Arkadaş Grubu İçinde İlişki Yaşamak?

Selam arkadaşlar belki birçok kez yazıldı, belki de sıkça yaşanan ama benim ilk kez başıma gelen bu olay hakkında sizden yardım almak istiyorum. Kısaca anlatayım, üniversite hazırlıkta okuyorum sene başından beri birlikte olduğumuz yedi kişilik bir arkadaş grubumuz var. Başlarda çok dikkatimi çekmemiş olsa da zamanla çok samimi bulduğum ve hoşlanmaya başladığım bir kız var. Aramızda bir sıkıntı yok gayet iyiyiz ama aklımı kurcalayan sorular var. Mesela, kızın bu samimiyeti bana özgü olan bir şey değil gruptaki diğer erkeklerle de yakın bu aslında bir sıkıntı değil ama duygularımın karşılıklı olup olmadığını anlamamı zorlaştırıyor. Diğer bir sıkıntı da kızı kaybetmekten korkuyor olmam. Şöyle açıklayayım onunla vakit geçirmekten, bir şeyler yapmaktan gerçekten keyif alıyorum ve eğer ona açılırsam hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum. Yani olumsuz cevap almam durumunda hem sevgilim olmayacak, hem de sevdiğim bir arkadaşımı kaybetmiş olacağım (sözde arkadaş olarak devam edilir ancak pratikte önceden olduğumuz kadar iyi olabileceğimizi düşünmüyorum). Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim :)
Arkadaş Grubu İçinde İlişki Yaşamak?