Dudaklarda çilek rengi parlatıcı, kirpik kıvırıcıyla kıvırılmış kirpik, göz altı kapatıcısı sürülmüş. Saçları da kalın ve düzleştirilmiş, ufak sade bir küpe ve ojesiz tırnaklar. giyim olarak da böyle sade bakımsız mı gelir yani ojeli tırnaklar, fondöten sürülmüş bir yüz maskara eyeliner sürülmüş ful makyaj bordo ruj maşalı saclar daha mı havalı daha mı iyi ilk buluşma için?
Güncellemeler
+1 yıl
💁💁💁💁💁💁
İlk buluşmada böyle bir kız için bakımsız mı dersiniz? İkinci anlattığım daha mı iyi olur?
Ben acikcasi biriyle bulusuyorsam onun karakteri birazda bana hos gorunmesi onemli yani makyaj yapmasina gerek yok normal hali daha iyi ama makyaj yapmasi birinin seni onemsedigi deger verdigi anlamina gelirdi bir bulusma icin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama yukarda yazdıklarımı yapması saclarının falan fönlemesi düzenli gelmesi küpe takması falan bunlarda seni önemsediğini göstermez mi ikisi de bakımlı özenli fakat biri daha cok sade olarak bunu yapıyor güzel kokması ağzının temiz olması vs bunlar da önemli illa aşırı süslü makyajlı olması mı gerek
Makyaj yapma göz altı morluğun varsa onu gidermen yeter :)
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Göz altı morluğumorluğu cok yok aslında bugday tenliyim , göz ameliyatı oldum ondan sonra baya arttı soluk duruyor ve o kısmı ten rengi bir kapatıcıyla gecince kusuruz duruyor ve göz rengim sekli ortaya cıkıyor daha büyük görünüyor daha canlı parlak :)
O morluğu gidermen yeterli ilk buluşmada çıtayı yuksek tutma. yani düğüne gidiyormuş gibi suslenme. Sadelikten yana ol bu benim düşüncem, nihayetinde karar senin.
Tesekkur ederim bunu farkındayım zaten ama dogal mu yapıyorum sormak istedim :) birde baska sadeliği bozmadan ne kullanabilirim ekleyebilirim? Aklına gelen bişey var mı.
Takı olarak sadece bu küpeden takıyorum nasıl sence? https://encrypted-tbn1. gstatic. com/images? q=tbn:ANd9GcSkuNh2xMyTWBRO5ESX2IdbH61_cl_nUnBWKowowaXa8ARa_VFv3jIkQtmVAw
Kadınlarımızdan tavsiye al :D Çünkü ben makyajsız kadından hoşlanirim. Goz altı morluğu bile bana ayrı güzel geliyor. :D Karşindaki insana itici şekilde makyaj veya pasaklı gibi gorunmedikten sonra sorun olmaz.
Maşa falan ağır olur da nude tonlarında bir oje iyi olur elleri bakımlı gösterir. Rujunu da abartmana gerek yok. Giyiminde biraz daha özenli olabilirsin tamamdır ya ilk buluşmadan çıtayı yükseltmeye gerek yok 😂
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte benim korktuğumda bu sacları vs modeli gibi yaparsın sonra ruj falan porselen gibi yüz falan eee hep böyle olamayacgına göre birazcık salsan doğal takılsan karşıdaki soğur bence bu halini bilmediği için genelde böyle olur
Resimdeki kız hiçbir zaman bakım yaomasa da sorun olmaz
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama sen Şu an bu kızın zaten bakımlı halini görüyosun Şu an , temiz bir görüntüsü var, tüylerini alıyor , sacını sarıya boyamış, yüzüne bakım yapmış maske yani gerekli olan herseyi yapmış sadece sade olmayı tercih etmiş burda bu kızı takip ediyorum ve rputıne olarak bu bakımları yapıyor
yani ojeli tırnaklar, fondöten sürülmüş bir yüz maskara eyeliner sürülmüş ful makyaj bordo ruj maşalı saclar daha mı havalı daha mı iyi ilk buluşma için?
En İyi Cevaplar