Günaydın kuzen kazığı?

SelamunAleykum Cümleten
Benim bir çıktığım kız vardı ve yeni ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı saçma sapan olaylar bu kız benle çıkmadan önce 4 5 erkekle aynı anda çıkıyormuş benle çıktıktan sonra hepsini bırakmış arkadaşı bana söylemişti ve kuzen dediğim adam o gün aklıma girdi sor varsa bitirelim de dedi bende aynısını dedim bana guvenmiuormusun dedim bunun güvenle alakası yok neyse güvenmiyorsun gelecek göremiyorum ayrılalım dedi bu kadar mı dedim engelledim whatsaptan sonra kuzen dediğim şahıs yazdı bu kadarmı adamlığın bide büyük adamsın gibisinden konuştu benim yüzünden mi ayrıldın dedin kıza sonra dedim ki ona sen bu konuyu nerde konuştun iş yerinde demiş a yalan instgram whatsap ekli onda sonra kıza dedim sizin bana karşı gareziniz mi var dedim ne olur be kuzenin açtı gibi sonra bu mutluluklar gibisinden konuşmaya başladı başka biriyle çıkıyorum şu an dedim yoruldum artık kimseyi istemiyorum gücüm kalmadı size birşey anlatmaktan en son da bunu yazdı kuzenin anlati herşeyi falan sevgilisi olduğunu ben den ayrıldıktan sonra 2 gün bulmuşsun sen benim aklıma hiç gelmedin dedi ve olay bu sizce olaylar ne? Bu kızın derdi ne kuzenin derdi ne?
Günaydın kuzen kazığı?