yaklaşık 10-12 kilo fazlası olan bir kadına nasıl olur da kırmadan kilo vermelisn denir... basit tabirler işe yaramıyr...
not : dalgaya alarak saçma sapan seviyesiz şeylerle tiksindirmeyin kendinizden.
Bak sana ciddi ciddi bir tavsiye ! :) Eğer onu kırmamak için farklı yollarla demeye çalışırsan bir kadın bunu zaten her türlü anlar boşuna başka yol arama aksine anladığı an daha çok üzülür çok değişik şeyler düşünür. Al onu karşına (sanırım sevgilin ? ) onu kırmak üzmek istemediğini onu düşündüğünü söyle sen burayı bir şekilde bağlarsın zaten :) sağlığını düşündüğünü söyle ilerde oluşabilecek hastalıkalrdan korktuğunu söyle bu kiloları versen taş gibi olucaksın çok güzel bir kız olucaksın falan de motive et . Yani biri bana gelse dolaylı yollarla kilo vermem gerektiğini ima etse aklıma bin türlü şey gelirdi bunun aklı benim fiziğimde mi bu sadece benim fiziğime mi aşık vsvsvs. Gerçekçi olmak iyidir :) Buna olmaz dersen yakın bir kız arkadaşıyla konuş ( halden anlayan insancıl!) :) kızlar bu konuda daha iyidir aklına girer kilo vermesi gerektiğini söyler :)
teşekkürler :)
Nasıl yoldan söylersen söyle yinede bir bayanı çok kırar böyle şeyler.Özelliklede bu gibi konularda çok hassasız.Kadınlar zaten kendileriyle ilgili herşeyin farkındalar.Bırakın da kendileri kendileriyle ilgili şeylere karar alsınlar.Ve de birşeyler uygulamaya başlasınlar.
siz kadınlar aslında duygusal olarak işleri çok büyütüyorsunuz... nedne böylesinz bilmiyorum ama çok duygusal olarak çok ego sahibisiniz...
hayır ego farklı birşey duygusal ve hassas olmak farklı birşey.Nasıl bir kadının yaşını sormak çok hoş bir davranış değilse fiziksel özellikleriyle ilgili böyle yorum ve birşeylere teşvik edici şeylerde hiç hoş değil.Birisi bana söylese ben çok kırılırım.Her kadında çok hassastır bu gibi konularda emin ol.Siz erkekler zaten apayrı bir kafadasınız ama bizim yapımızda böyle.Yapacak birşey yok neden kendisinin kendi isteğiyle birşeyler yapmasını beklemiyorsun.O bilmiyor mu sanki kendi özelliklerini
biraz daha basit yaşamayı deneseniz daha mutlu olrsunuz aslında
kilo vermesini istediğin bayan kız arkadaşın mı?
eşim !
Peki siz onun dış görünüşünden rahatsız olduğunuz için mi kilo vermesini istiyorsunuz yoksa sağlığına olumsuz etkisi olduğu için mi? Demek istediğim neden bukadar çok istiyorsunun bayanın kilo vermesini?
sağlığına da zararlı... kilo aldıgından beri sağlık problemleri arttı.. farkındayız... ayrıca elbet fazlalıklarını atarak daha fit bir yapıya sahip olabilir... hemen dış görünş hikaye iç güzellik diye lafa girmeyin... bunun farkında olan birisiyim..
bazen zayıfladgm zaman sana hiç yakışmıyr zayflık biraz kilo al yüzün gitti dediği zaman günlük öğün sayımı bazen 5 e çıkartyrum.. neden eşim beni güzel görmek istiyor...
benim de bunu istemem de yanlışlık olmasa gerek !
Nasıl desem anlattığınıza göre bir fazlalığınız ya da aşırı zayıflığınız yokmuş.Bu yüzden normal bir kiloya sahip olarak kilo verdiğinizde yüzünüzde çökmelerin olması vs bunlar çok normal.Her insanda da olur ve insan hiç iyi görünmez.Yani nasıl desem hastaymış gibi görünür bence siz o konuda eşinizi yanlış anlamışsınız eşiniz sizi önemsediğinden ve de toparlanmanız için kilo almanızı söylemiş.Peki size bir sorum olacak eşiniz zayıflamayı istiyor mu.Ve neden kendi haline bırakmıyorsunuz.
bana söylediği "hayatım sırf senin için istiyorum kilo vermeyi. ama çok tembelleştim dolyısyla bir ii spor yapayım diyrum sıkılıp bırakıyrum." tabi bunlar üstüne kırılmasın diye yorum yapmyrum..
Evet aslında eşiniz haklı spor gerçekten çok sıkıcıdır ve sabır ister ozaman şöyle bir yöntem uygulayın kendinize.Eşinize hiçbir sebep söylemeden hergün müsayit olduğunuz zaman dilimlerinde birlikte yürüyüşe çıkın.İlla tempolu bir koşu olmak zorunda değil.Normal yürüyüşün okadar etkisi var ki.Ve de yediklerinize dikkat edin.Çok yemeyin.Porsiyonlarınızı küçültün
teşekkürler yorumlar için...
rica ederim inşallah eşinizle birlikte bu sorunu çözersiniz.
elbette eşimle beraber çözeceğiz... her ne kadar ev reisi de olsak evi asıl yönetenin kadın olduğunu anlamış durumdayız :)
ahhaha :D aynı durum bendede vardı .d kıza tombişiöm tombişim falan diye diye kızın pskolojisini bozdm spora başlamştı .d gerçi bir faydasını göremeden ayrıldık ama benden sonra hayatına giren adama yardımcı olmuş oldum .d
Cevap
2Cevap
biraz zayıflasan fena olmaz de senı düşünerek söledm ynlş anlama de ozmn anlar senı
denedim.. teşekkürler.. başka değişik birşey lazım...
Onu olduğu gibi kabul et o zaman? Yada hayatım ilerde çoçuğumuz olsun falan dersin çoçuk yapcakmkadar zayıflasan nasıl olur falan
kabul etmekten yana sorunumuz yok... eşim zaten kendisi... ama biraz fit olmasını istiyorum çok güzel bir kadın esmer güzeli... o farkında herşeyin ama ne bileyim...
onu tetikleyecek bir söz lazım... farkında ama biraz tembellik yapıyor... tam böyle damardan girecek çok da kırmayacak bir söz lazım bana onu bulamyrum aslında bir türlü... aynı durumda olsan ne tetiklerdi seni ?
Beraber spor yapın hadı spor yapalım , bıraz fazlam var sende bana eslık etsene de
bunların hepsini denedim... fakat rehavet var biraz üzerinde... dolayısyla daha farklı bir çözüm lazım sanırım...
mantıklı ! teşkkrler
sen aslinda cok guzel bir kizsin biraz zayiflasan tas gibi olursun de.ben de ise yaramisti.
denemekte yarar var ! teşekkürler
hadi birlikte diyete başliyalım brazdaha sağlıklı beslenelim akşamları yürüyüşe çıkalımmm . bu gibi yaklaşımlar hem hoş olur hemde kilo verr dye düşünyrm
Demeyin zaten kadın farkındadır durumun
BULURUSN SEN Bİ YOLUNU
kolay olmadığı kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar