Birçok ünlü evlenmeden önce nişanlısı ile ön balayı yapıyor hal böyle olunca oldukça popüler olan ön balayı herkes tarafından dikkat çekmeye başladı. Siz evlenmeden önce müstakbel eşinizle tatile çıkar mısınız?
Şimdi moda düğünden önce balayı! Evleneceğiniz kişi ile evlenmeden önce tatile çıkar mısınız?
Türk toplumunun örf ve adetlerine de islami açıdan bakınca da çok ters bir durum sonuçta nikah olmadan balayı yapmak her nekadar mustakbel esin dahi olsa zinaya girer. Biraz daha bekle helal olsun ondan sonra git balayına kardeşim bize tamamen zıt bu durum ayrıca ünlülere bakacak olursak sonumuz cehennemden öteye gitmez cennet ucuz değil cehennemde lüzumsuz değil düsturunu da unutmamak lazım diye düşünüyorum...
Farkında mısınız? Her şeyin bokunu çıkardılar. Var olan her şeyi farklılaştırma çabasına girdiler. Ön balayı nedir ya? Konferans öncesi ön hazırlık mı yapıyoruz ön balayı nedir? Saçmalığa bak arkadaş ya, ne yapacaz gerdek provası mı? Allah'ım daha neler göreceğiz. Sen bu millete akıl fikir ver.
Evlenmeden önce balayı yap, evlenmeden önce çocuk yap, evlenmeden önce şunu yap bunu yap. Evlenmeyin o zaman diyeceğim zaten ama onu da yapıyorlar zaten. Bu rezil dünyaya çocuk getirmek istemiyorum bu yüzden.
benim hayatımı birleştireceğim kişiye o. c denmemesi için evlenmeden böyle birşey yapmam. Bunlar hep amerikanın oyunu.. Müslümanlığı yok etmek için bu tür şeyleri öne sürüyo.
Bu karilarn anasi babasi yok mu ya. Hem onlar unlu biz degiliz. Herseyin bir yolu var. Evlenmeden olmaz bence. Sakat is yani sahsen ben rahat durmam seytan durter:))))
Çabuk soğuyan birisi olaraktan büyük ihtimalle evlilikten vazgeçebilirdim. Bu sebeple evlilik öncesi aynı ortamda kalmak istemiyorum. Kıza yazık olur yani.
bir insanı en iyi ya tatilde, ya birlikte yaşarken ya da zor günde tanırsın. Örf adetlerimize ters düşse de imkanı olan birlikte tatilden önce evlilik kararı almasın :)
Evlenmeden önce müstakbel eş filan olmaz olamaz, çok saçma birşey ünlüler bizi bağlamaz benim aileme biri böyle birşey teklif edecek mkorum ben adamın bize ters..
müslüman mısın sen nasıl geri görüşlü diyebilion kuranda yazan şeylere nikahsız bide tatile çıkıomuş peh ateş barut yanyana patlamadan da durursunuz kesin demi
nikah olmadan elini bile tutmam fakat şimdiki çiftler evlenmeden önce yaşayacakları herşeyi yaşıyorlar evlendikten sonra birşey kalmıyor bütün heyecanı bitiyor evliliğin bir anlamı kalmıyor yani.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biz 3 kez gittik ve 2 ay öncede evlendik. Ne var bunda tabiiki gidilir abartmayın basit bir tatili
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ünlüler gider çok normal onlar için ama ben gitmem..
En İyi Cevaplar