamaz
parmağında oynatır
hunharca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?