Yeter artık ya unutmak istiyorum artik?

eski sevgili unutmak istiyorum unutamıyorum cildiricam ya tekrar gorusmeye basladik arkadasca ama mesela bugun sinemaya gidelim dedi tamam dedim gittik. sonra bir kahve ictik bir yerde konusmaya basladim hayatima kimseyi almak istemiyorum sana umitte vermek istemiyorum dedi seni uzmek istemiyorum dedi ben onayladim dogru soyluyosun dedim bende hic kimseye aşık degilim kimseyi sevmiyorum dedim yalan tabi onu hala sevdigimi belli etmiyorum umit vermicem diyo mk surekli konusuyoruz sinemaya gidiyoruz vs boyle mi umit vermicek yeter artik ya valla gına geldi aşkımdan ölüp bitiyorum yok oyle yok boyle Allah im ya bana aşık olsun olmucaksa da beni ondan uzaklastir ben kendimi uzaklastiramiyorum biktim usandim bee valla bu aşk denen şey nasıl bir illetmiş offf mk hayatima kim girdiyse nerdeyse hepsi aldatti bu da oyle ama insan sevince gozu hic biseyi gormuyo naparsin arkadaslar boyle uzun uzun yazdim ama icimi dokmem lazimdi ancak boyle bir yer dindirebilir azda olsa acımı akil verin bana ya ben saf cahilim psikolojim bozuk harbi delirdim ya beynim allak bullak 😭
Yeter artık ya unutmak istiyorum artik?