Oyuncu Mrat Yıldırım ve eşi, düğünlerinden tam 2 ay sonra Maldivler'de balayına çıktılar. Sizce balayının büyüsü ne zamandır? Düğünden hemen sonra mı gidilmeli, aradan aylar geçse de sorun olmaz mı?
Düğünün hemen ertesinde mi balayına çıkmayı tercih edersiniz, işlerinizi yoluna soktuktan sonra mı?
Bence ikisini de yapmali 😀 Hemen sonra gidilmeli ki millet "aaa bunlar o isi yapti" düsüncesinden kurtulmus olsun... tabii oyuncularda dügünden önce genellikle zaten bu düsünceler coktan ortadan kalkmis oluyoo. Birde dügün esnasinda olanlari kaynananin kendi annenle olan sorunlarindan uzaga gidersiniz sadece ikiniz olursunuz siz geri gelene kadar herkes yatismis olur... tabii geri gelince bazi yapilmasi gereken ev isleri kagit islemleri felan filan onlar da stres yapiyor üc ay sonra tekrar bir tatil güzel olur bence
Büyüsü neden bozulsun ki çift birbirini seviyorsa... Bence düğün yapmak yerine tatil yapmak tercih edilebilir. Parayı o şekilde değerlendirmek çok daha mantıklı. Damatlık ve gelinlikler kiralanabilir. Yüzük alırken de en uygun fiyatlı alınabilir. Çünkü yüzüğü satsan zarar edeceksin zaten. O yüzden mütevazi bir yüzük yeterli. Gelin arabası da kiralanır. Belediyenin kültür merkezlerinden birinde de sade bir nikah töreni planlanır. Hatta davetiyeler bile elektronik ortamda gönderilebilir ilgililere.
Eğer evlenmeden önce de "karı - koca hayatı" yaşanıyorsa balayının bir esprisi pek kalmmıyor bence ve en uygun zamanda keyfe göre bir tatile gitmek daha doğru. Ancak eşler birbirini deli gibi bekliyor ve evlenmeden cinsellik yaşamamışlarsa düğünden sonra yola çıkılmalı ve balayı derhal başlamalı derim ben.
Düğüne kadar bir sürü insanla muhatap oluyorsun. Düğünün telaşı filan. İnsan böyle kalabalık ve yoğun bir süreci atlatır atlatmaz, sadece sevdiği insanla baş başa kalacağı, huzurlu bir yere gitmek ister. Düğünden 3-5 ay sonra çıkılacak balayı, bence balayı değil sıradan bir tatil olur.
Balayının BAL ayı olması ıcın beklemeden gıtmek lazım.. 2 ay sonra gıtmenın manası yok cunku o ıkı aylık surecte ıllakı kavga etmıslerdır ya da kalp kırmıslardır.. Beraber yasamak cok farklı o yuzddenn balayına dırek gıtmek lazım
eger kısın evlenmişsem ve tatilimi ülke içinde yapacaksam yazı bekler giderim eger yazın evlenmissem yine aynı sartlarsa hemen giderim ama yurt dısı planıysay az kıs farketmez hemen giderim ahah :D
balayı ne ya zaten düğün zamanı yoruluyorsun sözde dinlenmek için para harcadığın balayın da gezicem falan derken bir daha yoruluyorsun bana göre balayı saçma ya
@PlayBoy0101 gunumuzde herkes oyle neredeyse, evlenmeden yemedikleri halt kalmiyor sonra sozde dugun sonrasi ilk defa basbasa kaliyorlarmis gibi balayina cikiyorlar :D
biz gece 2 de düğünden gelik 6 uçağına yetiştik, inan bir felaket, ilk gün berbat geçti, Tavsiyem, yorgunluk 1 haftada geçmiyor o yüzden dinlenin ondan sonra balayına gidin derim.
Aslinda farketmez, ama dugun sonrasi uzun bir tatil guzel olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İşleri yoluna koymak için değilde birkaç ay sonra çıkma fikri mantıklı bence:) cicim aylarının sonuna doğru balayı yapmak iyi gelir çifte diye düşünüyorum şuan:)
Balayının amacı beraber vakit geçirmek yanlız kalmak ama bizim türk kızlarınız evlenene kadar dokundurtmadığı için erkeklerde farklı bir anlam kazanıyo bu olay bu yüzden hemen gitmek istiyolar ama bence problem olmaz 2 ay 3 ay
eyvallah , da balayinin amaci yanliz kalmak sa evlenene kadar zaten bolca yanliz kaliniyor. tabi yorumunu elestirmek amaciyla yazmadim onu da ekstradan yazdim
Ya bunlar tabiki iki ay sonra balayınaçıkar , gerek yokki o işi zaten evlenmedende hergün yapıyorlardı gerek duymadılar... ben olsam şu bakire halimle düğün gecesi balayı derdim... fark var yaniii
balayının biraz manası rahat rahat sevişmek sanırım, düğün sonrası gelen giden çok olur 1 hafta 10 gün dolasıya baş başa kalmak, hemen sonrası en güzeli
En İyi Cevaplar