Neden? açıklarsanız güzel olur
Türk Kızı - Amerikan Erkeği evliliği nasıl olur?
Neden? açıklarsanız güzel olur
Benim kuzenimde Fransızla evli. Cok mutlular. ikiside birbirine din konusunda saygı gösteriyor. Ama şu an bı kızları var 6 yaşında. o dinini kendisi secicekmis. aklı erince. haç takıyor boynunda. babasina benzicek gibi. Kuzenim ne kdr kendi tarafına çekmeye çalışsa da yurt dışında yaşıyorlar. orda çocuk etkileniyor
Hannah Francis youtube kanalı var annesi Türk babası Amerikan takip edebilirsin
Süpersin sağol :)
dini yöden önemsemiyorsan sorun yok evlenirsin. oraya yerleşirsin yda o yerleşir bu sizin seçiminiz. sana verdiği güvene bağlı. anlayışlı güvenilirse neden olmasın.
Ben dinimi yaşıyorum karşılıklı saygı olduktan sonra biri dinini terk edecek diye birşey yok
islam dınınde musluman bır kadının başka dıne mensup olan bır erkekle evlenmesi caiz değil ve yasaklıyor o yuzden. ben demiyorum kural bu.
Aynı şekilde erkek için de uygun değil ve şartlara bağlı ancak karısı iman etmeden hristiyanla evlenmiş ve çocuğu o hristiyan annenin elinde büyüyen Türk erkekleri tepki görmyor
caiz fazla o cümlede direkt yasak.
biliniyorsa tepki görür ama bilinmese kım bırşey dıyebılır vıcdan meselesi. bunun mantığı bu ılerde erkek kadını ıslama ısındırabılır ıkna edebilir ama kadın erkeğ, bu konuda edemez mantığı var. mesela sen musluman ol evlenim dersen ne tepki verir.
Sorun zaten baştan şartlamak empati yapabilirsin pat diye biri gelip seni başka bir dine inandırabilir mi? Ben bir insanı islama ısındırabilirim ancak o bunu bende gördükçe oluşur. Dünyada islamafobi gibi bir gerçek varken asıl islamı yanlarında yaşamadan tanıtmadan kimseyi ısındıramazsınız. Ayrıca hangi erkek karısını İslama bu şekilde sokmuş ve bu şekilde gerçek inanç olur mu sanıyorsunuz. Sadece erkeklere bu ehliyeti vermek için herşeye göz yumarak daha büyük hata yapıyorsunuz
müslümansan aç kuranı oku açık net ayet var bu konuda degilsen zaten sormana gerek yok.
ablası ben şu gune kadar araştırdığım kadarıyla islamda her kuralın bır mantığı vardır eksiksizdir.
hep sorgularım ve tatmin edici cevap alırım o yüzden uygun olan bu yanı.
İyi çünkü amerikan vatandaşı olucaksın kötü yanı hristiyan olması dinen caiz değil müslüman kadının evlenmesi
Açıkçası kuran nasıl geçiyor bilmiyorum ancak tefsir edenler erkeğe de caiz değil dediği halde toplum erkeğin evlenmesini hiç yadırgamıyor
Cevap
14Cevap
Coniye Ayşe teyzeyi anlatıcan yandı garibim :DDDDDD
yok be benim hayatımda bile Ayşe teyze falan yok onu niye muhatap edeyim :D
Etme sakın :DDDD
Guzeldir. En azindan turkle olacagindan daha iyi olduguna eminim. Benim sevgilim de yabanci -norvecli, amerikan degil- yani farki cok iyi biliyorum.
Kültür, tarih, din, gelenek, görüş vs. Ayrıcalıkları olur.
Neden olmasın hem Türk kızıda bu vesileyle amerikada yaşar 1. sınıf hayat oh
Tamamen farkli bir kültür ve davranislar bu evlilik olmaz!!
gelenek catismasi olr
Saygı ile aşılacağını düşünüyorum
sanmam sadece siz degl aileler de evleniyo onlarn catismasi sizi de huzrsz eder
Uygun ve uzun süreli olmaz
neden
Aile içi fedakarlık konusunda neredeyse aynı düşünüyorum ancak kesinlikle ikili ilişkilerde daha az bencil ve çok daha sevgi dolular.
Do it good girl. The american kowboys fucks profesyonel? 😏👍
Bence olmaz kötü
Öpücük :)
hahaha yiyemeyeceğin şeyin altına yatma derim :)
Tecrübe konuşuyor sanırım :D
çok zorlandılar 3 bacaklı diyorlar ondan ;)
Süper olur
Neden?
olmaz.
Neden?
Sizin gibi kezoları kim başına bela alsın
Bula bula amerikami
Suriyeli mi bulaydım ;)
İşte ben de onu dedim Türk erkeklerine ne olmuş. Böyle tövbe estagfurullah birşey olmuş... Geneli cins cins davranışlar Türk kültüründen kopuk sadece TCsi olduğu için kendine Türk diyen erkektense Amerikalıyı tercih ederim. Adam gibi Türk erkeği yok demiyorum ama karşıma çıkmadı
Türkiyede öyle dolaşan kaç erkek var tahmin edebiliyor musun?
Türkiyedeki ateist gençlikten, kız arkadaşlarımın evli olanların anlattıklarından, müslümanlığı sözde olan dinini zerre kadar bilmeyen insanları gördüğüm için diyorum. Tabi bir de her sokağa çıktığımda kışı atkı şapka mont bot gezerken bile yanlarında eşleri olanlar dahil gözleriyle soyan adı erkeklerden bu kadar insan ahlaklı, abdestli ya da dini Allahla kendi arasında iyi- doğru insan olamaz
Bak ben Türk kızı şöyle Türk erkeği böyle muhabbetinden en nefret eden insanlardan biriyim ve Allah biliyor ki gönlüm hep dinini de ırkını da bilen ve buna göre yaşayan adam gibi iyi kalpli biriyle evlenmeyi istedim ama hayatın gerçekleri diye birşey var Türkiyede Türk gibi yaşayan erkek çok az. Senin Türk anlayışınla benim ki farklı olabilir ben Türkistan Türklüğünden öz kültürümüzden bahsediyorum. Mesleğimden dolayı çok iyi araştırıp bildiğim bir konu. İbrahim Kafesoğlu'nun Türk Milli Kültüründe bahsedilen öz ahlakımızı yaşatan bir adam bulamadım. O yüzden eskiden hem dini hem milli nedenlerden ötürü olmaz dediğim ama artık kalbi ve ahlakı güzel olan beni seven herhangi biriyle gerçekleştirmeyi düşündüğüm evliliğe razı oldum. Alınacak edecek bir durum yok. Ben Türk kızı para yer, bakımsızdır, kültürsüzdür, eğitimsiz, tv izleyen, trip atan ... hakaretlerini okuduğumda alınmıyorum. Biliyorum ki ben o kategoride değilim ve o Türk kızı dedikleri gerçek Türk kızı değil.
Kısacası gerçek Türk erkeğiyle Türkiyede yaşayan saçma sapan yetişmiş karaktersizleri ayırt ediyorum. O yüzden öyle değilsen sen de alınma.
Bu arada adı geçen kitap çok değerli bir Türk tarihçisinin kitabı daha birçok farklı profesörlerin eserleri de mevcut bu konuda... İlgilenirsen pdf örneğini bırakıyorum. İyi günler
www.pdf-archive.com/.../
Allah hayırlısını çıkarsın diyelim. Ne kadar konuşulsa da kader kısmet bu işler.
Google da Prof. İbrahim Kafesoğlu Türk milli kültürü pdf şeklinde aratırsan çıkacaktır :)
Şimdiden iyi okumalar öyleyse :) Ardında daha derin içeriklere sahip olan Bahaeddin Ögel'in çalışmalarını da tavsiye ederim. H. Nihal Atsız'ın romanlarında da gerçek Türk kültürünü okuyabilirsin B. Ögel ve İ. Kafesoğlu bu alanda uzmanlar ancak tabiki kitaplarının bilimselliği okumayı zorlaştırabilir. Atsız Bozkurtlar gibi romanları başlamak için daha doğru sanırım :)
Kötü
neden
olmaz kötü olur,
Why?
aha ingilizce öğreniyor :D nedenini evlendikten sonra görürsün,
Nedenini anlatmayacaksan neden soru cevap yapıyoruz ki?
biz birşey yapmıyoruz olay o şekilde gelişiyor,
Kiz genis olmali
bılmemm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar