Istemeyerek bir kızın kalbini kırmak?

Merhabalar bu aralar bir konu canımı sıkıyor burda paylaşmak istedim ben 22 yaşındayım gerçek hayatta hiç sevgilim olmadı cesaretsizligimden dolayı geçenlerde internet üzerinden bir kızla tanıştım baya sohbet falan derken bu kız numaramı istedi bende verdim görüntülü konuşmaya başladık kız almanyada cok iyi kalpli tatlı bir kız muhabbeti ilerlettik ben kıza karşı hiç bişey hissediyodum konuşurken kızın kanser oldugunu öğrendim kızla ne zaman görüntülü konuşsak çok heycanlaniyor çok seviniyor gözlerinin içi parlıyordu resmen neyse konuşurken kız sevinsin diye sevgili oldum içimden dedim nede olsa almanyada çok uzak bari sevindireyim kızı dedim aklımdanda o kiza karşı en ufak bir kötülük geçmiyordu her gün konuşmaya başladık kız çok güzel ama kıza karşı hiç bişey hissetmiyodum aşkım derken bile bir garip oluyodum ama o çok içten söylüyodu 1 2 ay böyle devam etti baktım kız baya tutuldu bana almanyadan Türkiye'ye gelin gelmek istedigini cocuklarimiza koyulacak ismi bile düşünmüstü ve çok ciddiydi buda beni korkuttu daha fazla ilerlemeden bitirmek istedim hiç bişey hissetmedigim bir kızla evlenemezdim 1 hafta soğuk davrandım benden soğusun diye baktım olmadı telefonlarını acmadım ve sonradan mesaj atıp bitirdim kız çok üzüldü ben kızın o halini görünce kızdan daha fazla üzüldüm ağladım vicdan azabı çektim yani bu hem bana hemde bu yazıyı okuyanlara ders olmuştur inşallah
Istemeyerek bir kızın kalbini kırmak?