Güven bittimi sevgi de bitermi sizce?

Okadar şans verdimki ona defalarca beni hayal kirikliğna uğratti. Belkide istiyerek yapmadi yapamadi cünki kişisel sorunlari var, ama kimse bana bukdr ümit veripde yari yolda birakmadi beni. Cok savaşdim cok yiprandim cok üzuluyorm neye biliyomusunuz verdim ona emeğe yazik oluşunu izledim icin. Vay be bunca mesafe kilometrelerce uzaklikta bilr nasil savaşdimi bir ben birde Rabbim bilir. Olmadi işte 4. yildir tanişiyoruz.2. yil o dil döktü. 1. yildir sürünen ben oldum. Nelermi yapmadim onun icin, hep kendimi sucluyordum ama suclamiyorm artik cünki bu durum onun kişiseliğiyle alakali bir durum. Cocuk dengesiz ne istedini bilmiyo bana ümitler verdi son 2. ay öncesine inanmadim cünki guvenimi cok buyuk sarsdi hep yalan dolan anlatiyo bana. Sizce bu ney ben bitti bidaha konusmuycaz dedimde susuyo. sessi cikmiyo msjlarima tel. ben öfke patlamasi yaşadimda acmaz onca hakaret saydim bana bilaf edipde ümitlerimi kirsin diye ama nafile. Koşarak turkiyeden evime geldim ağliya ağliya 😔yaziklar olsun bunu bana 4.5. kez yaşatti. Sürünsün it gibi bidaha bana ulaşamiycak. busferki kararimdan kimse döndüremez.
Güven bittimi sevgi de bitermi sizce?