Bir melankoli , bir eskimişlik var bu sözde , seven hiçbir zaman terk etmez zaten.. Hep yanıbaşında durur.. Çünkü terkedebiliyorsa bir insan , kafasında bir "acaba " vardır..
Ve "acaba"lar ile de ömür geçmez..
Gitmek istiyorsa karşımdaki , hayal kırıklığı ile karışık saygı duyarım.. Demek hiç sevmemiş derim..
En güzeli , dönerse senindir.. İskenderse benim diyin.. En güzel aşk yemek yemektir 😊
dönerse senindir pilavsa benim :D evet katılıyorum bu söze gideni serbest bırakmak gerek ne de olsa karar gidene ait geri de dönebilir hiçte dönmeyebilir
Bazen çok severken bile gidiyo insan ama sonra anliyo diyo ben bunsuz yapamam geri dönüyor. Bazı insanlar var neymiş giden sevmezmis. Yapmayin arkadaşlar şimdi ben buraya seven girmez yazsam biri okur ve gitmek zorunda kalan sevgilisi geri döner kız der ki kendi kendine seven girmez der kanul etmez ve etseydi belki çok güzel gelecekleri olirdu. Kimsenin hayatını düşüncesini bilip bilmeden sorgulamayin. Seven girmez giden dönmez diye birşey yok benim sevgilim de gitti döndü ve şu an 1. Yılımız olcak ve çok mutluyuz
En İyi Cevaplar