Bir erkek bir kıza neden durduk yere iltifat eder?

Bir abi var yabancı. Geçenlerde öylece çay içerek sohbet ediyoduk. Başka kişi de vardı yanımızda. Gözlerimin içine içine bakıyordu. Ben de fobi vardır erkeklere karşı. Fiziksel temas ve göz teması fobim arasındadır. Şimdi abimiz çekik gözlü."Ben de ondaki gibi gözlere sahip olmak istiyorum" dedi teyzeye. Gözlerim güzelmiş. Sonra benden dizi önerisi istedi. Türkçe öğreniyor kendisi.Kiralık Aşk dizisini önerdim. Youtubeda aradı bulamadı. Bulamayınca telefonu bana verdi. Ben de bulamadım. Telefonunu geri verirken temas olunca fobim ortaya çıktı ve kasıldım. Beraber izliyorduk diziyi. Dizi başlarken oyuncuların isimleri yazılıyordu. Ömerle Defnenin öpüşme sahnesini gösterdiler. Rezil oldum. Neyse ikimiz beraber yarıya kadar izledik. Sonra bir amca var onu nedense yanına çağırdı. Neden çağırdı onu da anlayamadım. Öyle amcayala yan yana durdular. Çok şükür Ömerle Defnenin öpüşme sahnesi denk gelmedi. Dizinin ismini söylediğimde çeviri yaptılar ortam bir tuhaf oldu. Sonra da garip bir şekilde güldüler. Teyze ve kızı, bir de abi hep beraber güldüler. Ben de anlamsızca güldüm..
Bir erkek bir kıza neden durduk yere iltifat eder?